Producator mobilier hotelier

Apeleaza la un producator de mobila de incredere pentru hotelul sau pensiunea ta

Tocmai ce ti-ai deschis o afacere in domeniul hotelier sau pur si simplu doresti sa iti renovezi complet cu mobilier nou hotelul tau? Suntem un producator de mobilier de hotel care te poate ajuta cu conceperea de mobila la comanda, exact pentru nevoile afacerii tale, dar si pentru designul pe care vrei sa il implementezi in spatiul in care iti primesti sau cazezi clientii.

Trebuie sa stii ca tinem cont de orice tip de proiect si realizam orice tip de model de mobilier pentru hotelul tau, cu materialele si in culorile dorite. Asadar, daca esti persoana juridica si vrei sa iti facem un proiect mai amplu pentru spatiile tale de cazare, contacteaza-ne.

Motivele pentru care sa apelezi la noi, producator mobilier hotelier

Suntem un producator de mobilier hotelier care are un portofoliu bogat de lucrari in acest sens, din care poti sa te inspiri chiar si tu daca ai nevoie de idei de amenajare.

Pentru ca stim cat de important este timpul tau, ne ocupam de tot ce inseamna masuratori, proiectare, realizare mobila, transport si montaj. Tu trebuie doar sa ne spui ce obiecte de mobilier doresti, sa stabilim impreuna materialele si culorile dorite.

Lucram cu majoritatea materialelor pentru conceperea de mobilier hotelier rezistent, cel mai des folosite fiind MDF sau PAL. Putem concepe mobila in functie de preferintele tale in ceea ce priveste dimensiunile si compartimentarea.

Apeleaza la un producator de mobilier hotelier! Te putem ajuta cu mobila pentru hotel dorita!

Cu ce mobila te putem ajuta ca producator de mobilier hotelier

Ca producator de mobilier hotelier suntem pregatiti sa preluam orice comanda, indiferent de cantitatea de mobila pe care doresti sa o executam. Pentru un hotel stim cat de importante sunt toate incaperile in care angajatii tai lucreaza si clientii tai sunt cazati, de aceea poate fi necesar sa mobilezi dormitoarele, baile, salile de mese, receptiile, salile de asteptare si chiar si birourile pentru angajati.

Apeleaza la noi daca ai si alte idei de amenajare pentru diferite incaperi pe care le dispui in hotelul tau.

Ce preturi poate percepe un producator de mobilier pentru hoteluri

Preturile pentru un mobilier hotelier poate sa difere foarte mult, in functie de volumul comenzii tale, dar si de alte aspecte precum materialele folosite, dimensiunile, accesoriile si compartimentarea. Poti sa alegi sa mobilezi camerele pe care le oferi spre cazare, receptia ori sala de mese si de birouri.

Pentru toate acestea te asteptam la o prima discutie pentru a-ti face o oferta de pret estimativa asupra intregului tau proiect.

Apeleaza la un producator de mobilier hotelier! Te putem ajuta cu mobila pentru hotel dorita!

Contacteaza-ne daca ai nevoie de ajutorul unui producator de mobilier pentru hotel!

Daca ai nevoie sa colaborezi chiar acum cu un producator de mobilier hotelier ne poti contacta telefonic la numerele de telefon 0752153498 / 0722173936 sau sa ne lasi un mesaj pe adresa de email office@mobila-comanda.com. In cel mai scurt timp te vom contacta si te putem consilia cu privire la proiectul pe care doresti sa il realizam.

Colaboreaza cu un producator de mobila pentru hoteluri care are experienta in conceperea de mobilier de calitate, conform preferintelor tale!