Mobila cabinet medical

Alege o mobila de calitate pentru cabinetul tau medical

Mobilierul pentru cabinete medicale este atent executat in atelierul nostru de mobila pentru ca stim cat de importanta este imaginea unei afaceri in fata oricarui client care paseste in sediul cabinetului tau. Echipa noastra este pregatita sa realizeze si cele mai complexe lucrari de mobilier pentru orice tip de cabinet medical. Asadar, colaboram cu persoane juridice pentru a mobila complet sediile firmei, inclusiv atunci cand vine vorba despre clinici sau cabinete cu destinatie medicala.

Ce tipuri de mobila pentru cabinete medicale putem produce

Avem experienta necesara pentru a concepe mobila pentru cabinete medicale precum birouri medic, noptiere, vitrine, bucatarii cabinete medicale, dulap de instrumentar, mobilier complet pentru spital, dulapuri de arhivare, mobila pentru clinici/sali de asteptare si multe altele.

Poti sa apelezi la noi pentru a te ajuta cu amenajarea completa a cabinetul tau medical, cu mobilier de calitate personalizat pentru afacerea ta, rezistent in timp.

Vrei sa te ajutam cu o mobila pentru cabinete medicale? Apeleaza la noi pentru mobilier complet!

Mobilier cabinet medical stomatologic

Detii un cabinet dentar si vrei sa le oferi tuturor clientilor tai un cadru curat, spatios, dotat cu mobilier de calitate si cu un aspect placut?

Alege un mobilier pentru cabinet medical stomatologic conceput special pentru modul in care vrei sa arate cabinetul tau.

Poti alege dintr-o gama larga de culori pe care le folosim pentru dulapuri, scaune si mese din sala de asteptare.

Mobilier cabinet medical scolar

Un cabinet medical scolar trebuie sa fie dotat cu mobilier performant si care sa fie eficient pentru depozitarea documentelor medicale si a medicamentelor, ori a altor accesorii si instrumente medicale. Totodata, orice cabinet scolar trebuie sa fie dotat cu un pat pentru tratarea copiilor. 

Apeleaza la noi pentru a te ajuta cu o mobila pentru cabinete medicale pentru scoala ta privata sau pentru scoala de stat in care lucrezi.

Mobilier cabinet medical veterinar

Un cabinet medical veterinar trebuie sa fie dotat cu mobilier performant si de calitate atat pentru receptie, cat si pentru biroul medicului sau pentru zonele de tratamente si de depozitare a medicamentelor si a documentelor. Astfel, poti sa apelezi la o firma producatoare de mobila pe comanda pentru cabinete medicale daca doresti produse personalizate.

Mobila receptie cabinet medical

Mobila pentru receptia cabinetelor medicale este foarte importanta, pentru ca in cadrul receptiei are loc prima interactiune pe care o are un pacient cu personalul medical sau de la receptie. Concepem orice tip de mobilier pe comanda pentru receptii cabinete medicale, in functie de modelul, dimensiunea si culoarea dorita.

Vrei sa te ajutam cu o mobila pentru cabinete medicale? Apeleaza la noi pentru un mobilier complet!

Cat poate costa o mobila pentru cabinet medical

Mobila pentru cabinete medicale poate avea costuri finale diferite in functie de mai multe criterii pe care le vom stabili impreuna, pe baza schitei tale de proiect. Un mobilier de dimensiuni mai mari si cu forme speciale va avea un cost mai ridicat. Totodata conteaza si materialul din care este conceput, dar si daca se folosesc accesorii si vitrine din sticla simple sau cu model personalizat.

Pentru a sti care este pretul total al mobilierului dorit pentru un cabinet medical, trebuie sa iei legatura cu noi. Te putem ajuta si cu masuratorile necesare, dar si cu sugestii in ceea ce priveste alegerea mobilei pentru spatiul tau.

Contacteaza-ne pentru a comanda o mobila pentru cabinetul tau medical!

Vrei sa te ajutam cu o mobila la comanda pentru cabinetul tau medical pe care vrei sa il amenajezi? Pentru a discuta toate detaliile comenzii tale, dar si pentru a ne transmite o schita cu proiectul tau, ne poti contacta telefonic la numerele 0752153498 / 0722173936. Totodata ne poti lasa un mesaj pe adresa de email office@mobila-comanda.com.

Alege sa colaborezi cu un producatori de mobila de calitate, realizata intr-un timp util, pentru intregul tau cabinet medical!