Modele mobila bucatarie la comanda

Desing, culori si finisaje variate pentru orice dorinta

Pe site vei gasi diverse modele de mobila de bucatarie pe care o putem realiza la comanda, dupa dimensiunile, cerintele si necesitatile tale. Acestea pot fi adaptate pentru orice locuinta si realizate cu materialele si accesoriile alese de tine. Fiecare produs este finisat cu grija si atentie la detalii si poate fi achizitionat la un pret rezonabil.

Realizam diverse modele mobila bucatarie la comanda! - De ce sa lucrezi cu noi

Dispunem de dotarile si personalul necesar pentru a putea executa la comanda in maximum 21 de zile lucratoare oricare dintre modelele de mobila de bucatarie de pe site. Daca ai o schita realizata de tine, designerii nostri te pot consilia pentru a-i da viata.

Vrem sa putem garanta calitatea pieselor realizate si folosim numai materiale si accesorii de la producatori de incredere. Astfel, modelele de mobila de bucatarie la comanda pe care le realizam sunt durabile si satisfac toate cerintele de calitate si de siguranta. Relatia pe care o avem cu clientii este foarte importanta pentru noi si, pentru ca vrem sa putem oferi solutii moderne si de ultima ora, ne mentinem la curent cu tot ce este nou in domeniu. 

Ai gasit modelul de mobila de bucatarie pe care vrei sa le executam la comanda? Contacteaza-ne!

Modele mobila bucatarie la comanda in diverse forme

Avem un portofoliul bogat si diferentiat de modele de mobila de bucatarie la comanda si poti alege orice doresti, in functie de spatiu: mobila in forma de U, de L, liniara, cu galerii paralele fata in fata sau cu insula. Astfel, suntem siguri ca fiecare client poate gasi la noi ceea ce isi doreste.

Mai mult, fiecare model se poate reproduce cu alte materiale si accesorii, in culori si finisaje variate, astfel incat sa se incadreze cat mai bine in designul interior al locuintei. In general, modelele de bucatarie la comanda sunt realizate din PAL melaminat de 18 mm cantuit cu ABS de 0.4 sau 2 mm, fronturi din MDF vopsit si cu accesorii din inox de calitate. Blatul de la modelele de mobila de bucatarie la comanda este termorezistent si durabil si poate fi din granit, lemn sau marmura.

Calcul pret modele mobila bucatarie la comanda

Pentru a afla pretul pentru modelele de mobila de bucatarie la comanda care te intereseaza, te rugam sa ne contactezi si sa ne dai cateva informatii. Vom avea nevoie de dimensiuni, culori, finisaje, accesorii, sa ne spui daca vrei usi cu geam sau fara geam, feronerie, cerinte speciale de functionalitate si orice alt detaliu special de design.

Odata ce ne-ai furnizat toate datele, ne vom ocupa de  gratuit de calculul de pret si vom reveni cu raspunsul.

Suna-ne pentru detalii despre modelele de mobila de bucatarie la comanda care iti plac!

Contacteaza-ne pentru mai multe modele de mobila bucatarie la comanda!

Putem realiza mobilier pe baza unei schite realizata de tine sau putem executa la comanda orice model de mobila de bucatarie de pe site, in functie de cerintele tale. Pentru mai multe detalii, ne poti suna la oricare dintre numerele 0752153498 / 0722173936 sau ne poti scrie la adresa de email office@mobila-comanda.com.

Amenajaza-ti spatiu asa cum vrei! Alege un model de mobila de bucatarie la comanda si suna-ne!