Pat rabatabil pe perete la comanda

Optimizeaza eficient spatiul din locuinta ta cu un pat rabatabil

Paturile rabatabile pe perete la comanda sunt destinate celor care doresc sa economiseasca spatiul din casa lor. Astfel, acestea se pliaza pe perete pentru a lasa zona din camera libera si se rabateaza atunci cand se doreste a fi folosite. Producem astfel de paturi pentru locuinta ta, in cazul in care te-ai gandit la un proiect care sa te ajute sa te folosesti de tot spatiul din camera ta si pentru alte activitati zilnice. Astfel, locul de dormit poate fi disponibil doar pe timpul noptii sau ori de cate ori doresti.

Producator de paturi rabatabile pe perete la comanda

Suntem producatori de paturi rabatabile pe perete la comanda si ne ocupam de tot ce tine de masuratori, realizare proiect, transport si montaj.

Avantajul de care se pot bucura toti clientii nostri consta in faptul ca poti alege din ce material sa il confectionam, ce culoare vrei sa aiba si care sunt modele si accesoriile de care vrei sa beneficiezi.

In plus, tinem cont de ideile tale si te ajutam cu tot ce inseamna conceperea planului ideal pentru spatiul in care vrei sa iti montezi un pat pliabil pe perete, realizat pe comanda.

Iti doresti un pat rabatabil pe perete la comanda? Contacteaza-ne!

De ce sa alegi un pat rabatabil pe perete la comanda

Paturile rabatabile pe perete la comanda sunt alegerea ideala pentru a economisi spatiul intr-un mod cat mai inteligent, in ideea de a optimiza spatiile mici in care nu pot folosi obiectele de mobilier dorite. Acestea se pot concepe pe dimensiunile dorite si poate fi vorba despre un pat rabatabil matrimonial sau pat rabatabil de o singura persoana, respectiv pentru copil.

Paturi rabatabile pe perete la comanda pentru camera copiilor

Camera copiilor este intotdeauna un loc in care tot timpul acestia se joaca ori isi fac temele. In cazul in care spatiul nu este atat de generos pentru a amplasa un pat obisnuit, o masa de lucru, un birou si un dulap, ideea de un pat rabatabil este potrivita pentru tine. Poti alege un astfel de pat de o singura persoana sau chiar si de doua persoane in cazul in care in camera dorm doi copii.

Costurile unui pat rabatabil la comanda pe perete

Pentru a stii exact cat costa un pat rabatabil pe perete la comanda trebuie sa ne contactezi. Pretul poate sa fie diferit in functie de dimensiunea acestuia, modul de amplasare, materialele folosite si alte corpuri precum cele de depozitare. Trebuie sa iei in calcul si modul in care acesta se rabateaza si materialele folosite pentru sustinerea patului, in functie de dimensiunile acestuia.

Apeleaza la o firma producatoare de paturi rabatabile pe perete la comanda pentru locuinta ta!

Daca ai nevoie de un pat rabatabil pe perete la comanda pentru locuinta ta, ne poti contacta la numerele de telefon 0752153498 / 0722173936 sau ne poti trimite schita ta pe adresa de email office@mobila-comanda.com. Apeleaza la un producator cu experienta in mobilier complet pentru locuinte, care te poate ajuta cu un pat rabatabil exact pentru nevoile si dorintele tale.

Iti doresti un pat rabatabil pe perete la comanda? Contacteaza-ne!