Mobila bucatarie pe colt la comanda

Calitate ireprosabila la preturi accesibile

Putem realiza orice model de mobila de bucatarie pe colt la comanda dupa dimensiunile si specificatiile dorite de clienti. O mobila de bucatarie pe colt la comanda din PAL melaminat sau MDF mat sau lucios va fi apreciata de intreaga familie si nu va trece neobservata de oaspeti. 

Noi iti aratam noile tendinte de mobila de bucatarie pe colt si realizam la comanda piese pline de farmec, perfect adaptate cerintelor tale!

Executam mobila de bucatarie pe colt la comanda

De ce sa colaborezi cu noi

Te invitam sa descoperi pe site modelele pe care le-am realizat pana acum si sa te convingi de aspectul ireprosabil si elegant pe care il au. Modelele sunt realizate de designerii nostri in ton cu tendintele modei, dar si cu specificatiile clientilor. De aceea, sunt elegante si rafinate, dar si practice, functionale si rezistente.

Cu mobila de bucatarie pe colt la comanda executata de noi vei beneficia de numeroase spatii de depozitare, de sertare pe sina cu roti care curg lin si usi cu deschidere prin apasare. Putem incorpora electrocasnicele in dulapuri si in blat, astfel incat sa eficientizam spatiul disponibil.

Pentru ca vrem sa putem garanta calitatea si durabilitatea pieselor executate folosim numai materiale si accesorii de la producatori de incredere.

Vrei o mobila de bucatarie pe colt la comanda? Contacteaza-ne!

Mobila de bucatarie pe colt la comanda

Lucrari realizate cu pasiune pentru orice gust

Cream la comanda mobila de bucatarie pe colt care va arata exact asa cum vrei si iti va infrumuseta locuinta. In loc sa mergi prin zeci de magazine pentru a gasi ceea ce iti trebuie, noi putem sa realizam la comanda exact ce iti doresti. Din pasiune pentru frumos, realizam la comanda aproape orice model de mobila de bucatarie pe colt si tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi pentru a discuta detaliile!

Mobila de bucatarie pe colt la comanda - materiale si accesorii

Piesele de mobila de bucatarie pe colt la comanda sunt rafinate, durabile si de calitate. Folosim PAL melaminat si MDF si pastram indicatiile si standardele de calitate pentru fiecare produs. Astfel, PAL-ul mat este cantuit cu ABS in diverse dimensiuni, de la marci de incredere precum Kastamoniu, Egger, Kronospan si Falco.

MDF-ul este procurat de la producatori si furnizori de incredere cum ar fi AGT, Gizir, Global Suceava, Net Front sau Vario. De asemenea, este disponibil in varianta vopsita, infoliata, superlucioasa sau de placa AGT. Accesoriile si feroneria sunt importate din Italia si asigura functionalitatea perfecta a sertarelor si usilor.

Mobila de bucatarie pe colt la comanda - design modern

Daca te-ai decis asupra unui model de mobila de bucatarie pe colt noi il putem realiza la comanda dupa dimensiunile disponibile si in culorile pe care le vrei tu.

Daca vrei ceva nou, un designer al societatii noastre se va deplasa la tine pentru a face masuratorile pe baza carora va proiecta mobila dorita. Intrucat suntem mereu la curent cu tendintele si tehnologia de ultima ora, putem oferi solutii elegante si moderne. Astfel, bucataria ta va arata ca in reviste, deservind optim toate functionalitatile.

Vrei o mobila de bucatarie pe colt la comanda? Contacteaza-ne!

Mobila de bucatarie pe colt la comanda pret

Pretul pentru mobila de bucatarie pe colt variaza in functie de design, dimensiuni, compartimentari, culori, materiale, accesorii si diverse specificatii. De aceea, daca vrei sa stii cat te va costa mobilierul dorit, te rugam sa ne contactezi si sa ne dai toate informatiile necesare. Calculul de pret este gratuit si se va realiza in cel mai scurt timp!

Contacteaza-ne pentru mobila de bucatarie pe colt la comanda!

Pentru a obtine mai multe detalii despre mobila de bucatarie pe colt la comanda pe care o doresti, ne poti suna la oricare dintre numerele 0752153498 / 0722173936 sau ne poti scrie la adresa de email office@mobila-comanda.com. Suntem gata sa iti oferim toate informatiile dorite si sa preluam cu profesionalism orice comanda!

Alege sa colaborezi cu profesionisti pentru a amenaja bucataria de vis pe care o doresti!