Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

In vigoare din 2016, modificat pentru a include referinta la Politica privind confidentialitatea datelor si a cookie-urilor 1/2018

Ali-General Com SRL va ofera dvs. serviciile sale, sub rezerva urmatorului acord care stabileste Termenii si Conditiile de Utilizare („Contractul„), care poate fi actualizat periodic de catre companie.

Notificari Legale

Accesul la si utilizarea acestui website (www.mobila-comanda.ro) este furnizat de catre Ali-General Com SRL in conformitate cu urmatorii termeni:

Prin accesarea, navigarea sau utilizarea www.mobila-comanda.ro, recunoasteti ca ati citit, ati inteles si sunteti de acord sa fiti legal legati de termenii prezentului Contract, care vor intra in vigoare imediat dupa prima utilizare a www.mobila-comanda.ro. De asemenea, sunteti de acord sa respectati toate legile si reglementarile aplicabile, inclusiv legile si reglementarile privind exportul si reexportul. Daca nu sunteti de acord sa fiti legal legati de toti termenii urmatori, va rugam sa nu accesati si / sau sa utilizati www.mobila-comanda.ro.

Continutul website-ului poate fi folosit numai in scop informativ.

Ali-General Com SRL poate modifica acesti termeni in orice moment prin postarea modificarilor online. Consultati regulat acesti termeni pentru a va asigura ca stiti despre orice schimbari efectuate de Ali-General Com SRL. Utilizarea continua a www.mobila-comanda.ro dupa modificarile postate inseamna ca sunteti de acord sa fiti obligati din punct de vedere legal ca acestia sa fie actualizati si / sau modificati.

Asigurati-va ca ati citit Politica privind confidentialitate a datelor si a cookie-urilor de pe acest website, la care se refera utilizarea dvs. pe acest website.

Drepturile de Proprietate Intelectuala

Ali-General Com SRL detine toate drepturile, titlul si interesul pentru drepturile de proprietate intelectuala continute in cea mai mare parte a continutului prezent pe acest website, inclusiv in software-ul, textul, imaginile, grafica, video si audio tratate („Materialele„). Elementele website-urilor Ali-General Com SRL sunt protejate de drepturile de autor, de comert, de marci comerciale, de concurenta neloiala si alte legi si nu pot fi copiate sau imitate in intregime sau partial. Sunteti de acord sa respectati toate legile privind drepturile de autor din intreaga lume in ceea ce priveste utilizarea acestui site si sa impiedicati orice copiere neautorizata a Materialelor. Niciun Material de pe acest site nu poate fi copiat, modificat, reprodus, republicat, descarcat, incarcat, transmis, difuzat, postat, pus la dispozitia publicului, afisat, transmis sau distribuit in orice forma, cu exceptia propriului dvs. scop personal, necomercial fara permisiunea scrisa prealabila din partea Ali-General Com SRL. De asemenea, sunteti de acord sa nu va adaptati, sa modificati sau sa creati o lucrare derivata din orice Material, cu exceptia utilizarii dvs. personale, necomerciale. Toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres aici sunt rezervate. Cu exceptia cazului in care este prevazut in mod expres in acest document, Ali-General Com SRL nu va acorda niciun drept expres sau implicit in temeiul oricaror brevete, marci comerciale, drepturi de autor sau informatii comerciale. Utilizarea neautorizata a Materialelor poate incalca drepturile de autor, marcile comerciale si alte legi aplicabile si ar putea conduce la sanctiuni penale sau civile.

Marcile Ali-General Com SRL

Marca de servicii Ali-General Com SRL si sigla Ali-General Com SRL („Marcile Ali-General Com SRL„) sunt marcile de servicii ale Ali-General Com SRL si nu pot fi utilizate in nici un fel fara consimtamantul scris prealabil al Ali-General Com SRL, inclusiv ca metatag , hyperlink sau pentru publicitate bazata pe cuvinte cheie. Niciun logo, grafic, sunet sau imagine de pe site-ul www.mobila-comanda.ro nu poate fi copiat sau retransmis decat daca este permis in mod expres de Ali-General Com SRL. Orice utilizare a marcilor Ali-General Com SRL trebuie sa fie cu permisiunea scrisa prealabila a companiei si in conformitate cu Ghidul de utilizare a marcii.

Utilizarea Corecta a Marcilor Ali-General Com SRL

„Utilizarea corecta” a marcilor comerciale permite tertilor sa faca referinta (text NUMAI) la Marcile Ali-General Com SRL. In timp ce utilizarea corecta permite utilizarea sau referirea la marcile Ali-General Com SRL, este necesar ca utilizarea sa fie veridica, sa nu fie dispretuitoare fata de Ali-General Com SRL si sa nu induca in eroare publicul. Trebuie sa fii clar si precis cu privire la natura relatiei dintre Ali-General Com SRL si compania dvs., produsele sau serviciile sale.

Licenta Limitata

In conformitate cu termenii si conditiile stabilite in acest Contract, Ali-General Com SRL va acorda un drept exclusiv, netransferabil, limitat de a accesa, utiliza si afisa Materialele pe swebite numai in scopuri personale, necomerciale. Sunteti de acord sa nu intrerupeti sau sa incercati sa intrerupeti functionarea website-ului in nici un fel. Aceasta autorizatie nu este un transfer de titlu in Materiale si copii ale Materialelor si este supus urmatoarelor restrictii:

 • Trebuie sa pastrati, pe toate copiile Materialelor descarcate, toate notificarile privind drepturile de autor si alte drepturi de proprietate continute in Materiale;

 • Nu aveti dreptul sa modificati Materialele in nici un fel, sa le reproduceti sau sa le afisati public, sa le executati sau sa le distribuiti sau sa le folositi in alt mod pentru orice scop public sau comercial; si

 • Nu trebuie sa transferati Materialele unei alte persoane decat daca le notificati si sunteti de acord sa acceptati obligatiile care decurg din acesti termeni si conditii de utilizare

 • Sunteti de acord sa respectati toate restrictiile suplimentare afisate pe website, deoarece acestea pot fi actualizate din cand in cand, inclusiv instructiunile specifice care pot fi mentionate pe Materiale.

 • Sunteti de acord sa utilizati www.mobila-comanda.ro numai in scopuri legale si intr-un mod care sa nu incalce drepturile, sa restrictioneze sau sa impiedice utilizarea si savurarea de catre altcineva a website-ului. Comportamentul interzis include hartuirea sau provocarea de suferinta sau inconveniente oricarei persoane, transmiterea de continut obscen sau ofensator sau perturbarea fluxului normal de dialog in cadrul www.mobila-comanda.ro.

 • Sunteti de acord sa nu utilizati website-ul in vreun mod care ar putea denigra, defaima, ridiculiza sau arata Ali-General Com SRL intr-o lumina necompletata.

Cu exceptia permisiunii limitate din aceasta clauza, Ali-General Com SRL nu va acorda drepturi sau licente exprese sau implicite, sub orice brevete, marci comerciale, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau de proprietate intelectuala, fie ca sunt detinute de Ali-General Com SRL sau de un site tert. Este posibil sa nu reflectati niciunul din continut de pe acest website pe alt website sau pe orice alt suport media.

Politica de Utilizare a Fotografiilor

Intre Ali-General Com SRL si dvs., Ali-General Com SRL este proprietarul drepturilor de autor, inclusiv drepturile morale in fotografii si in drepturile de personalitate si publicitate cuprinse in continutul fotografiilor disponibile pe acest website („Fotografiile Ali-General Com SRL„). Fotografiile Ali-General Com SRL sunt folosite numai de membrii acreditati ai mass-media, asa cum este rezonabil pentru raportarea de stiri. In afara de aceasta licenta expresa si limitata, Ali-General Com SRL nu va acorda niciun alt drept sau permisiune. Aveti permisiunea sa utilizati Fotografiile Ali-General Com SRL, atata timp cat utilizarea nu va denigra, va defaima sau va arata in nici un fel Ali-General Com SRL in lumina proasta sau necompletata si nici nu implica nici o aprobare, afiliere sau sponsorizare de catre Ali-General Com SRL. Nu vi se permite sa modificati, sa manipulati, sa imbinati, sa modificati sau sa modificati Fotografiile Ali-General Com SRL, cu exceptia redimensionarii sau taierii acestora. Prin descarcarea fotografiilor disponibile pe acest website, reprezentati si garantati ca acceptati acesti termeni si ca sunteti membru acreditat al mass-media.

Informatii despre Produsele Ali-General Com SRL

Website-ul www.mobila-comanda.ro depune toate eforturile pentru a va prezenta cu corectitudine culorile si descrierea produselor afisate in website. Datorita volumului mare de date pot aparea nepotriviri in cadrul informatiilor referitoare la produse. Mentionam ca in nuantele materialelor ce sunt afisate in website, pot exista mici diferitente fata de cele reale ale produselor. Pentru inaintarea comenzilor, este absolut necesara o discutie purtata cu un angajat al societatii pentru stabilirea in detaliu a produselor de mobilier. Preturile finale ale produselor difera in functie de calitatea materialelor, a accesoriilor si a dimensiunilor, motiv pentru care este necesar un calcul personalizat.

Inaintarea Comenzii Online pe Website

Preturile produselor sunt calculate personalizat. Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile sunt calculate in RON si contin TVA. Preturile ofertate catre client nu includ taxe de transport. Aceste taxe vor fi trecute in pretul final.

Conform legilor in vigoare, comanda inaintata online pe acest website se considera un contract intre utilizator si Ali-General Com SRL, iar aceasta trebuie executata de catre ambele parti. Ali-Genreal Com SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ali-General Com SRL foloseste si serviciile de transport ale altor companii. Responsabilitatea pentru aceste servicii de transport revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de acceptarea utilizarii acestor servicii sa cunoasca si sa accepte termenii si conditiile serviciilor.

Responsabilitatea Partilor

Ca urmare a legislatiei in vigoare, Ali-General Com SRL nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • Intarzierile de livrare datorate furnizorului de transport sau curierului;

 • Deteriorarile sau distrugerile pe timpul transportului pana la destinatar, care sunt in sarcina transportatorului;

 • Informatiile eronate ce sunt furnizate de catre cumparator, acesta avand posibilitatea corectarii oricand a datelor personale prin e-mail sau telefon;

 • continutul website-urilor prin link-urile carora un client ajunge pe website-ul www.mobila-comanda.ro.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procesarii acesteia din diverse motive, cum ar fi, dar fara a se limita la, lipsa din stoc a produselor sau materialelor necesare procesarii comenzii.

Eventualele probleme ce pot interveni la o comanda se vor putea comunica utilizatorului prin e-mail sau telefonic.

Returnarea Produselor Comandate Online

Daca sunteti nemultumit de produsele achizitionate online de pe website-ul www.mobila-comanda.ro si vreti sa renuntati la achizitionarea acetora si implicit sa primiti banii inapoi, se poate aplica procedura de retur a produselor, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Prin contractul la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

 1. contractul de prestari servicii a caror executie a inceput deja in baza acordului prealabil al consumatorului;

 2. contractul de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

 3. contractul de prestari servicii a unor produse personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind modul de returnare a produselor va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate pe website-ul www.mobila-comanda.ro.

Nu sunt acceptate returnarea produsele ce prezinta zgarieturi, lovituri sau orice alte modificari de orice natura fata de starea avuta la livrarea acestora.

Produsele pot fi returnate printr-o echipa de transport din cadrul societatii ALI-GENERAL COM SRL, insa fara a depasi costurile initiale de la livrare.

Persoana Desemnata Pentru Primirea Tuturor Notificarilor

Toate notificarile scrise trebuie transmise catre Directorul General office@mobila-comanda.ro

Continutul si Website-urile Tertelor Parti

Ali-General Com SRL poate furniza pe acest website informatii ale tertilor, inclusiv articole, analize, rapoarte de stiri, instrumente, informatii despre companie si date despre pietele financiare si alte date sau informatii, precum si linkuri catre site-uri web operate de alte entitati („Continutul si Website-urile Tertelor Parti„).

Recunoasteti si sunteti de acord ca respectivul Continut al Tertei Parti nu este creat sau aprobat de Ali-General Com SRL si ca nu exista produse sau servicii oferite prin acesta. Furnizarea Continutului Tertei Parti este numai pentru scopuri informative generale si nu constituie o recomandare sau solicitare de a cumpara sau de a vinde orice bunuri sau servicii sau de a lua orice decizie. In plus, Continutului Tertei Parti nu este destinat sa ofere consultanta, inclusiv in ceea ce priveste aspectele legate de deciziile fiscale, legale sau de investitii. Recunoasteti faptul ca respectivul Continut al Tertei Parti furnizat catre dvs. este obtinut din surse considerate a fi fiabile, dar ca website-ul nu ofera nicio garantie cu privire la exactitatea, completitudinea si oportunitatea acestuia. Sunteti de acord sa nu pastrati website, orice afacere care ofera produse sau servicii prin intermediul website-ului sau al unui furnizor la Continutului Tertei Parti responsabil sau raspunzator pentru orice decizie sau alta tranzactie pe care o puteti face pe baza dependentei sau utilizarii acestor date sau a oricarei raspunderi care pot aparea din cauza intarzierilor sau intreruperilor in furnizarea Continutui Tertei Parti pentru orice motiv.

Daca utilizati un Website al Tertei Parti prin intermediul link-urilor, veti parasi acest website. Daca va decideti sa vizitati un website prin intermediul link-urilor, faceti acest lucru pe propriul dvs. risc si este responsabilitatea dvs. sa luati toate masurile de protectie pentru a va proteja impotriva virusilor sau a altor elemente distrugatoare. Ali-General Com SRL nu ofera nicio garantie sau reprezentare in legatura cu si nu aproba website-urile sau informatiile care apar pe acestea sau niciunul dintre produsele sau serviciile descrise in acestea. Link-urile nu implica faptul ca Ali-General Com SRL sau acest website sponsorizeaza, accepta, este afiliat sau asociat sau este legal autorizat sa utilizeze orice marca comerciala, nume comercial, logo sau simbol al drepturilor de autor afisate in sau accesibile prin link-uri sau ca orice website afisat prin link este autorizat sa utilizeze orice marca, nume comercial, sigla sau simbol al drepturilor de autor ale Ali-General Com SRL.

Sunteti de acord Ali-General Com SRL nu este raspunzator pentru niciun Continut sau Website al accesibil prin intermediul website-ului, inclusiv opinii, sfaturi, declaratii si reclame, iar utilizatorul suporta toate riscurile asociate cu utilizarea acestui continut. Utilizatorului i se solicita sa examineze politicile publicate de Website-urile Tertelor Parti privind confidentialitatea si termenii si conditiile de utilizare. Ali-General Com SRL nu este raspunzator pentru niciun fel de pierderi sau daune de orice fel pe care utilizatorul le-ar putea suporta de la orice terta parte.

Link-urile Externe catre Website

Toate link-urile catre website trebuie sa fie aprobate in scris de Ali-General Com SRL, cu exceptia cazului cand Ali-General Com SRL consimte la link-uri in care: (i) link-ul este o legatura care contine numai text care contine numai numele „Ali-General Com SRL„; (ii) link-ul „arata” numai spre www.mobila-comanda.ro si nu la pagini mai adanci sau interioare; (iii) link-ul, atunci cand este activat de un utilizator, afiseaza acea pagina pe ecran complet intr-o fereastra de navigare pe deplin operabila si navigabila si nu intr-un „cadru” pe website-ul accesat prin link; (iv) link-ul nu utilizeaza alte tehnici care modifica in vreun fel prezentarea sau aparitia vizuala a oricarui continut din acest website si (v) aspectul, pozitia si alte aspecte ale link-ului nu pot crea aspectul fals pe care o entitate sau activitatile sau produsele sau serviciile sale sunt asociate sau sponsorizate de Ali-General Com SRL si nu pot deteriora sau dilua fondul comercial asociat cu numele si marcile comerciale ale Ali-General Com SRLAli-General Com SRL isi rezerva dreptul de a revoca acest consimtamant de a accesa link-ul, in orice moment, la discretia sa. In acest caz, sunteti de acord sa eliminati imediat toate linkurile catre acest site web si sa intrerupeti utilizarea marcilor Ali-General Com SRL

Informatii Furnizate de Dvs.

Orice informatii de identificare personale pe care le puteti furniza catre Ali-General Com SRL prin intermediul acestui website este protejata de Politica noastra de confidentialitate online asociata acestui website. Orice astfel de informatii furnizate de utilizator nu vor fi distribuite unei terte parti.

Ali-General Com SRL nu doreste ca dvs., si dvs. nu ar trebui, sa trimiteti informatii catre Ali-General Com SRL prin intermediul website-ului. Sunteti de acord ca orice informatii sau materiale pe care dvs., sau orice persoane fizice care actioneaza in numele dvs., le furnizati Ali-General Com SRL NU vor fi considerate confidentiale sau de proprietate. Prin furnizarea unor astfel de informatii sau materiale catre Ali-General Com SRL, acordati Ali-General Com SRL o licenta fara restrictii, irevocabila, la nivel mondial, fara redeventa, pentru utilizarea, reproducerea, afisarea, difuzarea publica, transmiterea si distribuirea acestor informatii si materiale si sunteti, de asemenea, de acord ca Ali-General Com SRL este liber sa utilizati orice idei, concepte sau know-how pe care le furnizati companiei Ali-General Com SRL.

Dreptul de a Termina Accesul

Ali-General Com SRL poate termina accesul unui utilizator in orice moment din orice motiv. Nerespectarea termenilor, conditiilor si notificarilor de pe acest website va duce la anularea automata a oricaror drepturi acordate dvs. fara notificare prealabila si trebuie sa distrugeti imediat toate copiile materialelor descarcate aflate in posesia sau controlul dvs. Dispozitiile privind renuntarea la garantie, exactitatea informatiilor si despagubirea vor supravietui acestei rezilieri. Ali-General Com SRL poate monitoriza accesul la site.

Limitarea Daunelor

In nici un caz, Ali-General Com SRL nu va fi raspunzator fata de nici o parte pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale, exemplare sau consecvente de orice tip legate de sau generate de acest website sau de orice utilizare a acestui website sau a oricarui website sau resursa / informatii conectate catre, referentiate, sau accesate prin intermediul acestui website sau pentru utilizarea, descarcarea sau accesarea oricaror materiale, informatii, produse sau servicii, inclusiv, dar fara a se limita la, profiturile pierdute, intreruperea activitatii, economiile pierdute sau pierderea programelor sau a altor date, chiar daca Ali-General Com SRL este in mod expres informat despre posibilitatea unor astfel de daune. Aceasta excludere si renuntare la raspundere se aplica tuturor cauzelor actiunii, indiferent daca se bazeaza pe contract, garantie, tortura sau orice alte teorii juridice.

Materialele pot contine inexactitati si erori tipografice. Ali-General Com SRL nu garanteaza exactitatea sau exhaustivitatea materialelor sau fiabilitatea oricarui sfat, opinie, declaratie sau alte informatii afisate sau distribuite pe website. Recunoasteti ca orice incredere in orice astfel de opinie, sfat, declaratie, memorandum sau informatie va fi pe propriul dvs. risc.

Renuntarea la GARANTIE

Acest website, informatiile si materialele de pe website si software-ul pus la dispozitie pe website sunt furnizate „ca atare” fara nici o reprezentare sau garantie, expresa sau implicita, de orice fel, incluzand, dar fara a se limita la garantii de vandabilitate, de a nu incalca, de adecvare pentru un anumit scop sau calitate, de compatibilitate, de securitate, de exactitate sau de completitudine a materialelor sau de fiabilitate a oricarui sfat, opinie, declaratie sau alte informatii afisate sau distribuite prin intermediul website-ului. Recunoasteti ca orice incredere in orice astfel de opinie, sfat, declaratie, memorandum sau informatie va fi pe propriul dvs. risc. Ali-General Com SRL renunta in mod expres, in limita maxima permisa de lege, la toate garantiile exprese, implicite, statutare si la alte garantii, asigurari sau reprezentari, indiferent de forma actiunii, inclusiv, dar fara a se limita la (indiferent daca aceste pierderi sunt prevazute, previzibile, cunoscute sau in alt fel): (a) pierderea datelor sau a informatiilor sau a programelor din sistemul dvs. de gestionare a informatiilor legate de utilizarea acestui website; (b) pierderea veniturilor sau a profiturilor anticipate; (c) pierderea afacerii sau intreruperea activitatii; (f) pierderile suferite de terti