Mobila Bucatarie pal lucios
Mobila Bucatarie

Bine ați venit la Mobila-Comanda

Mobila pentru bucatarie, dormitor si birou

Suntem o societate comerciala specializata in confectionarea oricarui tip de mobila la comanda. Ne-am selectat furnizorii in baza unor criterii precise pentru a mentine calitatea produselor, preturile sunt accesibile si oferim garantie. Deviza noastra este sa multumim clientii in toate dorintele lor si sa le devenim parteneri de incredere.

Cum cumpar mobila?

I. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a comanda mobilierul dorit este sa ne trimiteti printr-un e-mail schita mobilierului sau dimensiunile necesare, iar noi va vom comunica pretul. Schita preliminara trebuie sa includa cateva elemente esentiale pentru spatiul in care doriti sa construiti mobila la comanda, lungimea, adancimea si inaltimea corpurilor de mobila, unde doriti sertare, rafturi, polite sau ce accesorii preferati. Astfel ne va fi mai usor sa va oferim o cotatie de pret cat mai exacta.

Daca nu aveti timp de schite sau masuratori ne puteti contacta telefonic, iar noi vom trimite un reprezentant acasa ori la sediul firmei dumneavoastra pentru a nota cele necesare, dupa care vi se va realiza un proiect si va vom contacta pentru a comunica pretul. Oricand, un designer va poate oferi consultanta in vederea amenajarii spatiului disponibil, pentru a avea o mobila la comanda la un pret cat mai mic.

II. Odata acceptat pretul, reprezentantul nostru se va deplasa la dumneavoastra pentru achitarea unui avans de 40%-50% din valoarea totala a mobilierului. Pentru avans vi se emite factura cu bon de casa sau chitanta.

III. Durata maxima de executie a mobilierului este de 21 zile. Montajul mobilei este realizat in totalitate de echipele noastre profesioniste oriunde in tara, dumneavoastra castigand astfel timp liber si avand garantia unui lucru de calitate.

Va asteptam comenzile, va asteptam alaturi de noi !

Garantie si calitate

Produsele executate de angajatii nostri sunt de foarte buna calitate, si de aceea la achizitionarea mobilierului primiti un contract de garantie cu durata de 2 ani.

Alegand o mobila la comanda puteti fi siguri ca produsul final corespunde in totalitate gusturilor si cerintelor dumneavoastra. Noi va punem la dispozitie o gama variata de materiale, culori si texturi, modele de design care sa se armonizeze cu spatiul ambiental, parchet, pereti, corpuri de iluminat, garantand astfel reusita unui produs de calitate si totodata unic. Unicitatea devine si mai importanta intr-un spatiu considerat de lucru (baie, bucatarii) sau intr-un spatiu comercial (baruri, restaurante, farmacii, cabinete medicale) unde functia estetica e mobilerului trebuie dublata de componenta sa practica astfel incat sa se valorifice la maxim spatiul disponibil si, de ce nu, potentialul afacerii. Asta in timp ce mobila in serie nu se poate incadra niciodata perfect, iar eventualele ajustari, facute in timp si cu cheltuieli, sacrifica fie aspectul, fie functionalitatea.

Garantia profesionalismului nostru sunt clientii multumiti ale caror exemple de mobila la comanda le puteti viziona in interiorul acestui site. Parcurgeti catalogul celor mai recente lucrari sau categoriile de produse pentru a va convinge. 

Featured

 Coltar Bucatarie Rose

Coltar Bucatarie Rose

Caracteristici:     Coltar de bucatarie realizat din PAL melaminat gri deschis de ..

$1.00

Banci Scolare

Banci Scolare

Realizam la comanda orice tip de mobilier scolar. Showroom-ul nostru online gazduieste diverse ti..

$1.00

 Mobila Bucatarie Vanesa

Mobila Bucatarie Vanesa

Mobilierul de bucatarie Vanesa este realizat la comanda, din pal melaminat de 18mm, cant abs 0,4m..

$1.00

Banci Scolare Daria

Banci Scolare Daria

Banci petru scoala realizata la comanda din material metalic si pal melaminat. Dimensiunile acest..

$1.00