Mobila Receptii Google

Mobila Receptii

Mobila Receptii

Mobilierul pentru receptii este legatura creata intre interiorul si exteriorul firmei dumneavoastra. Aspectul mobilei de receptie este foarte important deoarece acesta intampina primul clientii si initiaza „dialogul”. O mobila bine conturata si finisata va va face clienti sa revina cu placere.

Mobila de receptie este realizata in totalitate conform spatiului destinat acesteia mobila fiind facuta la comanda dumneavoastra dupa masuratori. Suna acum si comanda mobila de care ai nevoie la Mobila-Comanda.com.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Receptie RX 23
Receptiile sunt piese de mobilier importante in orice institutie. Mobila poate fi realizata din diferite tipuri de materiale alese din gama produselor de calitate superioara.  Receptia este realizata din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunle, formele si culorile pot fi modificate. Receptia va ofera un spatiu de lucru generos dar si spatii de stocare.    Oferim Consultanta, Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Receptie RX 22
Receptiile sunt piese importante intr-o institutie, acestea fac prima imprie a clientului atunci cand trec pragul in incinta dumneavoastra. De acea in site-ul www.Mobila-Comanda.Com  puteti gasi zeci de modele de receptii personalizate, atractive si cu un design unic. Materialul folosit in realizarea receptiilor poate pal melaminat si mdf de diferite dimensiuni dar mai ales diferite nuante. Accesoriile pot fi asortate cu usurinta fiind disponibile intr-o gama variata si de calitate superioara. Receptia RX 22 este realizata la comanda din pal melaminat de 18mm si 38mm, prevazut cu cant abs, accesorii metalice. Fiind disponibil un spatiu foarte generos, si receptia a putut fi realizata cu un spatiu la fel de generos si util in desfasurarea activitatilor zilnice.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Receptie RX 21
Receptie realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Receptia poate fi comandata impreuna cu ansamblu de dulapuri sau singura. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile, pot fi modificate in functie de preferinte. Dulapurile sunt necesare in orice receptie, deoarece va ofera compartimentari diferite, ideale in pastrarea documentelor in ordine. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX20
Dimensiunile receptiei ofera personalului un spatiu de lucru genors in care va putea pastra totul in ordine. Impreuna cu receptia se pot realiza dulapuri si rollboxuri de diferite dimensiuni in care se pot stoca diferite obiecte. Culorile inchise si calde vor avea un impact placut vizibil.   Accesoriile folosite sunt din material metalic de foarte buna calitate  insa acestea pot fi schimbate la cererea clientului   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 19
Receptiile sunt lucrate cu multa atentie si rafinament de catre echipele profesioniste in personalizarea mobilierului, incat va veti putea bucura de clienti care revin cu mult drag in institutia dumneavoastra .Receptia ofera oricarei companii eleganta, armonie dar mai ales un spatiu de lucru generos. Materialul folosit in realizarea receptiei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Receptie RX 18
Mobila pentru receptie este lucrata cu multa grija si atentie pentru ca acestea sa indeplineasca cerintele fiecarui client. Mobilierul pentru receptie este realizat pe comanda din pal malaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Formele, dimensiunile, finisajul si accesoriile pot fi modificate dupa placul dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 17
Crearea de nou ne caracterizeaza asa cum suntem. Personalizarea pieselor de mobilier va poate caracteriza stilul dumneavoastra de viata. Compania nostra executa la comanda clientului orice tip de mobila, fie ca este pentru uz casnic sau comercial, iar calitatea si rafinamentul se va regasi in orice piesa de mobila. Receptia este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs, iar dimensiunile formele si culorile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 16
Mobilier pentru receptie realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile si forma mobilierului pot fi modificate la cererea clientului. Materialul din care se poate realiza receptia este disponibil in mai multe dimensiuni dar mai ales culori. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 15
Mobila de receptie este executata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile mobilierului sunt realizate in functie de spatiul alocat receptiei. Receptia este piesa de mobilier foarte importanta in orice afacere. Dulapurile pentru bibliorafturi pot fi realizate impreuna cu receptia sau pot fi achizitionate separat.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 14
Personalizeaza-ti incaperea asa cum va place, iar de mobilier ne putem ocupa noi cei de la Mobila-Comanda.com. Receptiile pot fi realizate din diferituri tipuri de material si culori. Designeri companiei noastre va pot ajuta in realizarea proiectului de mobila potrivit stilului dumneavoastra de lucru. Receptia din imaginea atasat este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0, 4mm si 2mm. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate la cererea clientului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 13
Mobilierul pentru receptie ofera un mediu placut de lucru, oferind calitate si seriozitate clientilor. Mobilierul este realizat din material pal melaminat de 18mm si blat de 36mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Spatiul de lucru din spatele receptiei este destul de generos astfel incat angajati dumneavoastra isi vor putea desfasura activitatile zilnice in ordine. Dulapurile sunt ideale pentru stocarea documentelor. Dimensiunile si formele mobilei le puteti stabili in functie de spatiul alocat receptiei. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 12
Achizitionarea unei piese de mobila pentru receptie este un lucru de pret in amenajarea unui spatiu in care se va lucra cu publicul. Alegerea modelului potrivit este un lucru foarte important atat pentru angajati cat si pentru clienti. In realizarea receptiei trebui sa existe intotdeauna confort si calitate. Modelul mobilei pentru receptie il puteti alege dupa placul dumneavoastra, insa calitatea superioara, stralucirea si rafinamentul il veti gasi in orice piesa de mobilier personalizata. Materialul folosit in realizarea receptiei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 11
Mobilierul de receptie este util si necesar afaceri dumneavoastra, designul receptiei va incanta vizibil atat clienti cat si angajati care isi vor desfasura activitatile zilnice cu placere. Mobilier pentru receptie realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile, formele siculorile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 10
Mobila pentru receptie realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile receptiei sunt realizate in functie de spatiul pe care il alocati acesteia. Mobila pentru receptie este compusa din corpuri modulare ce sunt asamblate intre ele prin sisteme speciale. Dimensiunile, forma, accesoriile si finisajul materialului sunt alese in totalitate de dvs. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Receptie RX 09
Receptiile sunt piese de mobilier importante in afacerea dumneavoastra. Angajati revin zi de zi cu placere la munca iar clienti sunt multumimti de designul oferit in intampinarea lor. Materialul din care a fost realizata receptie RX 09, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm.Dimensiunile si formele mobilei pot fi modificate la cererea clientului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019