POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR Google

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR

 

Această declarație de confidențialitate este valabilă începând cu data de 24 mai 2018. Rețineți că această declarație de confidențialitate va fi actualizată în mod regulat pentru a reflecta orice schimbări în modul în care gestionăm datele personale sau orice modificări ale legilor aplicabile.

Noi, Ali-General Com SRL, suntem o firmă de servicii profesionale, axată pe realizarea comenzilor de mobilierprimite de la clienților noștri. Vă respectăm și ne angajăm să vă onorăm și să vă protejam intimitatea. Această notificare de confidențialitate descrie politicile și practicile noastre privind confidențialitatea cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs. cu caracter personal atunci când le procesăm în contextul accesării site-ului nostru și stabilește drepturile dvs. de confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această politică de confidențialitate sau de datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la office@mobilabucatariecomanda.ro

 

Tipuri de date cu caracter personal colectate, modalitatea de colectare și scopurile acestei colectări

Noi, Ali-General Com SRL, putem colecta uneori datele dvs. cu caracter personal într-unul din următoarele moduri:

 

Securitate

Am implementat măsuri de securitate standard din industrie pentru a vă păstra in siguranta si confidentialitate datele cu caracter personal, incluzând dar fără a se limita la:

 

Cine poate transmite datele dvs. cu caracter personal

Datele cu caracter personal pe care Ali-General Com SRL le colecteaza de la dvs. sunt stocate în una sau mai multe baze de date găzduite de terțe părți. Aceste terțe părți nu utilizează sau au acces la datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri decât stocarea și recuperarea în cloud.

Atunci când este necesar sau permis de lege, pot fi furnizate informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal altor persoane, cum ar fi autoritățile de reglementare și agențiile de aplicare a legii.

Din când în când, putem lua în considerare tranzacții corporative, cum ar fi o fuziune, achiziție, reorganizare, vânzare de active sau altele similare. În aceste situații, putem transfera sau permite accesul la informații pentru a permite evaluarea și efectuarea tranzacției respective. Dacă cumpărăm sau vindem orice afacere sau bunuri, datele cu caracter personal pot fi transferate unor terțe părți implicate în tranzacție.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transferate in afara Uniunii Europene sau a Spatiului Economic European.

 

Stocarea și păstrarea datelor

Ali-General Com SRL va păstra datele dvs. personale în conformitate cu scopurile de afaceri și în conformitate cu politicile noastre de păstrare. Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atâta timp cât este necesar în mod rezonabil, ținând cont de scopurile noastre prezentate mai sus sau de respectarea cerințelor legale în conformitate cu legislația în vigoare.

Datele personale primite de la potențialii clienți vor fi păstrate pe întreaga durată a relației de afaceri a potențialului client cu Ali-General Com SRL și în conformitate cu criteriile de păstrare stabilite în notificarea noastră privind confidențialitatea clienților.

Pentru mai multe informații despre locul și durata stocării datelor dvs. cu caracter personal și pentru mai multe informații despre drepturile de ștergere și portabilitate, vă rugăm să ne contactați la urmatoarea adresa de e-mail office@mobilabucatariecomanda.ro sau la telefon 0722 376 705

 

Drepturile dvs.

Pentru a vă exercita drepturile descrise mai sus cu privire la datele dvs. cu caracter personal, puteți trimite o solicitare a persoanelor vizate pe adresa de e-mail office@mobilabucatariecomanda.ro sau la nr. de telefon 0722 376 705

 

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Această politică de confidențialitate a fost actualizată pentru ultima oară în luna mai 2018 și vă vom notifica despre modificările pe care le vom face la această politică de confidențialitate, dacă este necesar, dar vă recomandăm să vă uitați din nou la acest anunț din când în când pentru a verifica orice actualizări.

 

Contact

Ali-General Com SRL este operatorul de date cu caracter personal in scopul Regulamentului General de Protectie a Datelor.

Dacă aveți orice nelamurire cu privire la modul în care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate, ne puteți contacta la adresa de e-mail office@mobilabucatariecomanda.ro sau la nr. de telefon 0722 376 705

 

 

Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019