Usi Culisante Google

Usi Culisante

Usi Culisante

Problemele cauzate de o usa traditionala se sfarsesc atunci cand le inlocuiti cu usi culisante. Usile culisante au proprietatea de a va oferi mai mult spatiu in locuinta dumneavoastra, realizand in mod armonios trecerea de la un spatiu la altul.

A avea o usa culisanta in locuinta dumneavoastra demonstreaza o alegere eleganta, utila si avantajoasa. Solutii economice pentru usi de calitate, Mobila-Comanda.com.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Usi Culisante 09
Usile glisante este cea mai simpla optiune de a inchide doua spatii. Acestea pot fi realizate din diferite tipuri de materiale, in functie de preferintele dumneavoastra. Usile sunt foarte practice si au un design elegant. Dimensiunile usilor sunt stabilite conform spatiului pe care doriti sa il inchideti.    ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 08
Usi culisante realizate dinmaterial pal melaminat de 18mm, finisaj stejar magia. Dimensiunile usilor sunt realizate conform spatiuylui alocat. Piesele de mobila sunt foarte importante in orice locuinta atat pentru separarea unui spatiu cat si pentru inchiderea dulapurilor. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 07
A avea o usa culisanta in locuinta dumneavoastra demonstreaza o alegere eleganta, utila si avantajoasa. Folosirea usilor culisante reda mai mult spatiu liber incaperi in care sunt montate. Materialul si culorile usilor culisante poat fi alese din paletarele prezentate de echipa de masuratori de la Mobila-Comanda.com. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 06
Problemele cauzate de o usa obisnuita se sfarsesc atunci cand o inlocuiti cu o usa culisanta foarte practica si utila. Un designer al comapniei noastre va poate ajuta in realizarea modelului de usa potrivit locuintei dumneavoastra. Usile pot fi realizate din diferite materiale si accesoriile. Usile culisante din imaginea atasata sunt realizate din pal melaminat de culoare alba aducand locuintei un design deosebit.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 05
Usile culisante sunt practice si la moda, acestea fiind utile pentru economisirea spatiului. Usile se executa pe dimensiunile cerute de client si ofera posibilitati multiple de inchidere, de utilizat si de intretinut. Mobila ce include usi culisante ocupa spatiu mult mai putin la deschiderea acetora decat usile normale.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 04
Spatiile mici din apartamentele vechi de bloc pot fi eficientizate nu numai prin adaptarea mobilierului la dimensiunile incaperilor, ci si prin inlocuirea usilor interioare cu usi culisante. Liniile curate si rafinamentul cu care sunt lucrate usile vor aduce stralucire in orice locuinta. Dimensiunile usilor culisante sunt realizate in functie de spatiul pe care doriti sa il optimizati. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 03
Usile glisante pot fi folosite ca pereti despartitori, usi de camera sau usi pentru dressing acestea oferindu-va posibilitatea folosiri spatiului la maxim. Sistemul folosit la usile culisante este SKM80, montat pe sine de culisare din aluminiu. Aceste accesorii sunt foarte rezistente si va ofera o culisare perfecta a usilor. Usi glisante pot fi destinate atat uzului casnic cat si celui comercial. Materialul din care se pot realiza usile culisante este poal melaminat, mdf, sticla de diferite culori sau oglinzi. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 02
Usile culisante sunt realizate pentru inchiderea spatiilor de depozitare: dressinguri, debarale, bucatarii sau pentru orice spatiu il doriti separat. Materialul din care se pot confectiona usile este pal melaminat, mdf, sticla de diferite culori sau oglinzi. Rafinamentul si grija cu care sunt lucrate usile vor aduce stralucire si un design deosebit in locuinta dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Usi Culisante 01
Usi culisante realizate din geam si oglinda, montate pe sistem de culisare realizat din rulmenti metalici acoperiti cu plastic dur sustinuti pe sina superioara si inferioara din aluminiu. Usile culisante au rolul de a oferi mai mult spatiu si de a putea face mai usor trecerea de la un spatiu la altul. Usile culisante sunt ideale in orice locuinte. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019