Ultimele Lucrari Google

Ultimele Lucrari

In compania nostra, veti gasi personal instruit, calificat in cea ce fac, dar mai ales prietenos si intotdeauna dispus sa va ajute in solutionarea proiectelor de mobila pe care doriti sa le realizati. Adesea programele in domeniu va pot oferi estimari a cea ce va doriti, insa implica criterii ce nu pot fi incluse in acel program utilizat. Dezavantajul de software implica mai mult timp pentru proiectarea de mobilier, si de acea designeri  nostri sunt tot timpul dispusi pentru a se deplasa la domiciliul clientului.  Prin experienta personalului nostru reusim sa ducem la bun sfarsit lucrari de calitate superioara.  Pentru satisfacerea nevoilor clientilor producem la comanda o gama larga de mobilier de uz casnic sau commercial disponibil in showroom-ul nostru online.   

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Dulap Dormitor
Dulap pentru dormitor realizat din carcasa pal melaminat mat si usi din pal melaminat lucios de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Compartimentarea dulapului este realizata cu diferite lacasuri, astfel putand sa va stocati diferite lucruri. Dimensiunile, culorile si accesoriile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dulap Usi Clasice
In fiecare locuinta exista diferite piese de mobilier mai mari sau mici. Fiecare dintre ele sunt destinate unui scop anume, insa pentru a ne pastra vestimentatia in ordine avem nevoie un dulap personal. Dulapurile pot fi realizate in forme, dimensiuni si culori diferite. Conform spatiului pe care il destinem mobila realizata pe comanda va fi perfect montata in acel spatiu.  Materialul utilizat in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dulapul poate fi realizat cu usi normale sau usi culisante in functie de preferinte. Compartimentarea generoasa a acestuia ne ofera posibilitatea stocari vestimentatiei cat mai variat.   ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Idei si sugestii pentru dresing
Idei si sugestii de a va mobila un dressing le gasiti in paginile site-ului nostru Mobila-Comanda.com. In imaginea prezenta sunt modele de dressing-uri ce va pot inspira in a va crea propriul model de mobila. Cu cat compartimentarea va fi mai diversificata cu atat lucrurile dvs. isi vor avea locul lor. In realizarea mobilei este folosit pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, accesorii metalice si din aluminiu. Dimensiunile,culorile si materialul mobilei poate fi modificat in functie de dorinte.   Oferim Consultanta, Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Biblioraft
O mobila potrivita atat in locuinta cat si intr-un spatiu de birou sau biblioteca. Mobila este realizata din material pal melaminat de 18mm si 36mm, prevazut cu canr abs, accesorii metalice. Chiar daca spatiul detinut nu este intotdeauna drept, corpurile mobilei pot fi realizate dupa forma si dimensiunile acestuia. Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobila pentru locuinte, spatii de birou, comerciale, etc. Oferim transport si montaj gratuit. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mese living la comanda
Living-urile sunt camere de zi unde ne petrecem timpul liber cu prieteni sau pur si simplu ne relaxam. Cu o piesa de mobilier adaptata perfect in living, frumos lucrata si cu un design unic, placerea de a sta in aceasta incapere este mai profunda. Mobila este realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Formele, culorile, materialul si dimensiunile sunt stabilite de dumneavoastra in functie de preferinte.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila living Gloria
Pentru a nu ne aglomera living-ul, putem sa ne comandam un mobilier simplu si modest. Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda dumneavoastra orice tip de mobilier conform spatiului alocat. Materialele din care sunt realizate piesele de mobila este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. O vitrina simpla din culori calduroase, va ofera compartimentari variate pentru cartile si lucrurile dorite la indemana.    Oferim transport si montaj gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare
Dulapurile sunt piese de mobilier necesare in orice institutie. Documentele pot fi pastrate in ordine, iar munca va poate fi cu mult usurata. Mobila este realizata din pal melaminat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferinte. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Biblioraft Bruno
Mobila pe comanda este mult in avantajul celei realizate standard. In functie de spatiul disponibil, mobila poate fi incadrata cu usurinta fiind realizata special pentru acel spatiu. Materialele folosite in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2,mm. Compartimentarea este realizata conform cerintei dumneavoastra. Ansamblul de mobila Buno poate fi foarte practic si util in orice institutie care lucreaza cu publicul.Compartimentarea, va ofera spatii ideale pentru bibliorafturi si alte obiecte dorite catre stocare. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila living Cremona
O mobila pentru living aparent simpla, insa privind luminozitatea materialului, calitatea acestuia precum si liniile fine cu care sunt inzestrate piesele de mobila, aceasta devine o mobila complexa si foarte utila. Materialul folosit in realizarea mobilei este carcasa pal melaminat si usi din pal melaminat lucios de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila pentru institutii
In orice camera din locuinta sau institutie este nevoie de un mobilier potrivit destinatiei acesteia. Dorind-une ca fiecare dintre noi sa ne bucaram de tot ce ne inconjoara, Mobila-Comanda.com va ofera produse de calitate superioara, realizate pe comanda. Materialele si accesoriile sunt alese din gama produselor de calitate superioara, beneficiind de garantie pentru orice produs achizitionat. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Detaliile tehnice ale produselor pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Comoda pentru dormitor
Comodele sunt piesele de mobilier  necesare in orice spatiu din locuinta. Ele pot fi montate in orice spatiu din dormitor sau pot fi aranjate in sufragerie. Materialul, formele, culorile, dimensiunile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. Mobila va ofera spatii de depozitare si blat de stocare a diferitelor aparate electrocasnice. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Dulap pe comanda
Dulapurile sunt piese de mobilier folosite de intreaga familie. De acea ne dorim ca spatiul din interior sa fie compartimentat cat mai variat. In dulapul realizat pe comanda veti beneficia de spatiu variat, design placut in locuinta si culori calde. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra.   Oferim: transport, montaj, consultanta si proiectare gratuita   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Greta
Combinatia pieselor de mobilier in dormitor variaza in functie de preferintele dumneavoastra. Pentru a va putea oferi confort si relaxare deplina, marginile patului sunt tapitate cu piele ecologica. Dressingul este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, accesorii metalice si aluminiu. Dimensiunile, formele, tapiteria, accesoriile si culorile pot fi modificate conform cerintelor dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila pe comanda
In orice colt al casei ne dorim sa asezam un mobilier potrivit necesitatilor noastre. Achizitionand mobila pe comanda, dimensiunile, culorile, accesoriile si formele vor respecta dorintele dumneavoastra. Mobila poate fi realizata din pal melaminat si mdf de diferite dimensiuni si culori. Materialul folosit in realizarea mobile din imagine, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, tapiterie  piele ecologica. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Blue
Mobila executata din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, finiaj alb si albastru , accesorii metalice. Dulapurile sunt ideale in depozitarea pieselor vestimentare dar nu numi, iar patul va ofera cu desafarsire o relaxare bine meritata. Biroul poate fi mutat cu usurinta in orice alta incapere, acesta fiind realizat individual. Dimensiunile mobilierului, culorile, materialul si accesoriile, precum si formele pot fi modificate in functi de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2018