Sfaturi pentru alegerea mobilierului de bucatarie Google

Sfaturi pentru alegerea mobilierului de bucatarie

 
 
Deplasarea rapida prin bucataria dumneavoastra este esentiala atunci cand preparati o masa dupa un program. Bucataria este locul unde gatesti mancare gustoasa pentru familia ta si stati impreuna pentru a avea cina dupa o zi agitata.  Bucataria ta este mult mai placuta atunci cand puteti gasi fiecare castron si aveti o suprafata curata de tocare, amestecare si masurare. Daca bucataria dumneavoastra nu este chiar pe masura nevoilor tale, atunci s-ar putea beneficia cu un mobilier nou de bucatarie. Dulapurile si rafturile pot transforma bucataria intr-un spatiu util adaugand in acelasi timp un stil proaspat nou la casa ta.Prin urmare, este important sa va ganditi un pic inainte de a incepe proiectarea sa.
 
 
Selectarea mobilierului de Bucatarie
 
 Nu aveti nevoie sa fiti expert in design pentru a evidentia o camera mult mai convenabila. Aruncati o privire la bucatarie la locurile goale si colturile pentru masute si rafturi unde s-ar putea potrivi. Nu excludeti reorganizarea mobilei de bucatarie curente pentru a face loc mai mult. Trasati o schema si includeti masuratori detaliate pentru a decide care piese noi se vor potrivi cel mai bine. Ia stilul in considerare in acest stadiu timpuriu pentru a fi sigur ca alegerea pieselor sunt cele mai noi.
    Compara materialele: masutele, rafturile si dulapurile vin in multe stiluri si tipuri de material. Mobila de bucatarie este disponibila in multe stiluri si finisaje diferite. Acestea pot faca bucataria dumneavoastra sa arate mai atractiva si eficienta. Puteti adauga rafturi pentru a depozita mixerul, tocatorul, microundele, etc pentru a completa gatitul. Dar inainte de a merge si alege mobilierul este mai bine sa se ia in consideratie urmatoarele lucruri. Acestea sunt pasii care vor ajuta in luarea deciziilor in timp ce va ganditi la proiectarea si alegerea mobilierului potrivit pentru bucataria ta.
 
 
Lucruri care trebuiesc luate in considerare
 
Este important ca mobila de bucatarie sa se asorteze cu interiorul bucatariei tale. Aceasta trebuie sa completeze decorul ansamblului de bucatarie. Poti folosi si mobila portabila dar trebuie sa retineti ca trebuie sa se potriveasca cu stilul si finisajul de dulapuri si blaturi.Mobila trebuie sa fie usor de intretinut si de curatat. Bucataria este locul unde gatesti deci ar trebui sa alegi materiale care sunt lavabile. Puteti achizitiona de asemenea si mobila de bucatarie gata facuta. Aceasta poate fi mutat instant daca doriti sa o mutati in alta parte.Trebuie sa stiti sigur de ce aveti nevoie de mobilier. Fii clar cu privire la scopul de mobilier. Puteti pune orice in dulapuri, adaugati scaune de bucatarie, folositi mobilier mic si usor acest lucru ajutand la maximizarea zonei de bucatarie.
 
 
Verificarea dimensiunilor bucatariei
 
Pastrati o evidenta cu inaltimea, lungimea si latimea camerei. Puteti folosi banda de masurat pentru a masura camera. De asemenea masurati si spatiul coltului, eventual puteti folosi acest spatiu pentru a instala dulapuri. Aceste masuratori va vor ajuta in achizitionarea mobilierului. Va mai poate ajuta de asemenea in plasarea mobilierului de dimensiuni exacte in locul potrivit. V-ar fi de asemenea folositor in judecarea spatiului real disponibil pentru pastrarea mobilei in camera.
 
 
Alegerea unei mase de bucatarie
 
Alege masa din bucătărie, în func?ie de platforma bucătărie ?i forma sa. Dacă ave?i platformă în formă de L, atunci pute?i alege o masă circulară sau ovală pentru bucătărie sau puteti alege un pătrat sau o masă în formă de dreptunghi.
 
 
Stilul si mobilierul bazat pe tema
 
Se recomanda sa pastrati in minte stilul si tema de bucatarie. Acest lucrur va face achizitionarea mai usoara si mai simpla. Avantajul acestui lucru este ca nu trebuie sa ramanesti la o tema sau un stil anume, spre deosebire de decorarea oricarui alte camere. Puteti merge pur si simplu si cumpara cel mai bun mobilier la alegerea dumneavoastra. O casa stil modern poate avea o bucatarie in stil retro in timp ce o casa in stil victorian poate avea o bucatarie in stil contemporan.
 
 
Bucatarii de designer si servicii post-cumparare
 
 
Daca doriti sa aveti o bucatarie care sa fie proiectata pe gusturile tale si cu modificarile care le vrei
atunci va trebui cu siguranta sa cheltuiti mai mult decat aveati de gand. Dar aspectul unic va merita pretul. In acest caz insa, fiti siguri ca alegeti firma cea mai buna pentru realizarea mobilei pe cerintele tale.De asemenea verificati serviciile post-cumparare pe care fiecare furnizor il ofera, care este o parte esentiala in alegerea mobilierului corect. O bucatarie frumoasa este adeseori ce iubesc femeile si vor face de obicei tot ce pot pentru a se asigura ca totul este imaculat. Chiar si cei singuri se mandresc cu ceea ce gatesc si cat de bine o fac. Bucatarie este unul din putinele locuri unde suntem cu adevarat „creatori” deci dorinta de a arata bine si a se simti corect este de inteles.
Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta in realizarea in indrumarea si obtinerea bucatariei de vis
 
Mobila-Comanda va invita sa vizualizati cateva stiluri si mobila de bucatarie din catalogul nostru.
 
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019