Sfaturi pentru achizitionarea de mobilier bun Google

Sfaturi pentru achizitionarea de mobilier bun


Vrei mobilier care este accesibil, dar, de asemenea construit pentru a dura.Iata cum poti face asta


Ce sa cauti


    Cunoaste tipurile de lemn. Mobilierul din lemn se incadreaza in trei categorii:


  Mobilierul din lemn masiv este de obicei mai scupm decat alte tipuri si arata bine, dar poate fi sensibil la zgarieturi si inele de apa.
  Fatetele au o baza din lemn ieftin acoperit de mai multe straturi subtiri de lemn de calitate mai bun. Din cauza asta, fatetele nu sunt la fel de scumpe ca piesele din lemn masiv.
 
    Placile si bucatile de lemn compozit sunt frabricate dintr-o combinatie de pasta de lemn, plastic, rasina si practic resturi din lumea mobilierului. Acestea sunt cele mai ieftine tipuri de mobilier din lemn si se pot arata decent, dar nu va rezista timp de decenii.
     Verifica sertarele si dulapurile. Deschideti sertarele si dulapurile. Asigurati-va ca sertarul iese de tot, in mod corespunzator si apoi se inchide uniform. Asigurati-va ca usile raman deschise, si raman intr-o pozitie deschis, si se inchid solid. Verifica manerele si butoanele. Ei trebuie sa se potriveasca bine si sa nu joace sau sa se intoarca.
    Evitati cuiele si lipiciul. Uita-te dupa lemn unit la capete si colturi, nu lipite sau batute cu cuie. Aceste lucru este cunoscut in lumea de fabricatie ca "tamplarie de lemn" aceste piese sunt mai robuste si pot sustine mai multa greutate.

    Luati in considerare stilul tau de viata. Lasa stilul tau de viata sa determine culorile si materialele pe care le alegeti. Daca aveti copii sau animale de companie, ramaneti la culori inchise si materiale rezistente la piele, cum ar fi panza.
    Verificati picioarele. Picioarele ar trebui sa fie grele, facute din lemn si unite la cadrul canapelei sau scaunului, dar nu batute cu cuie. Cele din plastic, cauciuc sau metal nu arata la fel de bine, pot cauza daune podelei si nu va rezista la fel de bine. Acelasi lucru este valabil cele batute cu cuie in picioare de lemn.
    Testati pernele. Uita-te pentru perne cu acoperitoare detasabila care se potriveste pe ambele parti. Pernele ferme rezista mai bine in timp. Pernele complet acoperite costa un pic mai mult decat cele cu modelul pe o parte, si un suport simplu alb sau bronz, dar vor dura mai mult timp, si se vor uza uniform daca le intoarceti odata la cateva luni. Cautati huse detasabile, care sunt usor de spalat.
    Tcomeala: Unii oameni se cearta, se bucura de negociere. Daca nu sunteti dispus sa negociati asteptati mai degraba o vanzare decat sa incercati sa vorbiti cu un agent de vanzari. Exista doua achizitii in care tocmeala este esentiala - masinile si mobilierul. Mobilierul are un marcaj mare, astfel incat magazinele de mobila au o multime de loc de manevra, asadar a-ti putea obtine un discount de 10%-20% daca intrebati.

    In cazul in care nu functioneaza, du-te pentru un plus de perne gratuite, livrare sau setare acestuia.
 

Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019