Scaune Mixte Google

Scaune Mixte

Scaune Mixte

Intotdeauna v-ati dorit o bucatarie practica unde in weekend-uri sa va strangeti impreuna cu familia intr-un decor intim si relaxant, iar cu scaunele de bucatarie de la Mobila-comanda.com, toti membrii familiei se vor simti in largul lor.

Mobila-comanda.com va ofera o gama de scaune realizate din cadru metalic cu tapiterie din scai sau piele ecologica. Dumneavoastrea alegeti modelul care va reprezinta cel mai bine

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Scaun 01
Cei ce apreciaza eleganta isi aleg mobila de bucatarie cu bun gust si un design deosebit. Scaunul este tapitat cu stofa, iar cadrul este realizat din material metalic. Eleganta scaunului va ofera posibilitatea de a va completa armonia din spatiile largi.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 02
 Structura scaunului este din material metalic iar tapiteria este din stofa. Scaunul este ideal oriunde doriti sa il folositi cu placere. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 03
Eleganta mobilierului de bucatarie il completeaza un scaun de buna calitate. Scaunul este realizat din cadru metalic cu tapiterie din stofa.uloarea cadrului si a tapiteriei o puteti alege dumneavoastra   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 04
Scaunele sunt un refugiu pentru cateva clipe de relaxare. Modelele scaunelor sunt disponibile intr-o gama variata, potrivit in orice spatiu doriti sa il stocati. Sezuturile scaunelor pot fi tapitate cu diferite tipuri de material sau pot avea sezutul din lemn. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 05
Scaunul din imagine este potrivt salilor de curs pentru elevi de diferite varste. Materialul din care sunt realizate este foarte rezistent si de acea se vor putea bucura de scaune generatii la rand. Scaunele au cadrul metalic cu sezut din lemn. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 06
Scaunul este o piesa de mobilier importanta in orice locuinta. Designul stralucitor si rafinamentul cu care sunt lucrate scaunele va aduce calitate in orice spatiu. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 07
Comoditatea scaunului si rezistenta acestuia este oferita de cadrul metalic, forma sezutului dar si de spatarul care va ofera o sedere cat mai confortabila.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 08
Eleganta si rafinamentul scaunului ofera un design deosebit incapeti in care acesta este stocat. Cadrul scaunului este din material metalic cromat iar sezutul din piele ecologica.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 09
Daca sunteti in cautarea unor scaune pentru a va completa celelalte elemente de mobilier de bucatarie, orintativa spre un design simplu si rafinat oferit de scaunul 09.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 10
Scaun ergonomic cu sezut si spatar din stofa, brate din plastic dur negru, steaua si rotile sunt material metalic acoperit cu plastic dur. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic pentru reglarea inaltimi. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 11
Scaun realizat din cadru metalic iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu stofa. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun 12
Modelul scaunelor din imagine se potrivesc perfect in salile de asteptare sau in bucatarie. Cadrul scaunelor este din material metalic cu sezut tapitat cu piele ecologica. tapiteria este disponibila in diferite culori. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019