Scaune Directoriale Google

Scaune Directoriale

Scaune Directoriale

Mobila-Comanda.com va pune la dispozitie o gama variata de scaune si fotolii directoriale, ideale pentru confortul dumneavoastra.

Scaunul de birou este executat din piele ecologica oferindu-va confortul necesar in timpul lucrului. Se poate regla pe verticala cu ajutorul unui cilindru pneumatic, este dotat cu rotile si cu mecanism de balans fata - spate. Din punct de vedere ergonomic, este ideal persoanelor ce isi petrec mult timp la birou sau in fata calculatorului.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Scaun Birou 01
Fotoliu managerial tapitat cu piele ecologica avand brate din poliuretan si elemente metalice vopsite negru. Ofera posibilitatea de reglare pe verticala cu ajutorul unui gaz lift, este dotat cu rotile si cu mecanism de balans fata spate. Steaua din poliuretan cu cinci brate acoperita cu elemente de plastic este dotata cu rotile. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun Pentru Birou 02
Scaun managerial ergonomic cu fata si spatele din piele ecologica,brate din plastic dur negru,stea metalica cu roti din plastic dur.Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun Pentru Birou 03
Scaun managerial ergonomic cu fata din piele ecologica si spatele din piele ecologica,brate din lemn si stea metalica imbracata in lemn.Produsul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun De Birou 04
Scaunul de birou este executat din piele ecologica oferinduva confortul necesar in timpul lucrului.Din punct de vedere ergonomic este foarte ideal persoanelor ce isi petrec mult timp la birou sau in fata calculatorului.Mobila-Comanda.com. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun De Birou 05
Scaun directorial realizat din piele ecologica,sezut, spatar,manere. Mobilitatea scaunului consta in suportul cu patru picioruse pe rotile din plastic dur. Spatarul scaunului este foarte ideal pentru timpul indelungat petrecut la birou. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun Birou 06
Iti doresti sa stai intr-un scaun cat mai extravagant? Incearca acest model de scaun si dorinta iti va fi implinita. Scaunul este realizat sezut, spatar si manere din piele ecologica, cu picioare cromate si telescop reglabil. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun De Birou 07
Scaun managerial realizat dupa cele mai bune criterii pentru a va oferi confortul sporit in timpul folosintei. Scaunul este realizat din piele ecologica cu sistem de reglare a sezutului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun Directorial 08
Scaun directorial realizat din piele ecologica cu suport din cinci roti si telescop reglabil. Incearcal si nu vei regreta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou 09
Scaunul este ideal pentru birou fiind realizat din cadru metalic iar spatarul si zetul din piele ecologica. Scaunul are un reglaj foarte bun cu ajutorul pistonului cilindric cu gaz. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun Directorial 10
Scaunul directorial este un scaun ergonomic, cu sezutul si spatarul din piele ecologica iar manerele sunt din palstic dur. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare, ce ofera posibilitatea setarii inaltimi.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Scaun De Birou 11
Mobila-Comanda.com va pune la dispozitie o gama variata de scaune directoriale si fotolii, ideale pentru confortul dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019