Mobilier Scolar Google

Mobilier Scolar

Mobilier Scolar

Mobila-Comanda.com realizeaza o gama variata de banci, birouri, pupitre, scaune, mobilier pentru vestiare, mobila pentru biblioteca, pentru salile de clasa, mobila pentru vestiare sau mobila caractersitica spatiilor de arhivare documente.

Orice tip de mobilier scolar trebuie executat cu multa atentie si rafinament, pentru ca generatiile de elevi sau studenti sa pastreze amintiri de neuitat.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Bancute Scolare Single
Bancuta scolara este cea mai importanta piesa de mobilier pentru un elev. Finisajul acestui mobilier este realizat in functie de dorintele dumneavoastra. Blaturile mobilierului este protejat de cant ABS de 0,4mm pentru ca acestea sa dureze cat mai mult timp. Mobilierul este realizat din PAL melaminat de 18mm, sustinut pe cadru metalic. Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobilier scolar sau de gradinita personalizat.       Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.   Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Scolar Gloria
Intotdeauna neam dorit sa fim alaturi de client nostri, oefrindule cele mai noi si revolutionare produse de mobilier. Institutiile de invatamant, scoli si gradinite au nevoie de produse de calitate, pentru a le putea oferi mai multor generatii de elevi. Gama de mobilier scolar este din ce in ce mai variata in functie de cerintele fiecarei institutii, de acea in magazinul nostru online veti gasi diverse tipuri de mobilier scolar si de gradinita cum ar fi: dulapuri, cuiere, catedre, dulapioare cu diferite forme, ladite pentru jucarii, bancute, scaunele. Pentru a asigura siguranta celor mici colturile corpurilor de mobila pot fi usor rotunjite. Toate produsele realizate de compania nostra sunt atent lucrate pentru a le oferi siguranta copiilor. Materialele folosite in realizarea mobilei es..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bancute Scolare Paula
Realizam la comanda orice tip de mobilier pentru scoala realizate din pal melaminat de 18mm, prevazute cu cant ABS de 0,4mm, 2mm sau cant pvc, cadru metalic diverse finisaje.         Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.   Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bancuta Scolara Kiti
In showroom-ul nostru online veti gasi modele de mobilier scolar potrivit oricarei clase de copii. Dimensiunile, formele si culorile materialului le puteti stabili in functie de preferintele dumneavoastra. Blaturile bancutelor este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm iar cadru este din material metalic.         Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.  Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Banci Scolare Daria
Banci petru scoala realizata la comanda din material metalic si pal melaminat. Dimensiunile acestora pot fi realizate pentru un elev sau doi elevi. Liniile curate si rafinamentul bancutelor vor aduce un design deosebit in salile de curs.         Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.  Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bancute Scolare Rocki
Bancute scolare realizate la comanda din cadru metalic si blat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 04mm. Dimensiunile si formele bancilor pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. Bancutele scolare sunt ideale pentru salile de curs, acestea fiind foarte comode. Mobilierul poate fi montat in salile de curs sau pot fi montate in laboratoare.         Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.   Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Banci Scolare
Realizam la comanda orice tip de mobilier scolar. Showroom-ul nostru online gazduieste diverse tipuri de mobilier scolar ideal pentru orice institutie de invatamant: birouri, pupitre, scaune, mobilier pentru vestiare, mobila pentru biblioteca, mobila pentru salile de clasa, mobila pentru sali de cursuri, mobila pentru vestiare, mobila pentru arhivare documente.   Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului. Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Laborator Scolar Kiti
Mobilier pentru laborator scolar realizat la din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Compartimentarea dulapurilor sunt realizate pentru a va permite stocarea diverselor lucruri si obiecte. Dimensiunile, formele, accesoriile si culorile pot fi modificate la cererea dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bancute Teo
Bancute scolare realizate din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si cant pvc. Dimensiunile, culorile si formele bancutelor pot fi modificate in functie de cererea clientului.       Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.   Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Banci Scolare Maribela
Orice tip de mobilier scolar este realizat cu multa atentie si rafinament , pentru ca generatii de elevi sa pastreze cu placere amintirile colegilor. Materialul folosit pentru blaturile bancilor, este pal melaminat de 18mm sustinut pe cadru metalic. Cadrul bancutelor poate fi realizat atat din pal melaminat cat si din metal ambele disponibile in diferite nuante. Optiunea de atabilire a formelor blaturilor difera in functie de preferintele fiecarei institutii. Mobilierul mai poate fi creat cu polita pentru ghiozdan sau agatatoare pe lateral. Numarul pieselor de mobila poate fi stabilit conform cu numarul elevilor. Impreuna cu bancutele scolare mai pot fi realizate si alte piese de mobilier precum: catedra, dulapuri, bibliorafturi, cuiere, etc.  Culorile si formele pot fi modificate ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bancute Scolare Happy
Compania noastra realizeaza orice tip de mobilier scolar. Mobilierul se realizeaza in fuctie de preferintele fiecarei institutii de invatamant. Daca nu aveti un model pentru mobilierul dorit o echipa de profesionisti se va deplasa la sediul dumneavoastra pentru a va ajuta sa realizati modelul dorit.          Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.  Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Catedra Jeny
Catedra profesorala realizata din cadru pal melaminat de 18mm finisaj fag cu blat de 38mm finisaj verde, prevazut cu cant abs de 2mm. Cadrul folosit la mobilier este realizat din material metalic. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Catedra Ana
Mobilierul scolar se realizeaza la comanda in functie de dimensiunile si modelul dorit. Catedra scolara este realizata din pal melaminat de 18mm finisaj fag, prevazut cu cant abs de 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bancute Dada
Bancutele scolare sunt realizate la comanda in functie de preferintele fiecarui client. Blaturile bancutelor sunt montate pe cadre metalice pentru a oferi elevilor stabilitate si durabilitate indelungata.       Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materialul si culoarile pot fi modificate la cererea clientului.  Pretul mobilei este calculat in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Aneta
Mobilier pentru sala de mese realizate din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Blatul masutei este sustinut pe cadru metalic pentru o stabilitate perfecta. Finisajul mobilei poate fi ales de dumneavoastra din monstrarele prezentate de echipa de masuratori de la Mobila-Comanda.com.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019