Mobilier Pentru Hotel Si Pensiuni Google

Mobilier Pentru Hotel Si Pensiuni

Mobilier Pentru Hotel Si Pensiuni

Mobila pentru hotel executata la comanda din PAL melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, cu accesorii, feroneriee si sisteme de prindere de cea mai buna calitate pentru ca stim cat de important este aspectul mobilierului pentru afacerea dumneavoastra.

Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobila pentru hotel: paturi simple si duble, comode, noptiere, masute, baruri, dulapuri, dressinguri, comode TV, receptii.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobilier Hotel Laura
Mobila pentru hotel, realizata la comanda dinpal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile si feroneriile folosite sunt marca Blum importate din Austria.  Comandand online sau telefonic piese de mobilier din showroom-ul nostru online veti beneficia de durabilitate si calitate superioara. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hotel Hanzade
Mobila-Comanda.com realizeaza orice tip de mobila pentru hotel: paturi simple si duble, comode, noptiere, masute, baruri, dulapuri, dressinguri, receptii. Mobila de hotel la comanda realizat din pal melaminat de 18mm, finisaj cires, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Pensiune Diana
Mobila hotel executata la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice si glisiere pentru noptiere iar la pat sau folosit somniere metalice pentru ca saltele sa fie cat mai aerisite. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hotel Melania
Mobila pentru hotel executata la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile, feroneriile si sistemele de prindere sunt din material metalic de cea mai buna calitate importate din Italia si Austria. Executam la comanda orice tip de mobilier pentru hoteuri si pensiuni: dulapuri, paturi duble, paturi single, receptii, dressinguri, comode TV, noptiere ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hotel Pamela
Mobila pentru hotel realizata din pal melaminat de 18mm, finisaj cires, prevazuta cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile si finisajul acestui mobilier se realizeaza in functie de preferintele dumneavoastra. Designul si rafinamentul pieselor de mobilier le vor oferi clientilor relaxare si buna dispozitie. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hotel Nico
Mobila de hotel Nico este realizata la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile acestui mobilier sunt realizate pe dimensiunile. Finisajul si formele mobilierului pot fi stabilite impreuna cu echipa de la Mobila-Comanda.com care intotdeauna vine cu idei inovatoare si modele noi pentru orice incapere. Suportul pentru saltea poate fi realizat din pal melaminat de 18mm sau somniera metalica. Aceasta din urma este mult mai ideala pentru o aerisire mai buna fara sa intoarceti salteaua tot timpul. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hotel Veronica
Executam la comanda orice tip de mobilier pentru hotel si pensiuni. Materialul folosit este pal melaminat si mdf de diferite dimensiuni si culori, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Ana
Cu un design curat si fronturi elegante fiecare piesa de mobila are importanta sa pentru a oferi incaperi o personalizare unicata. Compania noastra realizeaza la comanda orice tip de mobilier pentru hoteluri si pensiuni: paturi duble, noptiere, comode, dressinguri, dulapuri, comode, paturi single, receptii, mese, scaune. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hotel Vanesa
Mobila pentru hotel realizata la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Mobilierul este copus din: pat dublu, noptiera, masuta de cafea, comoda, dulap pentru haine. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Madalina
Mobila pentru hotel realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite la mobilier sunt marca Blum import Austria. Dimensiunile si formele mobilierului pot fi realizate in functie de spatiul de care dispuneti. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019