Birouri Manageriale Google

Birouri Manageriale

Birouri Manageriale

Mobila de birou exprima forta si sobrietatea de care dati dovada.

Mobila-Comanda.com realizeaza orice tip de mobilier de birou, dulapuri arhivare, rollboxuri, polite suspendate, dulapuri, mese consiliu, etc. Materialele si accesoriile sunt de cea mai buna calitate pentru a va bucura de acestea cat mai mult timp.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Birou Managerial 09
Spatiul destinat unui birou, este amenajat cu piese de mobilier spatioase, elegante si de calitate. Dimensiunile fiecarei piese de mobila este stabilita de fiecare client in parte, in functie de necisatile sale de depozitare. Biroul 09, va ofera un birou cu un spatiu de lucru generos dar tot odata elegant. Dulapurile sunt foarte practice in aranjarea diferitelor documente si obiecte ce va stau in permanenta la indemana.  Materialul folosit in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.   Oferim Transport si Montaj Gratuit ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila Birou Managerial BM 8
Eleganta unui birou managerial poate fi cu usurinta cartea dumneavoastra de vizita. Realizat din materiale de calitate superioara, biroul va ofera tot confortul de care aveti nevoie. Materialul folosit in realizarea mboilei este, pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm,accesorii metalice.   Dimensiunile mobilei sunt stabilite in functie de spatiul alocat. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Birou Managerial BM 7
Mobila pentru birou realizata la comanda din materiale de calitate superioara. Mobila poate fi asamblata cu usurinta in orice spatiu de birou unde se doreste sa domine eleganta si rafinametul pieselor de mobila. Ansamblul de birou este compus din diferite piese necesare in desfasurarea activitatilor dar si a depozitari documentelor. Compartimentarea dulapului este prevazuta cu polite mobile si nu numai. Materialul utilizat in realizarea mobilei de birou este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.    Pretul mobilei este calculat in functie de cerintele clientului. Oferim Consultanta, Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Birou BM 2
Aveti nevoie de un mobilier comod, de calitate dar mai ales functionabil?  Va recomandam mobila de birou BM 2 ca fiind un mobilier perfect adaptat oricarui stil de activitate o abordati. Dimensiunile, formele si culorile mobilei din imagine pot fi modificate la cererea clientului. Materialul folosit in realizarea biroului operational este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Managerial BM 3
Liniile curate cu care sunt lucrate piesele de mobilier va aduce calitate si stralucire in birou. Designeri nostri va pot ajuta in realizarea proiectului de mobila potrivit afaceri dumneavoastra. Materialele din care se pot realiza piesele de mobila este pal melaminat si mdf de diferite dimensiuni si culori. Formele mobilei ofera biroului un design desosebit. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Managerial BM 4
Mobilier de birou realizata din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dulapul ce intregeste mobila de birou este ideal pentru stocarea diferitelor documente. Dimensiunile, culorile si formele mobilei de birou sunt realizate in functie de preferintele clientului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Managerial BM 5
Creativitatea cu care sunt lucrate piesele de mobila va pot aduce in orice incapere un birou stralucitor si un design deosebit. Mobila personalizata este solutia optima de a va comanda mobila de birou asa cum va doriti. Materialele folosite in realizarea mobilei de birou este pal melaminat si mdf. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BM 6
Mobila-Comanda.com realizeaza mobilier de birou operational cu forme speciale si dimensiuni atipice, conform cerintelor dumneavoastra. Birou realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, finisaj mahon, prevazut cu cant AB Sde 0,4mm si 2mm. Accesori: balamale Blum import Austria, manere aluminiu, rama aluminiu, geam transparent. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Managerial BM 1
Mobilierul pentru birou este realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile, finisajul si accesoriile pot fi modificate in functie de cerintele dumneavoastra. Showroom-ul nostru online gazduieste diferite modele de birou potrivite si celor mai exigenti clienti.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019