Mobila Restaurant Google

Mobila Restaurant

Mobila Restaurant

Daca va doriti un restaurant cochet, mobilat într-o linie clasica, va putem oferi mese si scaune adecvate. Designul mobilierului si acuratetea detaliilor de finisare satisfac cerintele oricarui client si garanteaza succesul afacerii.

Mobilierul pentru restaurant difera de la un local la altul, de aceea noi cei de la Mobila-Comanda.com va putem propune cea mai buna mobila de restaurant.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Restaurant Pe Comanda
Confortul mobilei de restaurant este oferit de mobilierul realizat de Mobila-Comanda.com  Dimensiunile, formele si culorile mobilei sunt stabilite conform cerintelor dumneavoastra.  Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs, accesorii metalice, pal melaminat de 38mm, tapiterie piele ecologica. Oferim Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila restaurant Central
Orice restaurant are nevoie de un design unic si specific acctivitati. Mobila-Comanda.com realizeaza pe comanda orice tip de mobila pentru restaurante de la mese, scaune, canapele, baruri, vitrine, etc. Materialele folosite in relizarea mobilei sunt alese de fiecare client in parte in functie de preferintele dumneavoastra. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate.  Materialul folosit in realizarea mobilei Central este pal melaminat de 18mm si 36mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, tapiterie din piele ecologica.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Restaurant Ofelia
Cu toti ne dorim ca atunci cand lucram cu clienti sa le oferim tot ce este mai bun. Si de ce sa nu le oferim si un mobilier confortabil si de calitate. Mesele si canapele sunt realizate din materiale de calitate superioara, oferind un design placut si inegalabil in restaurantul dumneavoastra.    Realizam la comanda mesele si canapelele in forme si culori diferite. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila restaurant Samuel
In magazinul Mobila-Comanda.com veti gasi in fiecare categorie mobila potrivita fiecarei camere din locuinta dar si pentru spatiile comerciale. Iar pentru fiecare dintre aceste piese va ofera eleganta de inalta calitate finisare perfecta si idei care ofera locuintei sau spatiului comercial o noua lumina. Consultanti nostri va pot oferi solutii si proiectare pentru designul mobilei perfecte. Materialele folosite in realizarea mobilei poate fi pal melaminat sau mdf de diferite dimensiuni si culori, iar accesoriile sunt  din material metalic si aluminiu fiind disponibile intr-o varietate larga de modele. Calitatea mobilei, designul si atmosfera din local va atrage dupa sine si clienti. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Restaurant Clara
Mese pentru restaurant realizate din blaturi pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm sustinute pe picioare metalice de diferite nuante. Scaunele sunt optionale si se pot comanda separat de mese. Finisajul blaturilor meselor pot fi modificate in functie preferintele fiecarui client in parte. Designul mobilierului va atrage cu siguranta potentiali clienti, de acea mesele si scaunele pentru restaurant sunt realizate in totalitate la comanda clientului, dupa dimensiunile si caracteristicile stabilite de acesta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Restaurant Kika
Beneficiind de o locatie in care organizati mese festive, petreceri si alte evenimente, aveti nevoie de un mobilier de calitate si de durata. Mobila-Comanda.com va sta la dispozitie pentru a va onora comenzile cu orice tip de mobilier. Mese realizate la comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 2mm ,scaunele sunt realizate din lemn. Picioarele meselor pot fi din material metalic sau pot fi realizate din pal melaminat.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Restaurant Zina
Mobilierul din restaurant sunt piese importante pentru clienti dvs. Aspectul si confortul pieselor de mobilier vor atrage cu siguranta potentiali clienti. Mesele pentru restaurant se pot realizat din diferite tipuri de material cum ar fi: pal melaminat si mdf de diferite dimensiuni si lemn masiv. Alegand oricare din aceste materiale mobilierul restaurantului va fi lucrat cu mult drag si multa atentie. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mese Si Scaune Bela
Daca va doriti un restaurant cochet mobilat intr-o linie clasica, va putem oferi mese si scaune adecvate. Mese de restaurant sunt realizate la comanda din pal melaminat de 38mm, finisaj mahon, prevazut cu cant ABS de 2mm. Picioarele sunt realizate din acelasi material si culoare ca si blatul. Mobilierul pentru restaurant difera de la un local la altul, de aceea noi cei de la Mobila-Comanda.com va putem realiza cea mai buna mobila de restaurant. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mese Si Scaune Miraj
Daca va doriti ca restaurantul dumneavoastra sa aiba ceva special de care toti clienti se vor bucura, ne puteti contacta online sau telefonic, iar noi va vom ajuta in luarea deciziilor de mobilare a restaurantului. Mese si scaune (bancute), realizate din pal melaminat de 18mm, finisaj stejar rustic, prevazut cu cant abs de 2mm. Piciorul mesei este din material metalic cu suport rotund. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Restaurant Bianca
Daca va doriti un restaurant cochet, mobilat într-o linie clasica, Mobila-Comanda.com va propune cel mai bun mobilier. Liniile fine si rafinamentul cu care sunt lucrate piesele de mobilier vor aduce localului un design deosebit. Materailul din care se poate realiza mobilierul pentru restaurant este pal melaminat, mdf si lemn de diferite dimensiuni si culori. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Restaurant Gabi
Dessignul mobilierului si acuratetea detaliilor de finisare satisfac cerintele oricarui client. Rafinamentul si finetea mobilierului sunt lucruri importante pentru compania noastra. Incantati clienti cu cele mai inovatoare modele de mobilier. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Restaurant Flavia
Eleganta si stilul contemporan al colectiei de mese si scaune pentru restaurant, aduce o satisfactie boagata in orice incapere. Finisajul bogat si accentuarea nuantei inchise ofera restaurantului stilul si personalitatea pe care o impartaseste in intregime cu fiecare client in parte. Confortul si relaxarea pe care le emana mobila pentru restaurant este completarea perfecta oricarei zone de amplasament. Eleganta subtila a pieselor de mobilier fa face posibila relaxarea si celor mai pretentiosi client. Colectia de mese si scaune  Flavia este combinatia perfecta pentru a transorma frumusetea incaperi in ceva magic si relaxant pentru toti clienti dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Restaurant Maria
Tabelul mobilei de restaurant ce intregeste atmosfera locatiei este completata de rafinamentul si eleganta fiecarei piese de mobila. Designul unic oferite de mobila pentru restaurant va aduce satisfactie si incantare fiecarui client. Liniile fine si curate cu care sunt inzestrate piesele de mobilier completeaza o atosfera unica si de neuitat. Confortul scaunelor si designul meselor vor fi intiparite in imaginea fiecarui client ce ii va readuce cu mare palcere in restaurantul dumneavoastra. Fiecare piesa de mobilier este lucrata manual cu multa grija si atentie de catre compania noastra, pentru ca toti client sa fie pe deplin multumiti de serviciile noastre. Materialele folosite in realizarea mobilei de restaurant si nu numai, este aleasa din gama celor mai bune materiale de mobila. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Restaurant Ramona
Colectia de mobila pentru restaurant realizata la comanda de catre comapania noastra, va poate aduce potentiali clienti in restaurantul dumneavoastra. Liniile fine si curate cu care sunt inzestrate piesele de mobilier va oferi clientilor eleganta si seriozitate prin tot cea cei ingonjoara in incinta restaurantului. Designul unic creat pentru fiecare colectie de mobila la comanda va face locatia deosebita si cu  o personalitate unica. Finisajele materialelor de mobila pot fi alese in ton cu restul finisajelor din incapere pentru a crea un contrast deosebit. Tabelul pieselor de mobila pentru restaurant este personalizat pentru fiecare locatie in parte. Realizand mobila la comanda veti beneficia de o mobila personalizata, lucrata manual cu multa dragoste, grija si atentie ce se vor re..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019