Mobila Magazin Google

Mobila Magazin

Mobila Magazin

Amenajarea unui magazin creaza probleme tuturor, de acea poti suna acum la Mobila-comanda.com si problemele dumneavoastra se vor sfarsi. Realizarea mobilei pentru magazin este scopul nostru de a sustine permanent calitatea si servirea impecabila a tuturor clientilor.

Mobila pentru magazin este din PAL melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, cu accesorii din material metalic importate din Italia, Austria si Germania.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila salon cosmetica
Fiecare dintre noi ne dorim la un moment dat o schimbare personala! De ce sa nu incepem cu cometica? In saloanele de infrumusetare design-ul interior are o parte din inmportanta serviciilor oferite catre client.Piesele de mobilier sunt realizate in functie de produsele afisate la vanzare sau folosite in incinta spatiului. Materialul folosit in realizare pieselor de mobila este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Comercial
Design-ul mobilei comerciale difera in functie dorintele fiecaruia. Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobila comerciala pe comanda. Materialele folosite sunt de calitate superioara, oferindu-va astfel garantie si calitate produselor finite. Rafturile sunt realizate cu spatii variate de stocare, ideale pentru expunerea maculaturi si a diverselor lucruri expuse catre vanzare. Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Magazin Comercial Ovidiu
Mobila de magazin realizata la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cnt ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite la mobilier sunt din material metalic pentru sustinerea politelor si a corpurilor. Mobilierul se realizeaza la comanda in functie de necesitatile de stocare si de spatiul de care dispuneti. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila magazin Ozzi
Marfa din magazinul dumneavoastra va fi intotdeauna aranjata si depozitata in locuri potrivite cu ajutorul mobilei la comanda realizata de Mobila-Comanda.com. Folosind materiale de calitate, accesorii pe masura si multa atentia, mobila comerciala va atrage de la sine potentiali clienti. Formele, culorile, accesoriile si compartimentarea mobilei va fi realizata in functie de tipul de activitate pe care il conduceti. Panourile Ozzi sunt realizate din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 2mm.      Mobila de calitate la preturi avantajoase. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Magazin Comercial Neti
Realizarea mobilei pentru magazin este scopul nostru de a sustine permanent calitatea si servirea impecabila a tuturor clientilor. Mobilierul pentru magazin este realizat la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile mobilierului sunt din suporti metalici pentru sustinerea unei greutati mai mari. Rafturile mobilierului sunt prinse in perete prin dibluri speciale pentru ca rezistenta acestora sub greutatea produselor sa fie foarte sigura. Compartimentarea se realizeaza in functie de dimensiunea produselor.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Magazin Comercial Alisia
Realizam mobila pentru magazin din pal melaminat de diferite dimensiuni si culori cu accesorii din material metalic importate din Italia si Austria. Designeri comapaniei noastre va pot ajuta in relaizarea mobilei potrivite activitatilor dumneavoastra. Materialul folosit in realizarea mobilei Alisia, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Magazin Panifcatie Ania
Mobilier pentru panificatie realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, finisaj alb, prevazut cu cant ABS de 0,4mm, finisaj rosu. Dimensiunile, culorile si formele mobilierului sunt realizate in functie de preferintele fiecarui cleint. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Rafturi Magazin Remus
Mobilier realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, finisaj cires, prevazut cu cant abs de 0,4mm. Materialul folosit in realizarea mobilei este disponibil in diferite dimensiuni dar mai ales culori. Dimensiunile mobilei pentru magazin se realizeaza in functie de spatiul pe care il detineti. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Memo
O mobila de calitate va va readuce si clienti dvs. cu placere in magazin. Avand un magazin cu marfa difersificata, aveti nevoie si de un mobilier in care sa va puneti produsele in valoare, de accea noi va recomandam mobila Memo pentru magazinul dumneavoastra. Mobila este realizata la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. O parte a mobilierului este realizata din sticla transparenta. Dimensiunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul pe care il detineti. Carcasele vitrinelelor pot fi realizate in orice culoare doriti. Politele vitrinelor sunt montate pe suporti metalici detasabile.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Comercial Calipso
Eleganta si rafinamentul se poate regasi in orice piesa de mobilier personalizata. Designul ofera un aspect elegant si functionabil, iar client dumneavoastra vor reveni cu placere in magazinul dumneavoastra. Rafturile pot gazdui numeroase piese vestimentare, dar nu numai. Compartimentarea mobilei pentru magazin se poate efectua in mobduri diferite.  Fie ca sunteti in cautarea unui mobilier de magazine complet sau doar anumite component, compania noastra va poate realiza orice tip de mobilier pentru magazine personalizat. Materialul din care este realizat mobilierul este disponibil in diferite nuante si grosimi. Calitatea, durabilitatea si eleganta, se va regasi in fiecare piesa de mobila realizata de comapania noastra.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019