Mobila Living Google

Mobila Living

Mobila Living

Sufrageria este cea mai vizitata camera din casa, iar mobila de sufragerie trebuie sa fie functionala si cu design cat mai placut care sa reflecte stilul personal al dumneavoastra in fata oaspetilor.

Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobilier pentru sufragerie: masute cafea, dulapuri sufragerie, biblioteci, coltare, canapele pentru ca mobila din casa sa arate asa cum doriti.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Living Anaisa
Livingul este camera unde ne petrecem timpul liber impreuna cu familia, iar mobilierul are o importanta deosebita in starea noastra de bine. Materialul din care este realizat ansamblul Anaisa, este pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite conform spatiului alocat. Mobila-Comanda.com va ofera Consultanta De Specialitate, Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Zita
Mobilierul pentru living, este considerat unul din cele mai atractive ansambluri de mobila din locuinta. Design-ul acestuia este stabilit de fiecare dintre dvs. in functie de de preferinte. Materialul din care poate fi realizat mobilierul este pal mlaminat si mdf de diferite dimensiuni si culori.   Mobila de living Zita, este realizata la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Sufragerie Otopeni
Living-urile sunt tot mai diferite, insa achizitionand mobila pe comanda, veti avea in locuinta mobilierul mult dorit. Pentru ca ne dorim ca design-ul, calitatea si rafinamentul mobilei sa fie neegalat, Mobila-Comanda.com va introduce in fiecare piesa de mobila toate aceste aspecte. Livingul este o mobila eleganta si scoasa in evidenta de rafinamentul acesteia. Materialul din care este realizata mobila, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.  Pretul este calculat in functie de cerintele dumneavastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Zuma
Orice living este realiat conform dorintelor noastre dar si nevoilor noastre de mobilier. Ansamblul de mobila Zuma, este un mobilier elegant inzestrat cu un design unic. Rafinamentul materialelor ofera calitate si garantie produsului finit. Mobila este realizata din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Aviva
Mobila pentru living realizata la comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, acesorii metalice, geam fumuriu. Cmpartimentarea, dimensiunile si intreg design-ul mobilei poate fi modificat in functie de cerintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Claus
Fiecare dintre noi meritam sa avem ceva al nostru, si de ce sa nu incepem cu achizitionarea unei mobile pe comanda! Livingul Claus este o mobila eleganta si potrivita in orice locuinta. Corpurile sunt compartimentate cu spatii variate ideale in stocarea diferitelor lucruri si obiecte. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melmainat de 18mm, prevazut cu pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila sufragerie Splendid
Mobila pentru living este un ansamblu nelipsit din orice locuinta. Realizat in forme si culori diferite, mobila realizata pe comanda emana calitate si un design unic. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Ansamblul este compus din corpuri modulare ce sunt compartimentate cat mai variat pentru a va oferi spatii de stocare diferite. Mobil este realizata pe comanda iar caracteristicile pot fi modificate in functie de dorintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Sonic
O mobila pentru living aparent simpla, insa poate fi adaptata pe palcul fiecaruia dintre noi. Realizata din pal melaminat de calitate superioara, mobila pentru living este un ansamblu necesar in orice locuinta. Fie ca ne dorim o mobila spatioasa sau o mobila mai discreta, aceasta poate fi realizata cu usurinta la comanda da catre echipele Mobila-Comanda.com Matreialul folosit in realizarea living-ului sonic, este pal melaminat de 18mm prevazut cu canta abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.   Mobila-Comanda.com ofera consultanta, transport si montaj gratuit  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila living Luana
Fiecare locuinta are cate o camera creata special in scopuri diferite, insa camera de zi beneficiaza de o atentie mult mai deosebita. Mobila acestei camere este conceputa incat sa puteti beneficia de spatiu liber dar si de spatiu de stocare. Mobila Luana este o mobila aparent simpla, insa corpurile sale va ofera atat spatii variate de stocare cat si un design deosebit. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile sunt realizate in functie de spatiul disponibil. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila living Naty
Un living deosibit, cu o mobila ce va ofera spatii variate de stocare si un loc pentru birou ideal oricarui membru al familiei. Intreg ansamblu de mobila a fost realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile mobilei sunt realizate conform spatiului din living-ul fiecarui client.  Compartimentarea corpurilor superioare, sertarele si dulapul va ofera spatii variate de stocare, ideale pentru diferite lucruri si obiecte utile in orice locuinta.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Saturn
Dorindu-ne sa fim intotdeauna aproape de dumneavoastra, prin piesele noastre de mobila ce sunt realizate cu multa dragoste si atentie, va oferim in categoria de mobila living, diverse modele ce pot fi montate cu usurinta in orice locuinta. Intotdeauna vom realiza noi modele ce pot fi personalizate pe placul fiecarui client. Ansamblul de mobila pentru living este compus din: vitrina cu geam, corp cu polite, comoda si dulapuri, ce va ofera spatii variate de stocare.  Materialul folosit in realizarea livingului Saturn este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si sticla transparenta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila living Dorado
Cand spunem living, cu toti ne gandim doar la biblioteca, insa sunt multe alte piese de mobila ce fac parte din aceasta camera si le oferim mai putina atentie.  De exemplu o  simpla masa unde ne punem telecomanda sau o revista, cu putina inspiratie o putem transforma in ceva unic si inegalabil in living. Combinanad diverse oportunitati ce ne pot fi de folos, putem face ca masa sa aiba inclus o polita de sticla, un sertar sau diferse forme si totul va fi de neinlocuit iar designul acesteia va fi perfect adaptat cu restul mobilei din incapere. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Hermina
Un living are nevoie de un mobilier deosebit dar mai ales primitor pentru familie, prieteni si invitati. Combinand livingul cu bucataria open-space intregul proiect de mobila va putea sa va ofere o zona frumoasa de servit masa si o zona de relaxare. Mobila pentru living este realizata la comanda din pal melaminat lucios de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, inchidere usi push-ing, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, culorile, accesoriile si compartimentarea mobilei pot fi modificate in functie de dorintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Living Iolanda
Livingul este punctul culminant din orice locuinta.  Mobilierul elegant si asortat cu restul pieselor de mobilier din locuinta, va emana un design unic si rafinat. Materialul folosit in realizarea mobilei de bucatarie este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Spatiul corpurilor va ofera posibilitatea de a va stoca cat mai multe lucruri si obiecte.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Living Dalia
Mesele de cafea din living pot fi de diferite forme in fucntie de dorintele clientului. Ele creaza un aspect deosebit in living si pot fi plasate in fata unei canapele. Daca sunteti in cautarea unei mese pentru a schimba designul in living sau pur si simplu doriti sa finalizati camera oficial pentru intalnirea cu prieteni, in showroom-ul nostru online puteti vizona diferite modele de mese ce pot fi potrivite in orice locuinta.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Pe baza a 1 comentarii.
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019