Caracteristici mobila hol: Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, bari pentru umerase inox, balamale metalice marca Grass. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite conform spatiului alocat.

Optiuni:  Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale  -  palul este disponibil intr-o gama variata de culori si modele din care va puteti personaliza mobilierul asa cum va doriti.  

  • Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte:  balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV

Unghiurile neobijnuite din locuinta sunt intot-deauna o provocare. Ca totul sa poata fi incadrat perfect in spatiile dorite, se alege un design potrivit cu restul mobilierului, iar acel spatiu va fi mobilat cu usurinta realizand piesele pe comanda. Spatiile de sub scara va ofera solutii variate de depozitare, iar compartimentarea poate fi cat mai variata. Posibilitatea de a folosi acel spatiu poate consta in realizarea unor polite sau bari pentru umerase. Politele sunt o optiune ideala de a imbraca o parte din spatiul de sub scari, acestea fiind elegante si utile. Insa benefiind de un spatiu generos, acesta poate fi folosit si pentru diverse obiecte folosite in intretinerea locuintei. Barile pentru umerase sau lifturile sunt o alta posibilitate de a ocupa interiorul dulapurilor. Calitatea si garantia este solutia potrivita conceptului dumneavostra de a avea mobila potrivita in locul potrivit. 

Ca designul usilor sa fie cat mai diferi si mai calitativ, puteti opta pentru realizarea usilor din mdf infoliat sau vopsit. Acest tip de material este disponili intr-o gama variata de culori si modele. Monstrarele de materiale si accesorii va sunt prezentate de consultanti nostri. Acestia va pot oferi cele mai bune solutii de a avea mobila mult dorita in propria locuinta. 

Oferim servicii de Transport si Montaj in Bucuresti si Imprejurimi.

 

Mobila Hol Renata

  • Product Code: Mobila Hol Renata
  • Availability: In Stock
  • $1.00