Mobila Hol Google

Mobila Hol

Mobila Hol

Dovada unui camin cald si primitor, mobila de hol este o piesa importanta in fiecare casa care trebuie sa imbine utilul cu esteticul. Mobilierul este compus din corpuri modulare imbinate intre ele in functie de necesitatile dumneavoastra si poate fi configurat conform spatiului disponibil.

Apelati cu incredere la Mobila-Comanda.com, iar mobilerul dorit va fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Hol Selena
Orice piesa de mobila este utila in locuinta. Fie ca vorbim despre o mobila de dormitor o bucatarie sau mobila de hol, toate sunt lucrate cu multa grija si atentie astfel incat sa va puteti bucura de un design unic in orice colt al casei. Compartimentarea de hol Selena este ideala in depozitarea diferitelor piese vestimentare si incaltaminte. Materialul folosit in realizarea acestuia este pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Formele si dimensiunile sunt stabilite in functie de spatiul alocat. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Leticia
In functie de spatiul pe care il detineti, mobila poate realizata cu spatii mai generoase sau mai putin generoase. Mobila pentru hol Leticia este o mobila foarte utila in orice hol. Aceasta va ofera atat spatii de dpozitare cat si o bancuta pe care o puteti folosi atunci cand va incaltati. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Compartimentarea dulapurilor va permit stocarea hainelor atat pe umerase cat si aranjate pe polite.  Pentru orice comanda de mobila oferim Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Bria
Mobila pentru hol, realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile mobilei, accesoriile, culorile si formele sunt stabilite conform spatiului alocat dar si de dorintele dumneavoastra. Compartimentarea dulapurilor va ofera spatii variate de depozitare, pentru piesele vestimentare purtate zi de zi dar si incaltaminte. Design-eri nostri va pot oferi consultanta gratuita, transport, montaj, in cel mai scurt timp posibil. Calitatea si rafinamentul mobilei va ofera si o garantie indelungata. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila hol Ruby
Tot cea ce ne inconjoara in locuinta face parte din viata noastra inclusiv piesele de mobilier. Realizate in functie de preferintele fiecaruia dintre noi, mobila de hol este una din piesele de mobila ce ne intampina zi de zi la intrarea in locuinta. Corpurile sunt compartimentate astfel incat ne putem aranja atat incaltamintea cat si hainele de zi cu zi. materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Ofelia
Mobilier de hol realizat din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, glisiere FGV import Italia. Mobilierul este foarte practic si util pentru depozitarea hainelor si lucrurilor dorite de dumneavoastra. Designeri companiei noastre va pot ajuta in realizarea proiectului de mobila. Dimensiunile, accesoriile si culorile mobilei pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Gruia
Mobila pentru hol este nelipsita din orice locuinta. Fie ca sunt dulapuri simple, sau dulapuri cu usi culisante, designul si rafinamentul pieselor sunt nelipsite din oricare varianta. Compartimentarea mobilei va ofera spatii variate ce va ofera posibilitatea de a va pastra lucrurile in ordine. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm si accesorii metalice. Dimensiunile mobilei pot fi realizate in functie de spatiul pe care il detineti. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Izaura
Dulapul de hol Izaura este executat la comanda pentru a satisface si cei mai pretentiosi clienti. Designul acestuia este potrivit in orice locuinta. Materialul din care se poate realiza mobilierul poate fi pal melaminat de 18mm, 25mm sau 36mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. O parte din compartimentarea dulapului este prevazuta atat cu bara de haine cat si cu un lift pentru umerase. Diversificarea compartimentari spatiului se realizeaza in moduri diferite pentru a va putea stoca cat mai multe lucruri. Sertarele dulapului sunt montate pe sine metalice oferindu-va o culisare perfecta. Dimensiunile, accesoriile, formele si finisajul mobilierului de hol se realizeaza la comanda fiecarui client. Dulapul de hol este realizat din carcasa pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Darius
Realizand mobila pe comada veti avea placerea de a admira cum materialul imbraca perfect spatiul alocat si emana un design impecabil. Realizat din material pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm. Spatiile de stocare ale dulapurilor sunt realizate variat pentru a va permite aranjarea cat mai multor lucruri. Dimensiunile, materialul, accesoriile si formele mobilei de hol pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Adria
Dulap de hol executat din pal melaminat de 18mm, prevaut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite la mobilier sunt din material metalic si aluminiu alese din gama celor mai bune produse. Finisajul poate fi ales dintr-o gama variata de nuante incat acesta sa poata crea un contrast cu restul finisajelor din incapere. Confectionarea mobilei de hol se face la comanda in functie de spatiul pe care il detineti in locuinta.Compartimentarea acestuia este realizata pentru a beneficia de un spatiu de stocare generos. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Renata
Caracteristici mobila hol: Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, bari pentru umerase inox, balamale metalice marca Grass. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite conform spatiului alocat. Optiuni:  Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale  -  palul este disponibil intr-o gama variata de culori si modele din care va puteti personaliza mobilierul asa cum va doriti.   Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte:  balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV Unghiurile neobijnuite din locuinta sunt intot-deauna o provocare. Ca totul sa poata fi incadrat perfect in spatiile ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Venus
Holul Venus este o piesa de mobilier importanta in locuinta dumneavoastra. Mobila este realizata din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile montate pe mobilier sunt alese din gama celor mai bune produse pentru mobila. Dimensiunile mobilierului sunt realizate in functie de dimensiunile spatiului alocat. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Pentru Hol Soledad
Inovatia si creativitatea pot fi la dumneavoastra acasa. Mobila de hol este o piesa importanta in fiecare casa, de acea va sugeram sa apelati cu incredere la Mobila-Comanda.com iar mobila dorita o veti avea in cel mai scurt timp. Mobilierul de hol Soledat este realizat la comanda din PAL melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, balamale FGV import Italia, glisiera FGV import Italia, oglinda. Formele mobilei pot fi realizate in functie de dorintele dumneavoastra.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Maria
Mobilierul Maria este realizat din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, balamale Blum import Austria, glisiere FGV import Italia, bara metalica fi 25. Spatiile mobilierului sunt ideale pentru depozitarea diferitelor lucruri si obiecte.Compania noastra va mobileaza casa cu mobila de calitate superioara. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Miranda
Mobilierul Miranda este un mobilier util pentru hainele dumneavoastra. Bara de haine va permite depozitarea hainelor pe umerase iar dulapul de jos este destinat pentru orice fel de incaltaminte.  Mobilier realizat din pal melaminat de 18mm,  finisaj nuc prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Acesorii: manere metalice (butoni), bara fi 25, balamale FGV import Italia, pistoane cu gaz, agatatori metalici, oglinda. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Hol Fiona
Mobilier realizat din pal melaminat de 18mm finisaj stejar ferara in combinatie cu wenge, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, glisiere fgv import Italia, agatatori metalice, oglinda.Dimensiunile si accesoriile pot fi modificate la cererea clientului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019