Mobila Gradinita Google

Mobila Gradinita

Mobila Gradinita

Mobila-comanda.com va invita ca impreuna cu dumneavoastra sa realizam un mobilier de gradinita pentru cei mici. Ne dorim ca prin mobilierul nostru sa transmitem celor mici buna dispozitie si curiozitatea de a fi prezenti in fiecare zi la gradinita.

Executam la comanda orice tip de mobilier de gradinita. Finisajul si formele mobilei le realizam in functie de dorintele dumneavoastra. Cantul ABS alpicat pe terminatiile mobilierului este ideal pentru protejarea copiilor.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Patuturi Gradinita Dino
Mobila pentru gradinita cu program prelungit este adaptata nevoilor celor mici. Ansamblurile de mobila pot varia conform spatiului disponibil si dorintele fiecarei institutii. Mobila-Comanda.com realizeaza diferite modele de mobila ce pot fi utile celor mici dar si adultilor. Patuturile rabatabile este solutia perfecta de a nu ocupa spatiul de joaca al celor mici. Materialul folosit in realizarea mobilei de gradinita este, pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice.   Mobila este disponibila doar la comanda. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Gradinita Combinata
Mobila pentru gradinita se realizeaza pe comanda in functie de necesitatile fiecarui institutii. Dimensiunile, formele, culorile si cantitatea pieselor de mobila sunt stbilite conform preferintelor dumneavoastra. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Fiecare corp in parte poate fi compartimentat cat mai diferit astfel incat va puteti bucura de spatii variate si generoase.    Oferim Consultanta, Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulapuri si Dulapioare
In gradinite sunt necesare diferite tipuri de dulapuri precum si orice alt tip de mobila care sa va ofere strictul necesar. Dulapurile si dulapioarele sunt inzestrate cu diferite spatii de depozitare, pentru jucarii si carti. Formele, dimensiunile, culorile si compartimentarile sunt realizate in functie de preferintele dumneavoastra. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.  Oferim consultanta, transport si montaj gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Gradinita Zambarici
Mobila pentru gradinita poate fi realizata in varietati diferite, astfel incat necesitatile copiilor sa poata fi indeplinite. Diferite dulapioare, corpuri de baie, dulapioare pentru diferite obiecte necesare celor mici, toate sunt realizate cu mult drag astfel incat sa fie pe placul tuturor. In realizarea mobilei sa folosit pal melmainat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. In functie de preferintele fiecaruia dintre noi culorile, accesoriile si dimensiunile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulapioare Gradinita Kinder
In gradinite fiecare piesa de mobila are importanta sa. Mobila-Comanda.com realizeaza pe comanda orice tip de mobilier pentru nevoile copiilor si ale profesorilor. Din dorinta de a va oferi produse de calitate, durabile si cu un design personalizat, materialul folosit este ales din gama celor mai bune produse de mobila. Ansamblu de mobila Kinder este realizat din material material pal melmainat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate. Oferim Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Gradinita Licurici
Cei mici merita tot ce este ma bun si mai calitativ, de aceea la Mobila-Comanda.com veti gasi in paginile site-ului cele mai calitative produse de mobila pentru toate varstele. Mobilierul pentru gradinita este realizat cu multa dragoste si atentie, astfel incat cei mici se pot bucura in voie de fiecare piesa in parte. Masutele sunt necesare atat pentru cursurile de zi cu zi cat si pentru servitul mesei. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, si cantitatea produselor este realizata in functie de necesitatile dumneavoastra. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Dulapuri gradinita Colorate
Mobila pentru gradinita este realizata din diferite culori, astfel incat cei mici vor fi incantati de ele. Fie ca sunt dulapuri, patuturi sau orice alt tip de mobila, calitatea, design-ul si rafinamentul va fi acelasi. Compartimentarea dulapioarelor ii va ajuta pe cei mici sa isi poata aranja cu usurinta lucrurile personale. Mobila este realizata pe comanda din pal melaminat sau mdf de diferite dimensiuni si culori. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile sunt stabilite de fiecare persoana in parte. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Patuturi Gradinita Nikol
Confort si relaxare pentru cei mici.  Patuturile de gradinita disponibile la comanda in forme si culori diferite. Consultanti nostri va ofera solutii optime pentru cei mici pentru odihna si relaxarea lor. Materialul folosit in realizarea mobilei, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Formele, culorile si numarul pieselor de mobilier sunt stabilite de dumneavoastra. Ansamblurile de mobila pot fi realizate single sau multiple astfel incat copii pot dormi uni langa alti.   Oferim, transport si montaj gratuit la orice comanda ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Patuturi Gradinita Gloria
Copiii de gradinita au nevoie de diferite piese de mobila atat pentru a-si pastra jucariile dar mai ales pentru odihna. Patuturile sunt piese de mobila necesare in orice institutie de invatamant cu program prelungit. Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda tot ce este necesar pentru cei mici si nu numai.  Materialul folosit in realizarea mobilei de gradinita este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Culorile calde ofera confort si relaxare in orice moment al zilei.  Dimensiunile, culorile, accesoriile si numarul pieselor de mobila variaza in functie de cerintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Gradinita Delia
Gradinitele sunt institutii unde copii isi petrec primi ani in invatamant, de acea mobilierul are si el o importanta in educatia copiilor.  Bancutele au rolul de ai invata pe copii cum se sta corect pentru a scrie si a citi dar si de a sta disciplinat in timpul orelor. Mobilierul este realizat din materiale de calitate, si accesorii pe masura. Formele rotunde sunt realizate pentru protectia celor mici. Inaltimea meselor si a scaunelor pot fi modificate prin simpla mutare a ericsoanelor. Formele, dimensiunile, culorile si accesoriile sunt stabilite de dumneavoastra. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.    ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulapuri Gradinita Iolanda
Diversificarea mobilei de gradinita se realizeaza in functie de necesitatile fiecarei clase. Mobila poate fi compusa din diferite piese ce pot fi asamblate intre ele sau pot fi modulare. Dulapurile sunt unele din piesele importante in orice clasa, astfel incat copii isi pot pastra lucrurile in ordine. Culorile si diversificarea compartimentari, precum si formele mobilei sunt realizate conform cerintelor fiecarui client. Dulapurile de gradinita Iolanda sunt realizate la comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Oferim transport si montaj gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Paturi Gradinita Ruxi
Patuturile de gradinita sunt realizate pentru confortul si siguranta copiilor. Materialul folosit in realizarea acestora este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Culorile, formele si dimensiunile patuturilor sunt realizate in functie de preferitele fiecarui client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Gradinita Ariel
Transforma gradinita in ceva unic si deosebit pentru cei mici. Rasfatai cu piese de mobilier unice ce ii fac sa revina zi de zi cu placere in clasa. Mobila de gradinita se realizeaza la comanda in functie de preferintele dumneavoastra si de spatiul alocat . Combinatia culorilor pastel emana luminozitate si caldura in orice clasa din gradinita facand-ui pe cei mici sa isi recunoasca cu usurinta locul sau de dormit. In cobinatie cu patuturile rabatabile pot fi relizate diferite piese de mobilier utile in depozitarea jucariilor si a diverselor obiecte. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melamnat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Patuturile sunt realizate individual astfel ele pot fi grupate in functie de spatiul detinut.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Gradinita Amadeus
Gradinita este prima institutie de invatamant in care cei mici invata pentru prima data sa se acomodeze in colectivitate.  Din dorinta ca cei mici sa revina cu placere in salile de curs, mobilierul este realizat din culori pastelate si forme diferite. Patuturile sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si o saltea foarte confortabila oferind-ule copiilor un somn linistit.  Pentru a pastra tot ce ne inconjoara in ordine ansamblul de mobila pentru gradinita este realizat din diferite piese de mobilier. Formele si culorile materialuilui pot fi modifcate. Patuturile sunt realizate retractabil, astfel dupa strangerea acestora spatiul de joaca va putea fi mult mai generos.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulapuri Pentru Jucarii
Dulapioare pentru gradinita ideale in depozitarea jucariilor. Formele rotunjite sunt ideale pentru protejarea copiilor de a nu se rani. Politele sunt fixate in sisteme speciale pentru a nu putea fi scoase de catre cei mici. Materialul folosit in realizarea mobilierului de gradinita este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile acestora se realizeaza in functie de spatiul alocat mobilei. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019