Mobila Farmacie Google

Mobila Farmacie

Mobila Farmacie

Amenajarile interioare se inoveaza mai tot timpul si de aceea noi incercam sa tinem pasul cu tot ce este nou, oferindu-va un mobilier de farmacie complex si util atat pentru angajati cat si pentru clientii dumneavoastra.

Mobila-Comanda.com realizeaza orice tip de mobilier farmaceutic din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, MDF sau pal lucios. Modelele de mobilier le putem stabili impreuna pentru a putea fi pe placul tuturor clientilor. Rafinamentul si designul mobilierului va readuce garantat clientii in farmacia dumneavoastra.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobilier Farmaceutic Bela
Executam la comanda orice tip de mobilier farmaceutic din pal melaminat, MDF sau pal lucios. Modelele de mobilier le putem stabili impreuna pentru a putea fi pe placul tuturor clientilor. Rafinamentul si designul mobilierului va readuce garantat clienti in farmacia dumneavoastra. Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, picioare metalice, geamuri simple, glisiere FGV import Italia, suporti de polite metalici. Dimensiunile, finisajul, accesoriile, si formele mobilei le putem stabili impreuna.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier pe comanda Farmacie Tery
Mobilierul de farmacie Tery este realizat din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, suporti pentru polite metalici, glisiere FGV import Italia. Modelul mobilei destinate receptiei se realizeaza in functie de preferintele dumneavoastra. Mobila este realizata din PAL melaminat de 18mm, finisaj verde, prevazuta cu cant ABS de 0,4mm finisaj alb. In partea de jos a mobilierului sunt realizate sertare pentru a va putea depozita cat mai multe produse. Acestea sunt montate pe glisiere metalice marca FGV import Italia. Politele acestui mobilier sunt realizate in totalitate din geam transparent, sustinute pe suporti de polite metalice speciali. Dimensiunile mobilierului, finisajul si formele acestuia, poat suferi modificari in functie de spatiul ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Farmaceutic Melania
Amenajarile interioare se inoveaza mai tot timpul, de aceea noi incercam sa tinem pasul cu tot ce este nou incat sa putem satisface gusturile tuturor clientilor. Promovarea produselor pe piata necesita o ambianta care sa contina toate elementele necesare constitutive. Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm prevazuta cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite sunt din material metalic ceea ce va ofera o buna intrebuintare, manere metalice, balamale blum import Austria, geamuri simple, suporti metalici pentru diferite produse. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Farmacie Rebeca
Mobila pentru farmacia Rebeca este realizata din pal melaminat de 18mm prevazuta cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Acest tip de mobilier se realizeaza la comanda in functie de spatiul destinat mobilierului. Culoarea materialului, accesoriile si dimensiunile sunt stabilite impreuna cu dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila farmacie pe comanda Jery
In magazinul nostru online va oferim tot ceea ce este mai frumos si mai interesant in materie de finisaje si mobilier pentru ca farmacia dumneavoastra sa emane un design deosebit. Mobila de farmacie este realizata din pal melaminat de 18mm prevazuta cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: geamuri transparente, suporti de polite metalici, glisiere FGV import Italia, balamale blum import Austria, manere metalice. Acest tip de mobilier este ideal pentru a-ti putea incepe afacerea in domeniul farmaceutic ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Farmaceutic Maria
Mobila pentru farmacii, realizata din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm , 2mm si cant PVC. Canturile aplicate mobilei de farmacie sunt de cea mai buna calitate, acestea va ofera o stare impecabila a mobilei pe o durata cat mai indelungata. Mobilierul este executat din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele cu ericsoane speciale pentru o stabilitate perfecta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila pe comanda Inna
Importanta de a crea amenajari interioare care sa acopere nevoile individuale ale oamnilor trebuie acordata o atentie deosebita examinarii si intelegerii, pentru ca rezultatele sa fie de cea mai buna calitate. Spatiile unde oamenii isi desfasoara activitatea trebui sa emane un aer cat mai primitor si mai familial, de aceea noi va oferim un mobilier pe gustul tuturor realizat din pal melaminat de 18mm prevazut cu canturi ABS de 0,4mm si 2mm. Acesoriile care se folosesc la mobilier sunt din material metalic importate din Austria.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila farmacie la comanda Cindy
Mobilierul de farmacie Cindy este realizat din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, suporti pentru polite metalici, glisiere FGV import Italia. Modelul mobilei destinate receptiei se realizeaza in functie de preferintele dumneavoastra. Mobila este realizata din PAL melaminat de 18mm, finisaj verde, prevazuta cu cant ABS de 0,4mm finisaj alb. In partea de jos a mobilierului sunt realizate sertare pentru a va putea depozita cat mai multe produse. Acestea sunt montate pe glisiere metalice marca FGV import Italia. Politele acestui mobilier sunt realizate in totalitate din geam transparent, sustinute pe suporti de polite metalice speciali. Dimensiunile mobilierului, finisajul si formele acestuia, poat suferi modificari in functie ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019