Mobila Dormitor Tineret Google

Mobila Dormitor Tineret

Mobila Dormitor Tineret

Piesele de mobila de tineret sunt executate din PAL melaminat de 18mm prevazute cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, accesorii importate din Italia, Austria sau Germania.

Colectia de mobilier pentru tineret se realizeaza la comanda in functie de spatiul disponibil, fiecare mobila de dormitor fiind modificata conform cerintele dumneavoastra. Ofera-i copilului o mobila de care se poate bucura in orice moment, alege Mobila-comanda.com.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Birou Tineret
Copii isi doresc sa aiba tot timpul ceva al lor! Un birou elegant si cu un design unic este cadoul perfect pentru ei. Realizat cu un blat de lucru unde isi pot face temele cu usurinta, un corp suspendat format dintr-un joc de polite pentru aranjarea cartilor dar si un rollbox ideal in stocarea diferitelor lucruri, este piesa de mobila potrivita oricarui copil.  Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Caracteristice mobilei pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Lila
Dormitor pentru copii, realizat din material pal melmainat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Mobilierul Lila va ofera spatii generoase de stocare ideale in aranjarea lucrurilor. Dimensiunile, culorile, formele si accesoriile sunt stabilite conform scriteriilor dorite de dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor tineret Iuliana
Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda diferite tipuri de mobila potrivite in orice colt al casei. Materialele de calitate si accesoriile pe masura fac ca produsul final sa fie de egalat. Dormitorul tinerilor este o camera importanta pentru ei, deoarece isi pot exprima singuri parerea despre cum doreste sa isi comanda mobila.  Mobila de dormitor Iuliana este realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, culorile, accesoriile si compartimentarea pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Magnum
Orice spatiu din locuinta poate fi mobilat cu usurinta achizitionand mobila pe comanda de la Mobila-Comanda.com. Culorile calde sunt ideale in realizarea mobilei de dormitor pentru tineret, astfel incat acestea creaza o stare de bine si de luminozitate. Dormitorul este realizat din pal melaminat de melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, culorile, formele si accesoriile pot fi modificate in functie de preferinte. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor tineret Ralfa
Cu toti ne dorim, ca atunci cand ne achizitionam produse noi sa beneficiem de calitate si durabilitate. Mobila-Comanda.com ofera servicii de calitate si produse pe placul tuturor. Fiindca ne dorim sa satisfacem dorintele si celui mai mic client, mobila de tineret este realizata la comanda in functie de cerintele tinerilor. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Compartimentarea mobilei va ofera solutia potrivita de a va pastra lucrurile si obiectele in ordine.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Camelia
Mobilier realizat din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Compartimentarea dulapurilor este realizata in functie de necesitatile dumneavpastra de stocare. Salteaua este sustinuta pe cadru metalic numit somniera, foarte practica si utila in intretinerea saltelei. Modelul mobilei de dormitor poate fi modificat la cererea clientului. Calitatea si durabilitatea produselor va pot oferi rafinament in orice locuinta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Tineret Cezar
Colectia de dormitor pentru tineret include finisaje bogate si linii subtile pentru a oferi o atmosfera confortabila si relaxanta potrivita decorului din dormitorul tinerilor. Mobila de dormitor pentru tineret este o completare exceptionala pentru ca toti copii sa invete sa iubeasca frumusetea mobilierului si finisajele cu care sunt inzestrate piesele de mobila. Culorile vii, eleganta si rafinamentul cu care sunt inzestrate piesele de mobila creaza o noua colectie magica de mobilier pentru tineret. Asigurand dormitorul cu un aspect cald si o evadare captivanta ce se regaseste in modelul de mobila pentru tineret Cezar,  copilul dumneavoastra va fi intotdeauna linistit si relaxat. Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile,..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor tineret Niky
Culori calde, design unic, si spatii variate de depozitare, le gasiti in dormitorul Niky. Ansamblul de mobila este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Detaliile tehnice pot fi modificate, astfel incat orice piesa de mobilier sa poata fi incadrata cu usurinta in dormitorul dumneavoastra.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Adina
Mobila de dormitor pentru tineret, este creata pentru tineri sa se simta odihniti si bine dispusi in orice moment al zilei. Culorile materialului sunt alese in ton cu finisajele din dormitor. Materialul folosit in realizarea mobilei de dormitor este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Mobila de dormitor este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale. Accesoriile sunt alese din gama celor mai durabile si rezistente produse pentru mobila. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Sofi
Mobila de dormitor pentru tineret este realizata la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazuta cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile mobilierului se realizeaza la comanda, in functie de dimensiunile camerei. Mobila Sofi este compusa din: pat de o persoana, dulap soldat cu doua usi, corpuri suspendate si un mini birou. Liniile clasice si curate cu care este lucrat intreg ansablu de mobila Sofi va aduce stralucire si rafinament in locuinta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Consuelo
Oferai copilului dumneavoastra o mobila de care se poate bucura in orice moment. Dormitorul este realizat la comanda de Mobila-Comanda.com, si este potrivit in orice camera de tineret. Compania nostra realizeaza la comanda clientului orice tit de mobila pe orice dimensiuni si orice culori. Designeri nostri va pot ajuta in realizarea unui proiect de mobila personalizata. Materialul folosit in realizarea mobilei de dormitor Consuelo, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile sunt din material metalic import Italia si Austria. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Agnes
Dormitorul Agnes ofera un confort si un somn linistit copilui dumneavoastra. Piesele de mobilier sunt necesare in orice camera de tineret. Acestea va ofera spatii de depozitare necesare pentru toate lucrurile dorite in domitor de catre copii. Mobila de dormitor realizata din PAL melaminat de 18mm, finisaj mesteacan in combinatie cu alb si albastru, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere aluminiu, glisiere FGV/Italia, balamale Blum/Austria, somniera metalica. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Gloria
Pentru ca intotdeauna am pus calitatea si durabilitatea pe primul plan, mobila personalizata va fi pe placul si celui mai pretentios client. Realizam la comanda orice tip de mobilier de dormitor: dormitoare tineret, dormitor pentru copii, comode, dressinguri, dulapuri, comode, birouri de dormitor, noptiere. Mobila de tineret Gloria a fost realizata din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile mobilierului sunt din material metalic si aluminiu, alese din gama celor mai bune accesorii. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Aurelia
Magazinul nostru de mobila online, va ofera cele mai bune produse de mobilier realizate din PAL melaminat si MDF. Accesoriile folosite sunt alese din gama celor mai bune produse. Dimensiunile, culorile, accesoriile si formele sunt stabilite de fiecare client in parte in functie de spatiul pe care il detine. Mobila de dormitor Aurelia este realizat din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Corpurile modulare pot fi montate in functie de preferintele dumneavoastra. Comandand online sau telefonic, compania noastra va ofera mobila personalizata de cea mai buna calitate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Ligia
Dormitorul pentru copii Ligia, este realizat in totalitate pe placul tinerilor. Materialul folosit este PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite la aceste piese de mobilier sunt alese din gama celor mai bune produse marca Blum si FGV import Italia si Austria. liniile fine cu care sunt lucrate piesele de mobila va aduc calitate si rafinament in locuinta. Dimensiunile, culorile, accesoriile si formele mobilei pot fi modificate la cererea clientului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019