Mobila Dormitor Google

Mobila Dormitor

Mobila Dormitor

 Schimbati nota clasica de dormitor sau cea romantica, cu forme minimaliste sau geometrice, si va veti simti mult mai bine si mai comod. Camera poate fi amenajata in tonurile care va reprezinta, redate prin jocuri de linii perpendiculare sau paralele.

Cu mobila de dormitor la comanda aveti posibilitatea de a jongla cu corpurile mobilierului asa cum doriti, acestea incadrandu-se perfect in spatiul disponibil, iar asocierea dintre materiale PAL melaminat, MDF sau PAL lucios va oferi dormitorului dumneavoastra amenajarea perfecta.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Dormitor Riky
Caracteristici mobilier: Mobila de dormitor este realizata din pal melaminat de 18mm culoare alb si negru prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm.  Accesorii;  balamale metalice si glisiere metalice marca Starax, manere metalice si bari de haine din inox. Optiuni:  Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale precum, pal melaminat mat de diferite nuante sau mdf in culori mate, vopsite sau iuniuri ce va pot fi prezentate de reprezentati nostri Mobila-Comanda.com Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in functie de preferinte astfel: balamalele si glisierele sunt disponibile in varianta clasica sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV Mobila este compusa dintr-un ansamblu de dulapuri, imbracand perfect coltul..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Filipa
Eleganta si confortul se poate regasi cu usurinta in orice piesa de mobila realizata de Mobila-Comanda.com. Mobila Filipa, este realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, accesorii metalice si tapiterie piele ecologica. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite conform spatiului disponibil. Avantajul pe care il obtine o mobila achizitionata pe comanda este, acela de a indeplini toate criteriile stabilite de client. Patul este in intregime tapitat pentru confort si un design deosebit. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Trady
Eleganta si si design-ul mobilei va aduce in locuinta relaxare si buna dispozitie. Mobila pentru dormitor Trady este realizata pe comanda din material pal melmainat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, de calitate superioara si accesorii pe masura. Dimensiunile fiecarei piese de mobila sunt stabilite in functie de spatiul disponibil si dorintele dumneavoastra. Somniera rabatabila este ideala in a va oferi un spatiu mai mare de depozitare, dar si o aerisire mai buna a saltelei. Comoda si dressing-ul sunt inzestrate cu diferite lacasuri si sertare, astfel incat fiecare lucru din dormitor isi va avea un loc al sau.   Oferim Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Olio
Caracteristici mobila de dormitor: Ansamblul de mobila este realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu canta abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii:  balamale si glisiere Blum, sistem deschidere push-ing,  sistem de culisare metallic, sina culisare aluminiu. Optiuni:  Caracteristicile de realizare a mobilei pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale  precum: pal melaminat mat, mdf lucios, super lucios, infoliat sau vopsit in culori iuni. Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte:  balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV  Dormitoarele sunt partea esentiala a vieti noastre avand un spatiu placut si relaxant. Cu toti cautam cele mai bune idei de a t..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Fortuna
Cu toti ne dorim un somn linistit si o relxare bine meritata dupa o zi de munca. In paginile site-ului Mobila-Comanda.com puteti viziona sute de modele de mobila ce pot fi personalizate conform criterilor stabilite de dumneavoastra. Materialele si accesoriile sunt alese din gama materialelor de calitate superioara astfel incat veti beneficia de eleganta, rafinament si un design unic oferit de intreg ansamblu de mobila.   Mobila de dormitor Fortuna este realizata din pal melmainat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Splendid
Daca ne dorim un spatiu de liberate mai mare in dormitor, este ideal sa ne comandam un set de mobila cu pat rabatabil. Mobila-Comanda.com va ofera cele mai bune solutii de mobilare a unei locuinte, cu cele mai inovatoare sisteme si modele adaptate in orice spatiu. Calitatea si design-ul mobilei va domni cu eleganta in locuinta dumneavoastra. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm si accesorii metalice de calitate superioara, abs de 0,4mm si 2mm. Compartimentarea dulapurilor va ofera spatii variate de stocare ideale in pastrarea ordini in dormitor.   Oferim CONSULTANTA, TRANSPORT SI MONTAJ GRATUIT ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Alb-Albastru
Personalitatea fiecaruia dintre noi o reflectam prin diferite gesturi si lucruri facute sau achizitionate. Un lucru ce ne poate scoate in evidenta este achizitionarea unei mobile pe comanda, personalizata dupa placul nostru. Mobila pentru dormitor este un ansamblu nelipsit di orice locuinta. Fie ca sunt realizate cu dimensiuni mai mult sau mai putin generoase, cuorpurile mobilei va ofera spatii diferite de depozitare. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prebazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Somniera rabatabila a patului este solutia perfecta de a avea un spatiu un plus de stocare.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Priscila
Mobila de dormitor realizata pe comanda in din materoal pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite conform spatiului alocat. Comaprtimentarea dressing-ului este realizata conform dorintelor dumneavoastra. Saltea patului este sustinuta pe somniera metalica, practia si utila in aerisirea saltelei dar va si ofera un confort inegalabil.  Va asteptam pentru a va realiza cele mai bune piese de mobila.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Ramona
Mobila de dormitor este esenta oricarui camin conjugal. Realizarea mobilei pe comanda va poate include orice detaliu dorit de dumneavoastra incat design-ul final sa fie cel dorit. Ansamblul de mobila poate fi destul de variat in functie de dorintele si necesitatile fiecaruia dintre noi. Materialul folosit in realizarea mobilei de dormitor este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Pentru ca ne dorim cu toti sa beneficiem de calitate si rafinament puteti apela cu incredere la Mobila-Comanda.com ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Dublu
Inovatia in productia de mobilier este foarte variata in functie de cerintele clientilor. Spatiile apartamentelor stim cu toi ca nu sunt intotdeauna foarte generoase, iar oameni au nevoie de spatii pentru depozitare. Dormitorul Dublu este una din posibilitatile de a va mobila dormitorul si de a avea spatiul necesar depozitari dar si de spatiu de miscare. Paturile sunt rabatabile, iar camera va ramane libera dupa ridicarea acestora. Compartimentarea dulapurilor este una variata, incat fiecare lucru sa isi aiba locul lui.  Materialul folosit in realizarea ansamblului, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Paturile pot fi realizate duble sau single, in functie de necesitatile dumneavoastra. Oferim transport si montaj gratuit prec..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Miruna
Cu toti ne dorim in dormitor un mobilier in care sa ne putem relaxa si odihni dupa o zi de munca. In general patul este piesa de rezistenta a dormitorului oferind-une confortul de care avem nevoie. Desigur ca si celelalte piese de mobila au o importanta deosebita, prin compartimentarile variate ne putem pastra cu usurinta ordine in incapere. Design-ul deosebit al mobilei va ofera stralucire si rafinament in locuinta. Materialul folosit in realizarea mobilei de dormitor este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si din aluminiu, tapiterie piele ecologica. Dimensiunile, finisajele, accesoriile si formele pot fi modificate in functie dorintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dormitor de calitate Riana
Credeti ca aveti tot ce va doriti in dormitor? La Mobila-Comanda.com veti gasi sute de modele de mobila ce se pot potrivi perfect in locuinta dumneavoastra. Mobila de dormitor este realizata conform spatiului din dormitor. Folosind materiale de calitate superioara si accesorii pe masura, ansamblul de mobila va fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.  Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, compartimentarea, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferinte.   Oferim Trnsport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Tapitat
Ne cele mai multe ori in dormitor avem mici accidente lovind-une de marginile patului! Insa solutia ideala este un pat tapitat si aceste mici probleme vor disparea. Avand o textura moale si un design deosebit, intreg patul va ofera confort si relaxarein orice moment al zilei.  Mobila de dormitor poate fi asortata cu diferse piese de mobilier utile oricarei persoane.  Biroul si politele din dormitor sunt de mare folos celor care iti doresc sa tina la vedere diverse lucruri dar si sa lucreze in liniste acasa.  Patul este realizat din cadru pal melaminat de 18mm, tapiterie piele ecologica. Caracteristicile mobilierului pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila alb si negru
Materiale de calitate, design unic si dimensiuni variate, pot fi gasite in orice mobila de dormitor realizata pe comanda de Mobila-Comanda.com Ansamblu de mobila poate fi realizat doar la comanda conform criteriilor stabilite de fiecare client in parte. Materialul folosit la mobilier este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Fiecare corp de mobila va ofera spatii variate de depozitare, astfel incat inpermanenta veti avea ordine printre in dormitor.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Hansa
Confort si relaxare, intr-un ansamblu de mobila realizat pe comanda, ce se poate incadra cu usurinta in orice locuinta. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Detaliile tehnice ale mobilei pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui client. Compartimentarea dulapului va ofera spatii variate de depozitare.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019