Mobila Cabinet Medical Google

Mobila Cabinet Medical

Mobila Cabinet Medical

Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobila pentru cabinete medicale, rollboxuri medicale, mese cabinete medicale, mobilier medical, dulapuri pentru arhivare, birouri medici, paturi, cuiere, mese, mobila pentru sali asteptare.

Amenajam institutii medicale cu mobilier complet necesare acestora.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobilier medical 09
MobilaComanda.com va ofera posibilitatea nu numai de a va personaliza mobilierul, ci si de a va crea propriul design unic, ce va poate scoate in evidenta propria personalitate. Fiecare piesa de mobila personalizata este realizata conform indicatiilor dumneavoastra. Mobilierul medical este realizat din sertare de diferite dimensiuni utile in stocarea produselor dumneavoastra. Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Medical 02
Mobilier realizat din PAL melaminat de 18mm, finisaj alb, blat termorezistent de 28mm, accesorii marca FGV import Italia. Finisajele pot varia dupa prferintele dvs. Mobilierul medical este realizat cu sertare si spatii de depozitare pentru trusele medicale. Liniile curate cu care piesele de mobila sunt lucrate vor aduce stralucire si rafinament in cabinetul dumneavoastra. Designeri nostri va pot ajuta in proiectarea designului potrivit. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Medical 03
Mobilier realizat din pal melaminat de 18mm,prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm,blat termorezistent de 28mm. Accesorii: manere metalice, picioare metalice, balamale FGV/Italia, inaltator plastic, glisiere FGV/Italia. Producem la comanda orice tip de mobilier pentru cabinete medicale: birouri, dulapuri si vestiare, bibilorafturi, rollbox-uri, bancute pentru sala de asteptare, receptii, scaune asteptare, paturi pentru cabinete medicale. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Cabinet Medical 04
Executam amenajari complete pentru cabinete medicale, spitale si clinici.  Compania noastra realizeaza la comanda produse de serie dar si produse unicat. Mobilier realizat din pal melmaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 28mm. Accesorii: manere metalice, geamuri transparente, inaltator aluminiu, glisiere si balamale fgv import Italia. Dimensiunile si accesoriile mobilierului se pot modifica in functie de preferintele clientului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Cabinet Medical 05
Mobilier realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent cu grosimea de 28mm. Accesorii si feronerii marca Blum import Austria si FGV import Italia. Mobilierul pentru cabinetele medicale sunt realizate la comanda in functie de spatiul pe care il detineti. Finisajul, accesoriile si formele mobilierului sunt alese in totalitate de dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Cabinet Medical 06
Realizam la comanda orice tip de mobilier de cea mai buna calitate pentru orice institutie medicala. Mobilierul se poate realiza pe diverse dimensiuni si conform spatiului de care dispuneti: birouri pentru medici, dulapuri si vestiare, dulapuri arhivare, rafturi, paturi medicale, rollboxuri, bancute si scaune pentru sala de asteptare, receptii. Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii blum import Austria. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Cabinet Medical 01
Mobilierul din cabinetul medical este un obiect necesar pentru depozitarea truselor medicale. Mobilier realizat din pal melaminat de18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, blatul este termorezistent de 28mm. Dimensiunile, formele si accesoriile mobilierului sunt stabilite de fiecare client in parte in functie de spatiul pe care il detine.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Medical 07
 Cu un finisaj cald si primitor si un design elegant, mobila este realizata din pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Sertarele sunt necesare intr-un cabinet medical acestea fiind necesare pentru stocarea de truse medicale. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Medical 08
In cabinetele medicale predomina luxul si curatenia, de acea si mobilierul trebuie sa fie pe masura celorlalte criterii pentru ca toti clienti sa aiba incredere deplina in serviciile dumneavoastra. Mobilier realizat din PAL melaminat pentru cabinete medicale prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, blat lucios de 28mm. Accesorii: manere metalice, picioare metalice, glisiere Blum import Austria, chiuveta inox anti-stropi, suporti de polite cioc de papagal. Spatiul sertarelor este realizat in functie de necesitatile dumneavoastra. Mobilierul este realizat din corpuri modulare imbinate intre ele prin ericsoane speciale pentru a va oferi o stabilitate perfecta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019