Mobila Bucatarii MDF Google

Mobila Bucatarii MDF

Urmarind satisfacerea fiecarui client, oferim produse de cea mai buna calitate, de la mobila din PAL melaminat si pana la mobila de bucatarie din MDF. Prin creativitate, inovatie si promptitudine mentinem flexibilitatea produselor realizate de noi, respectand totodata standardele nationale de calitate.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Bucatarie Wendy
Caracteristici mobila bucatarie: Carcasa realizata din pal melaminat mat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, fronturi realizate din mdf infoliat nuanta alb, blat termorezistent de 38mm culoare lemn, balamale si glisiere metalice Blum, sticla transparenta, manere metalice, picoare metalice conice usor reglabile, inaltator  aluminiu. Optiuni:  Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale  -  pal melaminat mat, mdf lucios, mdf superlucios, mdf infoliat si vopsit. Aceste tipuri de materiale sunt disponibile in diferite nuante precum:  oxid, alb, negru, maro, verde, gri, stejar magia, alb platina,  caffe latte, gri ardezie, blackwood auriu, Zebrano inchis, fineline moca  si multe alte nuante ce va pot fi prezentate ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Denisa
Spatiul din bucatarie nu este un impediment in realizarea unei mobile pe comanda. Cu Mobila-Comanda.com orice spatiu din locuinta poate fi mobilat cu usurinta. Respectand cu strictete spatiiul destinat mobilei, ansamblul final va putea fi incadrat cu usurinta in bucatarie. Realizata din carcasa pal melaminat, usi din mdf, accesorii metalice si blat termorezistent, mobila Denisa va ofera atat blat de lucru cat si spatii de depozitare.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Larisa
O mobila de bucatarie eleganta si de calitate, este intotdeauna atractia bucatariei. Realizata din cele mai bune materiale design-ul acesteia va radia iar garantia de utilizare va fi cat mai indelungata. Mobila de bucatarie Larisa, este realizata din carcasa pal melaminat iar usile din mdf de infoliat de 18mm, blat termorezistent, accesorii metalice. Dimensiunile, formele si tipul materialelor este stabilit de fiecare dintre noi. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Ariana
Mobila de bucatarie este Ariana, este realizata din material pal melaminat si mdf infoliat de 18mm, cant abs de 0,4mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm.  Mobila este realizata pe comanda aplicand cu strictete criteriile dorite de dumneavoastra. Pretul mobilei se calculeaza conform cerintelor. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bucatarie Manhattan
Caracteristici mobilier: Materialul folosit in realizarea mobilei de bucatarie este pal melaminat pentru carcasa si mdf printat pentru usi, blat termorezistent de 38mm, abs de 0,4mm. Accesorii: manere metalice, plinta aluminiu, balamale si glisiere cu amortizor  marca Blum, cos jolly, scurgator de vase, inaltator aluminiu, picioare din plastic dur, sistem de deschidere pushing la usile superiare. Materialele si accesoriile sunt alese din gama celor mai bune produse, astfel incat va putem oferi garantie si intrebuintare indelungata bucatariei. Optiuni:  Caracteristicile mobilei de bucatarie pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale precum:  -  palul este disponibil in culori diferite mate, lucioase sau super lucioase precum:  bej, arin, pal me..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Sinaia
Mobila de bucatarie este elementul de baza din bucatarie. Fie ca este realizata din material pal melaminat fie ca este din mdf, calitatea, durabilitatea si eleganta sunt aceleasi. Personalul  nostru specializat in domeniul mobilei pe comanda, va ofera cele mai calitative si durabile piese de mobila.  Bucatarie Sinaia, este un ansamblu de mobila destul de generos, astfel incat spatiile de depozitare si diferitele electrocasnice isi au lejer fiecare locul sau. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat la carcasa si mdf pentru fronturi, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, culorile, accesoriile si formele pot fi modificate in functie de spatiul si dorintele fiecaruia.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Deva
Caracteristici mobilier:  Mobila de bucatarie Deva este  realizata din carcasa pal melaminat mat prevazut cu cant abs de 0,4mm, fronturie (usile) sunt  realizate din mdf  AGT, blat termorezistent de 38mm, inaltator aluminiu, balamale si glisiere Starax, manere metalice, picoare plastic dur, plinta plastic nuanta aluminiu, cos jolly picurator vase, sticla sablata, rama metalica. Optiuni:  Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale  precum pal melaminat mat, mdf AGT, infoliat si vopsit in culori iuni. Accesoriile sunt disponibile intr-o gama variata in funtie de preferinte:  balamale si glisiere clasice sau cu amortizor marca Lama, Starax, Blum sau FGV Cos jolly si picurator inox marca Starax Bl..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila MDF Miruna
Eleganta, spatioasa, si cu un design unic,  bucataria Miruna va ofera solutia optima de a avea ceea ce va-ti dorit in bucatarie. Realizata din carcasa pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si usi din mdf infoliat de 18mm, blat termorezstent de 38mm, accesorii metalice, mobila poate fi incadrata in orice bucatarie. In functie de spatiul pe care il detineti corpurile pot fi ajustate sau reduse, astfel incat desig-nul acesteia sa ramana unic. Consultanti companiei noastre va ofera solutii optime de a va mobila orice colt al casei, cu piese unice realizate pe comanda. Personalul nostru lucreaza cu multa grija si atentie fiecare ansamblu de mobila, incat ne dorim sa va oferim doar produse de calitate superioara, si cel mai important aspect sa fie piese unice pentr..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bucatarie Loredana
Mobila de bucatarie realizata din pal melaminat de 18mm pentru carcasa iar usile sunt din mdf infoliat de 18mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra.  Compartimentarea corpurilor va ofera posibilitatea de stocare a cat mai multor alimente si alte obiecte dorite. Corpurile sunt compartimentate prin polite mobile ce pot scoase.   Mobila de calitate la preturi rezonabile. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila bucatarie Deluxe
Stralucire si rafinament intr-o bucatarie realizata pe comanda de Mobila-Comanda.com In paginile magazinului nostru online veti gasi sute de modele de mobila ce pot fi adaptate cu usurinta locuintei dumneavoatra. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, accesorii metalice, blat termorezistent, usi din mdf infoliat de 18mm. Rezistenta si durabilitatea fronturilor este pe o perioada indelungata, de acea va sugeram sa optati pentru ele, iar desig-nul este mult mai deosebit. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila bucatarie Patricia
Orice locuinta dispune de un spatiu destinat bucatariei, orice om are personalitatea sa, iar orice bucatarie poate fi personalizata stilului dumneavoastra de viata. Mobila de bucatarie Patricia este realizata din carcasa pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si usi din mdf infoliat de 18mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Compartimentarea corpurilor va ofera spatii variate de stocare ideale in depozitarea a cat mai multor lucruri. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Ramona
Mobila de bucatarie este unul din elementele importante din orice locuinta. De acea compania noastra realizeaza mobila in functie de dorintele fiecarui client, astfel incat cu toti vom avea ceva doar al nostru. Mobila de bucatarie Ramona este realizata din carcasa pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm iar fronturile sunt din mdf infoliat de 18mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele si culorile pot modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila de bucatarie Modern
Mobila de bucatarie realizata pe comanda din carcasa pal melaminat de 18mm si usi din mdf de 18mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, culorile, accesoriile si tipul materialului poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra. Corpurile sunt realizate modular, astfel incat ele pot fi pozitionate in functie de necesitati. Compartimentarea mobilei este realizata astfel incat va puteti stoca cat mai multe varietati de lucruri.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Irma
Mobilier de bucatarie executat din pal melaminat de 18mm, finisaj crem in combinatie cu rosu lucios, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 28mm. Accesorii: rame aluminiu, geam sablat, manere metalice, picioare plastic dur, plinta aluminiu, bara metalica fi 50, balamale Blum import Austria, glisiere FGV import Italia. Mobilierul este realizat din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale. Mini barul confera mobilei de bucatarie un design deosebit. Suna si comanda acum mobila pe care o doresti la Mobila-Comanda.com. Designeri companiei noastre va pot ajuta pentru a va crea propriul model de mobila iar in cel mai scurt timp il veti avea in locuinta dumneavoastra. Comandand online sau telefonic veti beneficia de consultanta gratuita incat mobil..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie MDF Lavinia
Eleganta liniilor si grija pentru detalii fac din produsele noastre un etalon al bunului gust si al rafinamentului. Comanda acum la Mobila-Comanda.com mobilierul care iti aduce bucurie in locuinta. Mobila este executata la comanda in functie de spatiul de care il detineti. Bucataria este realizata cu un bar care va fi util pentru intreaga familie sau va puteti bucura impreuna cu prieteni la un cea sau o cafea. Mobila este compusa din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale. In aceste corpuri se pot asambla diferite accesorii, utile in stocarea tacamurilor, farfuriilor, paharelor. Culorile, materialul si dimensiunile sunt personalizate la cererea clientului.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019