Mobila Bucatarie Google

Mobila Bucatarie

Mobila Bucatarie

Bucataria reprezinta locul unde ne petrecem cel mai mult timp, de aceea este bine sa facem alegerea potrivita in achizitionarea mobilierului de bucatarie. Mobila-Comanda.com va mobileaza bucataria asa cum va doriti. Mobila la comanda in functie de nevoile dumneavoastre.

Mobila de bucatarie din PAL melaminat de 18mm cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, si MDF infoliat, cu materialele si accesorii de calitate marca BLUM Austria, EGGER si FGV Italia. Suna, convinge-te, comanda !

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Bucatarie Baicului
- Caracteristicile mobilei de bucatarie sunt:  Carcasa realizata din pal melaminat mat culoare rosu prevazut cu cant abs de 0,4mm, fronturi realizate din pal melaminat de 18mm culoare rosu si alb, iar pentru a rupe un pic monotonia de mobila clasica un corp este prevazut cu usi din sticla cu rama de aluminiu, blat termorezistent de 38mm culoare alb lucios, balamale si glisiere Blum, manere metalice, picoare plastic dur, plinta plastic nuanta aluminiu. - Optiuni:  Caracteristicile mobilei  pot fi modificate cu materiale de diferite tipuri precum: pal melaminat mat, lucios si super lucios . Acestea sunt disponibile in culori diferite mate, lucioase sau super lucioase precum:  pal melaminat bej, pal melaminat arin, pal melaminat fag,  pal melaminat stejar, ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Herra
 - Caracteristici:  Mobila de bucatarie este realizata din pal melaminat de 18mm culoare fag prevazut cu cant abs de 0,4mm, si 2mm. Blatul termorezistent este de 38mm culoare negru.  Accesoriile sunt:  manere metalice, picioare din plastic dur acoperite cu plinta de culoare neagra , balamale si glisiere FGV, cos jolly  si picurator inox marca Starax, inaltator aluminiu, geam transparent. - Optiuni:  -  palul melaminat poate fi ales dintr-o gama variata de culori precum:  wenghe, crem, fag, ocean, fildes,  lila, violet, cires, aluminiu, alb, negru, cires, fag, Zebrano, ulm inchis, noce select,  s.a.m.d  marca   Kastamoniu, Egger, Kronospan si Falco Pentru o calitate superioara a mobilei puteti opta pentru frontu..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bucatarie Ryo
Mobila de bucatarie este realizata pe comanda. Aceasta este compusa din corpuri modulare si sunt compartimentate cu spatii diferite. Combinatia culorilor de alb si rosu ofera un aspect deosebit bucatariei. -          Caracteristici mobila bucatarie: - Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm culoare rosu si alb, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm. -          Accesorii:  manere metalice, picioare din plastic dur acoperite cu plinta din aluminiu, balamale si glisiere FGV, cos jolly cu amortizor si picurator inox marca Starax, rama din pal si geam tranparent, inaltator aluminiu. -          Optiuni: ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Raul
Mobila de bucatarie Raul este realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm culoare gri pentru carcasa iar usile sunt din material mdf vopsit culoare rosu.  Palul este  prevazut cu cant abs de 0,4mm. Blatul termorezistent are o grosime de 38mm, culoare corian.  Dimensiunile, formele si culorile mobilei pot fi personalizate conform cereri dumneavoastra. Mobila este compusa din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele in functie de necesitatile dumneavoastra de depozitare.  Optiuni ce pot fi aplicate pentru modificarea  mobilei de bucatarie: -  Caracteristicile mobilerului pot fi modificate cu diferite tipuri de materiale  precum -  palul  melaminat mat, lucios sau super lucioase.  Culorile sunt disponi..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Clara
Descriere mobilier: Tipul materialului folosit in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm culoare gri deschis si orange, blat termorezistent  gri lucios. Accesorii incluse in mobilier; balamale metalice marca starax, glisiere metalice, manere metalice, sisteme push la partea superioara, rame aluminiu, geam sablat,plinta aluminiu, picioare plastic dur usor reglabile, inaltator aluminiu. Ansamblul de bucatarie este compus din corpuri superioare si inferioare precum si corpuri soldat. Monotonia mobilierului classic este detronata prin diferite elemente ce emana un design deosebit in bucatarie.  Sertarele sunt elemente unde fiecare dintre noi isi depoziteaza diferite lucruri dorite la indemana.  Blaturile termorezistente sunt disponibile in diferite tip..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Alma
Mobila de bucatarie Alma, este o mobila realizata pe comanda si personalizata conform dorintelor fiecaruia dintre noi. Dimensiunile si formele sunt stabilite in functie de spatiul disponibil. Mobila este compusa din corpuri modulare ce sunt compartimentate cu spatii diferite. Materialul folosit este, pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si blat termorezistent.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Rafaela
Ideile atractive de a achizitiona mobila la comanda, scoate in evidenta planificarea conceptului atragator din interior. Subiectul repetat ,culori, forme, dimensiuni, sunt elementele principale ce se reflecta in fiecare mobila pe comanda. Constientizarea designului ne ajuta ca intreg mobilierul sa fie supus unor aspecte functionale si portivite in locuinta. Potrivirea contrastului definesc cu success culorile si formele stabilite in realizarea ansamblului. Unghiurile neobijnuite in principiu nu reprezinta o problema atunci cand alegeti design-ul potrivit. Adresand-uva consultantilor nostri solutia potrivita pentru conceptul dumneavoastra este garantia serviciilor noastre de calitate superioara. Mobila de bucatarie Rafaela este ideala pentru cei care isi doresc o camera multifunc..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Prahova
Mobila de bucatarie este cea mai atractiva mobila din locuinta. Aceasta poate fi realizata in forme, culori si dimensiuni variate. Materialele si accesoriile sunt de calitate superioara, astfel incat bucataria dumneavoastra va putea fi utilizata cat mai mult timp.  Bucataria Prahova, este o mobila eleganta cu compartimentari variate ce va ofera spatii de stocare generoase. Ansamblul este format din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de pridere. Materialul folosit in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si blat termorezistent. Decupajele corpurilor si a blatului pentru electrocasnice sunt realizate de catre echipele de montaj. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Gordi
Spatiile din bucatarii sunt diferite de la o locuinta la alta. Indiferent de spatiul din bucatarie, mobila achizitionata pe comanda va corespunde perfect cerintelor dumneavoastra. Mobila de bucatarie Gordi, este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Materialele din care sunt realizate corpurile de mobila sunt: pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice si blat termorezistent. Compartimentarea variata a corpurilor va ofera solutii optime de depozitare.   Pretul mobilei se calculeaza in functie de cerintele dumneavoastra.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Octavian
Mobila de bucatarie realizata din, corpuri modulare realizate cu compartimentari diferite. Materialul folosit in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, accesoriile si formele mobilei pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Roial
Mobila de bucatarie realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Dimensiunile, formele si culorile mobilei pot fi modificate in functie de spatiul disponibil. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila Bucatarie Atena
Varietatea de mobila pentru bucatarii este destul de generoasa, astfel incat va puteti gasi cu usurinta modelul dorit. Mobila-Comanda.com personalizeaza mobila asa cum va doriti. Lucrand cu materiale si accesorii de calitate, produsele finite vor avea un design unic si o rezistenta indelungata. Mobila de bucatarie Atena este realizata din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Petru
Mobila de bucatarie este un accesoriu necesar oricarei locuinte. Realizata in culori si forme diferite, mobila poate fi adaptata cu usurinta in orice spatiu alocat. Materialele foliste in realizare bucatariei, este pal melaminat de 18mm, bat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Corpurile sunt individuale, astfel incat le puteti asambla cum va doriti. Caracteristicile mobilei de bucatarie pot fi stabilite conform criteriilor stabilite de dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Julien
Ansamblu de mobila realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice, blat termorezistent. Dimensiunile si detaliile proiectului de mobila pot fi stabilite de dumneavoastra impreuna cu un consultant al companiei noastre, ce va poate ajuta in stabilirea proiectului perfect. Mobilierul este realizat din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Formele, culorile si tipul materialului pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Premium
Un ansamblu de mobila creat pe comanda din corpuri modulare de diferite dimensiuni. Materialul folosit in relizarea mobilei este pal melmainat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Caracteristicile ce compun intreg ansablu de bucatarie Premium, poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra.    Oferim Consultanta, Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019