Mobila Bucatarie Google

Mobila Bucatarie

Mobila Bucatarie

Bucataria reprezinta locul unde ne petrecem cel mai mult timp, de aceea este bine sa facem alegerea potrivita in achizitionarea mobilierului de bucatarie. Mobila-Comanda.com va mobileaza bucataria asa cum va doriti. Mobila la comanda in functie de nevoile dumneavoastre.

Mobila de bucatarie din PAL melaminat de 18mm cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, si MDF infoliat, cu materialele si accesorii de calitate marca BLUM Austria, EGGER si FGV Italia. Suna, convinge-te, comanda !

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Bucatarie Herra
 Solutiile functionale si diferitele posibilitati de proiectare, disting liniile fin lucrate si design-ul unic al bucatariei. Transformarea bucatariei in locuri deschise  fac ca intampinarea oaspetilor sa fie mai primitoare.  Design-ul personalizat, calitatea excelenta si transparenta comunicari cu clienti sunt caracteristicile creatiilor Mobila-Comanda.com.  Accesibilitatea la diversificarea mobilierului fac ca solutiile de a va mobila pentru prima data o locuinta, sa fie puse in valoare de designeri  nostri  ce va ofera consultanta si proiectare 3D gratuita. Materialele folosite in realizare fiecarei de piese de mobila este ales din gama produselor de calitate superioara. Dimensiunile mobilei de bucatarie sunt stabilite conform spatiului alocat. Carac..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Bucatarie Ryo
Personalizam pe comanda mobilier pentru uz casnic dar si mobilier comercial. In realizarea pieselor sunt folosite materiale de calitate superioara putand fi folosite ulterior cat mai mult timp. Designul si calitatea vor putea fi reflectate in fiecare corp de mobila ce va infrumuseteaza locuinta.  Mobila de bucatarie Ryo este realizata din pal melaminat prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si blat termorezistent. Dimensiunile si forma bucatariei poate fi modificata si adaptata spatiului din locuinta dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Raul
Mobila de bucatarie realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent. Dimensiunile, formele si culorile mobilei pot fi personalizate conform cereri dumneavoastra. Mobila este compusa din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele in functie de necesitatile de depozitare.  Oferim Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Cosmina
Bucatariile sunt ansamblurile de mobila ce va ofera un design unic, compartimentari diferite si spatii ideale pentru electrocasnice. Mobila este compusa din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Dimensiunile sunt stabilite conform spatiului disponibil.    Materialul folosit in realizarea ansamblului de mobila este, pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice si blat termorezistent.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Clara
Orice loc din locuinta este amenajat in functie de necesitatile si dorintele noastre. Bucataria insa este un loc in care gospodinele au nevoie de spatiu si mobila adecvata pasiuni lor. In paginile magazinului Mobila-Comanda.com, va ofera sute de modele de mobila ce pot fi personalizate pe placul fiecaruia dintre noi.  Mobila de bucatarie Clara este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent, sticla sablata. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Sorana
Mobila de bucatarie este obiectul nelipsit din locuinta. Realizata in forme si culori diferite, ansamblurile de mobila pot fi personalizate conform necesitatilor dumneavoastra. Materialele folosite sunt alese din gama produselor de calitate superioara.  Mobila de bucatarie Sorana este realizata din pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice si blat termorezistent.  Caracteristicile mobilei pot fi stabilite conform personalitati fiecaruia dintre noi.   Oferim Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Alma
Mobila de bucatarie Alma, este o mobila realizata pe comanda si personalizata conform dorintelor fiecaruia dintre noi. Dimensiunile si formele sunt stabilite in functie de spatiul disponibil. Mobila este compusa din corpuri modulare ce sunt compartimentate cu spatii diferite. Materialul folosit este, pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si blat termorezistent.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Rafaela
Bucatarii, dressing-uri, dormitoare, etc., pot fi realizate pe comanda si personalizate conform criteriilor stabilite de dumneavoastra. Ansamblurile de mobila sunt realizate din material de calitate superioara, oferind-uva calitate si un design unic in locuinta. Mobila de bucatarie Rafaela este ideala pentru cei care isi doresc o camera multifunctionala. Un loc de luat masa, un loc de gatit si un loc de relaxare impreuna cu cei dragi. Realizata din materiale de calitate superioara bucataria va ofera un design unic in locuinta. Materialul folosit este, pal melaminat mat, accesorii metalice si blat termorezistent. Caracteristicile mobilei sunt stabilite de fiecare dintre noi in functie de preferinte.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Prahova
Mobila de bucatarie este cea mai atractiva mobila din locuinta. Aceasta poate fi realizata in forme, culori si dimensiuni variate. Materialele si accesoriile sunt de calitate superioara, astfel incat bucataria dumneavoastra va putea fi utilizata cat mai mult timp.  Bucataria Prahova, este o mobila eleganta cu compartimentari variate ce va ofera spatii de stocare generoase. Ansamblul este format din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de pridere. Materialul folosit in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si blat termorezistent. Decupajele corpurilor si a blatului pentru electrocasnice sunt realizate de catre echipele de montaj. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Gordi
Spatiile din bucatarii sunt diferite de la o locuinta la alta. Indiferent de spatiul din bucatarie, mobila achizitionata pe comanda va corespunde perfect cerintelor dumneavoastra. Mobila de bucatarie Gordi, este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Materialele din care sunt realizate corpurile de mobila sunt: pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice si blat termorezistent. Compartimentarea variata a corpurilor va ofera solutii optime de depozitare.   Pretul mobilei se calculeaza in functie de cerintele dumneavoastra.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Octavian
Mobila de bucatarie realizata din, corpuri modulare realizate cu compartimentari diferite. Materialul folosit in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, accesoriile si formele mobilei pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Roial
Mobila de bucatarie realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Dimensiunile, formele si culorile mobilei pot fi modificate in functie de spatiul disponibil. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila Bucatarie Atena
Varietatea de mobila pentru bucatarii este destul de generoasa, astfel incat va puteti gasi cu usurinta modelul dorit. Mobila-Comanda.com personalizeaza mobila asa cum va doriti. Lucrand cu materiale si accesorii de calitate, produsele finite vor avea un design unic si o rezistenta indelungata. Mobila de bucatarie Atena este realizata din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Petru
Mobila de bucatarie este un accesoriu necesar oricarei locuinte. Realizata in culori si forme diferite, mobila poate fi adaptata cu usurinta in orice spatiu alocat. Materialele foliste in realizare bucatariei, este pal melaminat de 18mm, bat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Corpurile sunt individuale, astfel incat le puteti asambla cum va doriti. Caracteristicile mobilei de bucatarie pot fi stabilite conform criteriilor stabilite de dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Julien
Ansamblu de mobila realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice, blat termorezistent. Dimensiunile si detaliile proiectului de mobila pot fi stabilite de dumneavoastra impreuna cu un consultant al companiei noastre, ce va poate ajuta in stabilirea proiectului perfect. Mobilierul este realizat din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Formele, culorile si tipul materialului pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019