Mobila Bucatarie Google

Mobila Bucatarie

Mobila Bucatarie

Bucataria reprezinta locul unde ne petrecem cel mai mult timp, de aceea este bine sa facem alegerea potrivita in achizitionarea mobilierului de bucatarie. Mobila-Comanda.com va mobileaza bucataria asa cum va doriti.

Mobila de bucatarie din PAL melaminat de 18mm cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, si MDF infoliat, cu materialele si accesorii de calitate marca BLUM Austria, EGGER si FGV Italia. Suna, convinge-te, comanda !

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Bucatarie Doina
Calitate, Garantie si Punctualitate, sunt doar cateva atuuri pe care le detinem prin Seriozitatea si Transparenta noastra. Fiecare piesa de mobila este creata si personalizata, asa cum fiecare dintre noi are stilul sau de viata.  Corpurile mobilei sunt realizate pe diferite dimensiuni si compartimentari, incat ne dorim ca fiecare lucru din bucatarie sa aiba un loc al lui. Mobila este realizata la comanda, din pal melaminat de 18mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice si din inox. Dimensiunile, culorile si formele mobilei pot fi modificate conform dorintelor dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Gordi
Spatiile din bucatarii sunt diferite de la o locuinta la alta. Indiferent de spatiul din bucatarie, mobila achizitionata pe comanda va corespunde perfect cerintelor dumneavoastra. Mobila de bucatarie Gordi, este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Materialele din care sunt realizate corpurile de mobila sunt: pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice si blat termorezistent. Compartimentarea variata a corpurilor va ofera solutii optime de depozitare.   Pretul mobilei se calculeaza in functie de cerintele dumneavoastra.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Octavian
Mobila de bucatarie realizata din, corpuri modulare realizate cu compartimentari diferite. Materialul folosit in realizarea mobilei este, pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, accesoriile si formele mobilei pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Roial
Mobila de bucatarie realizata pe comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Dimensiunile, formele si culorile mobilei pot fi modificate in functie de spatiul disponibil. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila Bucatarie Atena
Varietatea de mobila pentru bucatarii este destul de generoasa, astfel incat va puteti gasi cu usurinta modelul dorit. Mobila-Comanda.com personalizeaza mobila asa cum va doriti. Lucrand cu materiale si accesorii de calitate, produsele finite vor avea un design unic si o rezistenta indelungata. Mobila de bucatarie Atena este realizata din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Petru
Mobila de bucatarie este un accesoriu necesar oricarei locuinte. Realizata in culori si forme diferite, mobila poate fi adaptata cu usurinta in orice spatiu alocat. Materialele foliste in realizare bucatariei, este pal melaminat de 18mm, bat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Corpurile sunt individuale, astfel incat le puteti asambla cum va doriti. Caracteristicile mobilei de bucatarie pot fi stabilite conform criteriilor stabilite de dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Julien
Ansamblu de mobila realizat pe comanda din pal melaminat de 18mm, cant abs, accesorii metalice, blat termorezistent. Dimensiunile si detaliile proiectului de mobila pot fi stabilite de dumneavoastra impreuna cu un consultant al companiei noastre, ce va poate ajuta in stabilirea proiectului perfect. Mobilierul este realizat din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Formele, culorile si tipul materialului pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Premium
Un ansamblu de mobila creat pe comanda din corpuri modulare de diferite dimensiuni. Materialul folosit in relizarea mobilei este pal melmainat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Caracteristicile ce compun intreg ansablu de bucatarie Premium, poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra.    Oferim Consultanta, Transport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Flavius
Un design unic si inegalabil, se poate gasi in mobila de bucatarie Flavius, realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Impreuna cu mobila se poate realiza si masa de bucatarie intregind astfel stralucirea si rafinamentul intregi camere. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt compartimentate cu spatii variate de stocare. Electrocasnicele pot fi usor de asezat in bucatarie, prin realizarea de corpuri cu dimensiunile acestora. Dimensiunile, formele, culorile, accesoriile si restul detaliilor pot fi modificate la cererea dumneavoastra. Oferim transport si montaj gratuit   ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Bucatarie Constanta
In functie de spatiul disponibil in bucatarie, mobila poate fi configurata pe dimensiunile spatiului. Materialele folosite in realizarea mobilei,este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Dimensiunile, formele, culorile si blatul poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra. Compartimentarea poate fi configurata astfel incat sa va puteti depozita lucruri de diferite dimensiuni. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Anais
Mobila de bucatarie poate fi realizata in diferite forme si dimensiuni, in functie de spatiul alocat. Bucataria Anais este o mobila ce poate ajustata incat sa poata fi montata in orice spatiu. Corpurile modulare gazduiesc diferite aparate elecrocasnice utile in orice locuinta. Ansamblul de mobila este realizat in forma de "L"  intr-un spatiu destul de generos. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila Bucatarie Pe Colt
Bucataria este camera in care o gospodina isi petrece cel mai mult timp. Cu ajutorul mobilei de bucatarie pe colt va puteti pastra lucrurile in ordine, detineti un blat de lucru generos si compartimentari diferite. Formele, culorile, accesoriile si materialele pot fi diferite in functie de preferintele dumneavoastra. Bucataria pe colt este un avantaj atunci cand doresti sa mobilezi cu usurinta un colt al camerei.  Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, accesorii metalice. Oferim transport si montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Corea
Bucatariile sunt sufletul casei. De acea fiecare gospodina isi amenajeaza bucataria in functie de personalitatea sa. Bucatiile sunt relizate din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele in functie de preferintele dumneavoastra. Electrocasnicele pot fi usor montate cu usurinta in mobilier, adaptandu-se perfect in bucatarie. Materialul utilizat in realizarea mobilei, poate fi pal melaminat si mdf, iar blatul poate fi din material termorezistent sau marmura. Mobila de bucatarie Corea este realizata pe comanda din pal melaminat lucios de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Iolanda
Bucatariile moderne au un spatiu foarte generos in care se pot asambla diferite corpuri de mobila, insa nu acelasi spatiu il ofera si bucatariile mai vechi. Dar nu trebui sa va faceti griji! La Mobila-Comanda.com beneficiati de consultanta gratuita si sute de modele de mobila ce pot fi personalizate pentru locuinta dumneavoastra. Folosim in realizarea mobilei materiale si accesorii de calitate superioara, precum MDF, PAL, Blaturi termorezistente, blaturi de granit, lucioase, mate, vopsite, superlucioase etc., disponibile intr-o gama varita de culori. Mobila de bucatarie Iolanda este realizata din pal melaminat lucios de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat granit, accesorii metalice. Dimensiunile si formele sunt realizate conform spatiului disponibil.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila bucatarie Cornel
Nu foarte generoasa, dar cu un aspect impecabil si ideal in orice bucatarie de dimensiuni mai mici. Compartimentarea fiecarui corp de mobila va ofera un spatiu variat de stocare pentru diferite lucruri dorite de dumneavoastra.    Materialul folosit pentru realizarea mobilei, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si blat termorezistent de 38mm. Culorile vii ale materialului va ofera aspectul de luminozitate si caldura in bucatarie. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2018