Mobila Birou Google

Mobila Birou

Mobila Birou

Biroul afaceri dumneavoastra trebuie sa indeplineasca anumite criterii, sa fie confortabil, spatios si functional, iar mobila de birou realizata la Mobila-Comanda.com satisface intocmai aceste exigente, multumind deopotriva clientii si propriul personal.

Executam orice tip de mobila de birou din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm,2mm sau cant PVC.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Birou Elegant
 Mobilierul de birou compus din sticla combinat cu structura din lemn sau piese din inox, se incadreaza perfect  in birourile moderne, in timp ce mobila creata din pal melaminat clasic sau mdf sunt potrivite in spatiile de birou clasice. Nevoia de organizare a spatiului de birou, este combinata cu optimizarea spatiului de stocare in functie de necesitatile dumneavoastra. Configurarea mobilierului este creata in functie de spatiul disponibil. Birourile echipate cu o linie dreapta si cele in forma de “L” sunt cel mai des utilizate in zona de lucru, iar cele in forma de “U” sau “C” sunt ideale pentru zona de management si directorial. Dulapurile sunt compartimentate cu diferite spatii necesare depozitari bibliorafturilor, iar sertarele sunt practice pentru diferitele ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobilier Birou Iolanda
Biroul fiecaruia dintre noi poate fi acasa sau la locul de munca. Diversitatea variata de modele de birou pe care le gasiti in magazinul nostru online Mobila-Comanda.com, va pot ajuta in a va crea propriul model de birou. Din dorinta de a detine o multime de spatiu de stocare, compartimentarea spatiilor va fi realizata conform dorintelor dumneavoastra. Materialul din care este realizat ansamblul de mobila, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm si accesorii metalice. Dimensiunile, formele si culorile pot varia in functie de dorintele dumneavoastra.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Birou Moly
Mobila de birou realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile mobilei pot fi modificate astfel incat il puteti monta in orice spatiu doriti. Dulapul si rollbox-urile va ofera spatii variate de depozitare, astfel incat tot timpul veti avea lucrurile in ordine. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila birou Niki
Ansamblul de birouri Niki sunt realizate pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Birouri sunt despartite prin despartitoare din pal pentru a va putea desfasura activitatile zilnice in liniste.  Rollboxurile sunt ideale in depozitarea obiectelor de mici dimensiuni dar nu numai. Dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Birou Remus
Simplu si elegant, mobilierul de birou Remus va ofera confort si un spatiu de lucru generos. Realizat in combinatie cu diferite corpuri de mobila spatiul de stocare este cat mai mai variat iar toate bibliorafturile vor putea fi pastrate in ordine. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile, formele, culorile materialului si accesoriile pot fi modificate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Birou Anda
Producem la comanda orice tip de mobilier unic sau in serie in functie de cerintele dumneavoastra. Piesele de mobilier sunt realizate din cele mai bune materiale pentru a va bucura de acestea un timp cat mai indelungat. Birourile Anda sunt realizate din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs. Rollbox-urile sunt ideale in orice spatiu de birou ofeindu-va spatii de stocare pentru lucrurile utile in birou.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Clara
Mobilierul pentru birou Clara este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile sunt din material metalic import Austria si Italia. Acestea din urma sunt din gama produselor de calitate superioara. Mobila de birou este realizata la comanda pe dimensiunile, accesoriile si finisajele dorite de dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Saturn
Liniile clare si curate cu care sunt realizate piesele de mobilier aduc stralucire si rafinament biroului in care va desfasurati zilnic activitatile. Mobilier de birou realizat din pal emlaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile, finisajul si accesoriile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Iris
Piesele de mobilier de birou contin caracteristici stilului dumneavoastra pe care il abordati. Dimensiunile mobilierului de birou personalizat se stabilesc in functie de spatiul pe care il alocati acestuia. Designul mobilei va incanta vizibil orice client ce va pasai in biroul dumneavoastra. Materialul din care este realizat mobililerul pentru birou este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile, dimensiunile, formele si culorile pot fi modificate la cerea clientului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Alex
Mobilierul este confectionat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Designul acestuia ofera camerei un surplus de energie. Mobilierul de birou este realizat la comanda in functie de spatiul pe care il alocati. Dimensiunile si finisajul materialului pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Pluto
Mobilierul de birou este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile si formele mobilierului sunt alese in totalitate de dumneavoastra. Blatul biroului va ofera un spatiu de lucru generos pentru a va putea desfasura activitatile zilnice in ordine. In combinatia biroului au fost realizate rollboxuri de diferite dimensiuni necesare pentru stocarea obiectelor. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Arthur
Cand lucrati intr-o institutie unde oameni au nevoie de informati aveti nevoie de un birou functional dar si de calitate. Un designer al companiei noastre va poate ajuta in realizarea unui set de mobila de birou care sa va reprezinte personalitea pe care o abordati. Ansamblu de birouri realizate la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 2mm, iar picioarele acestora sunt din material metalic.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Rollbox-uri
Eleganta designului si rafinametul cu care sunt lucrate colectiile rollbox-urilor aduce biroului spatii de stocare ideale pentru orice angajat al comapaniei dumneavoastra. Producem la comanda diverse tipuri de rollbox-uri, diverse marimi si finisaje din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Ina
Mobila pentru birou Ina este ideala pentru spatiul in care lucrati. Materialul din care se pot confectiona piesele de mobilier sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori. Mobila Ina este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Bibliorafturile sunt piese de mobila necesare in orice institutie acestea oferindu-va un spatiu de stoacre foarte variat.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Carina
Mobilier de birou realizat din pal melmainat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite la mobilier sunt din material metalic si aluminiu alese din gama celor mai bune produse. Blatul biroului este conceput sa va ofere un spatiu de lucru generos. Alaturi de birou se pot realiza diferite dulapuri, bibliorafturi si rollboxuri de diferite dimensiuni. Spatiile de stocare cu care sunt inzestrate dulapurile va ofera posibilitatea stocari a cat mai multor documente. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019