Mese Consiliu Google

Mese Consiliu

Mese Consiliu

Comanda cel mai bun mobilier, iar afacerea dumneavoastra va fi mai prospera. Mobila-Comanda.com realizeaza mese de consiliu, sali de protocol din material MDF sau PAL melaminat de 18mm, 38mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm, 2mm sau cant PVC.

Mobila-Comanda.com va pune la dispozitie o gama variata de mese de consiliu, in diferite modele si finisaje. Dimensiunile si finisajul mobilierului poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Masa Consiliu MC 27
Mesele de consiliu sunt piese de mobilier necesare in spatiile unde se tin sedinte. Aceste mese pot fi realizate in forme, culori si forme diferite. Caracteristicile mobilei sunt stabilite de fiecare dintre dumneavoastra la comandarea acestora.  Materialul folosit in realizare mesei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 2mm, picioare metalice.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC26
Mesele de consiliu sunt necesare in orice institutie unde se desfasoara reuniuni de afaceri sau sedinte de consiuliu. Mesele de consiliu sunt realizate la comanda cu un design placut si accesorii pe masura. Blaturile meselor sunt realizate din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 2mm. Picioarele sunt din material metalic usor reglabile. Formele mobilei sunt realizate in functie de dorintele fiecarui client. Aceste piese de mobilier sunt personalizate pe comanda si sunt livrate gratuit la sediul dumneavoastra.     Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC 01
Masa de consiliu poate fi realizata in diferite forme, dimensiuni si finisaje. Blatul mesei este din material pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 2mm, iar acesta este sustinut pe picioare metalice. Scaunele pot fi foarte usor asortate cu masa acetea avand o culoare calda. Mobilierul pentru consiliu este realizat la comanda iar pretul acestuia se calculeaza in functie de cerintele fiecarui client. Materialul din care se poate fi realizat mobilierul poate fi pal melaminat de diferite dimensiuni sau mdf.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC 02
Mobila-Comanda.com realizeaza o gama variata de mese de consiliu, in diferite modele si finisaje, pentru succesul afacerii dumneavoastra. Masa de consiliu este relizata la comanda din blat pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 2mm, iar picioarele sunt din material metalic usor reglabile. Formele dimensiunile si finisajele pot fi modificate la cererea clientului.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC 03
Mesele pentru consiliu sunt piese de mobilier importante in afacerea dumneavoastra, de aceea noi va oferim tot timpul modele noi din care va puteti alege modelul potrivit. Materialul din care se realizeaza masa poate fi MDF sau PAL melaminat de diferite dimensiuni. Masa de consiliu se poate realiza pe diferite dimensiuni, forme si finisaje.    Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC 04
Masa de consiliu realizata la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazuta cu cant abs de 2mm. Dimensiunile, formele si finisajele mobilierului vor fi realizate in functie de preferintele fiecarui client. Modelul de masa MC 04 este ideal in organizarea sedintelor de consilii din cadrul societati dumneavoastra.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC 06
Puteti integra in sala de consiliu orice tip de masa, insa inainte de a face acest pas ganditiva si la confortul colaboratorilor ce vor sta la acea masa. Masa MC 06 este o masa realizata din pal melaminat de 38mm prevazut cu cant pvc, iar picioarele de sustinere sunt din material metalic. Acest tip de mobilier este ideal in orice sala de consiliu.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC 05
Aveti o afacere si doriti o masa de consiliu......? Puteti comanda modelul de masa MC 05 potrivit in orice institutie. Materialul folosit in realizarea mobilierului este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 2mm. La comanda clientului masa de consiliu poate fi realizata din pal melaminat si mdf de diferite tipuri si culori. Dimensiunile sunt realizate in functie de numarul de persoane pe care doriti sa le intregiti in cadrul sedintei dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC 07
Compania noastra va ofera o gama variata de mese pentru consiliu, cuprizand designul si rafinamentul deosebit pe care fiecare client il doreste in mobila personalizata. Scopul nostru este optimizarea spatiului de lucru pentru a putea incanta atat clienti cat si personalul dumneavoastra. Materialul folosit in realizarea mobilei poate fi pal melaminat sau mdf de diferite dimensiuni si culori.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC08
Mobila personalizata este dorita si apreciata de persoanele care stiu ce insemana calitatea si durabilitatea. Stralucirea liniilor curate cu care masa de consiliu a fost inzestrata atunci cand producatori de mobila au realizat-o vor fi perfect vizibile in orice incapere va fi aplasata.     Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC09
Masa de consiliu MC09 este realizata la comanda pentru confortul angajatilor si al clientilor dumneavoastra. Va recomandam acest model de masa de consiliu ca fiind un mobilier foarte practic si util in orice afacere. Dimensiunile se pot realiza in functie de spatiul de care dispuneti. Formele si finisaje sunt realizate dupa placul fiecarui client.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC10
Masa de consiliu si dulapurile sunt piese de mobilier esentiale in orice afacere. Dulapurile sunt componente de baza pentru depozitarea bibliorafturilor. Alegerea culorilor este un lucru foarte important pentru ca designul sa fie in ton cu finisajele incaperi. Nuantele inchise nu se potrivesc intotdeauna cu orice. Masa de consiliu este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Forma, dimensiunile si culorile mesei pot fi modificate pentru a fi pe placul dumneavoastra.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC11
Masa de consiliu este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Mobila este compusa din piese modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere. Dimensiunile, formele si finisajele pot fi modificate dupa placul dumneavoastra.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC12
Masa de conferinta si scaunele sunt esentiale afaceri dumneavoastra. Finisajul in nuanta vie va ofera o stare de bine si emana buna dispozitie. Masa de consiliu este realizata din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 2mm. Picioarele mesei sunt din material metalic foarte rezistent si durabil. Dimensiunile si culorile pot fi modificate la cererea clientului.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.       ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Consiliu MC13
Masa de consiliu ovala realizata din pal melaminat de 18mm, abs de 2mm, picioare metalice cromate. Dimensiunile si finisajul mobilierului pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui client.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client.     ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019