Mese Google

Mese

Mese

Daca esti in cautarea unei mese de bucatarie sau de sufragerie elegante si practice, suna la Mobila-Comanda.com si vei avea mobila pe care o doresti. Secţiunea noastră de mobila masa este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie pentru a furniza casei tale mobilierul dorit.

Realizam la comanda mobila de masa din PAL melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Masa 01
Mobila realizata la comanda din PAL melaminat de 18mm prevazuta cu cant ABS de 2mm. Picioarele mesei sunt din material metalic usor reglabile. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Masa 02
Mobila realizat la comanda din pal melaminat de 18mm prevazuta cu cant ABS de 2mm. Formele si dimensiunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul de care dispuneti. Picioarele mesei sunt din material metalic usor reglabile. Scaunele sunt din cadru metalic cu tapiterie din piele ecologica. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Masa 03
Incantati clienti cu o mobila de calitate iar ei vor reveni intotdeauna cu placere in localul dumneavoastra. Dimensiunile mesei si finisajul le puteti alege in functie de dorintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Masa 04
Masa este realizata din blat termortezistent de 28mm prevazut cu cant ABS de 2mm. Picioarele mesei sunt din material metalic oferind o stabilitate perfecta blatului. Intr-o locuinta intotdeauna mobilierul trebuie sa fie asortat, de acea scaunele au o tapiterie din piele ecologica asortata cu blatul mesei. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Masa 05
Masa este un strict necesar oricarei familii, de acea poti suna la Mobila-Comanda.com si vei avea masa potrivita casei dumneavoastra. Mobila realizata din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 2mm. Picioarele mesei si cadrul scaunului este din material metalic iar tapiteria scaunelor din piele ecologica. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mese Si Scaune 06
Mobila-Comanda.com realizeza la comanda orice tip de masa din pal melamniat sau mdf. Dimensiunile, formele si finisajele mobilei se va realiza la comanda fiecarui client. Mesele sunt realizate din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Scaunele sunt realizate din cadru metalic cu sezut si spatar tapitat cu stofa. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa 07
Mobilier realizat la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Picioarlee sunt realizate din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa 08
Mobilier realizat din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Bara metalica fi 25 este un accesoriu ce ofera mesei un design deosebit. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa 09
Exista o varietate generoasa de modele pentru mobila de bucatarie potrivita oricarei locuinte. Stilurile clasice si cele moderne cuprind aceleasi linii curate si fine cu care sunt inzestrate atunci cand sunt proiectate. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Sufragerie 10
Masa pentru sufragerie realizata din pal melaminat de 38mm, prevazut cu cant abs de 2mm. Liniile simple si designul deosebit cu care este inzestrata masa va aduce stralucire in locuinta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Mobila Bucatarie 11
Contemporan si traditional masa de bucatarie este realizata manual cea ce face ca aceasta sa ofere o durabilitate mult mai indelungata dar si stralucire locuintei. Fiecare dimensiune, fiecare stil si fiecare nuanta le puteti gasi in paginile showroom-ului nostrum online. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Mobila Bucatarie 12
Masa de bucatarie realizata din blat termorezistent de 28mm,prevazuta cu cant abs de 2mm si sustinut pe picioare metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Mobila Bucatarie 13
Masa de bucatarie, realizata la comanda din blat termorezistent de 28mm, prevazut cu cant abs de 2mm, picioare metalice, inaltator aluminiu. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa Mobila Living 14
Cu un stil sofisticat si un design confortabil, colectia mobilei este frumos imbogatita cu masute unde va puteti savura un ceai sau o cafea impreuna cu prieteni si familia. Tonurile calde, liniile curate si fine cu care sunt inzestrate piesele de mobila pentru living, va poate aduce in locuinta bucurie, calitate si durabilitate produselor. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Masa 15
Masa ideala pentru livng realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 2mm. Materialul, dimensiunile si formele mesei pot fi modifcate in functie de cererea dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019