Dulapuri Arhivare Google

Dulapuri Arhivare

Dulapuri Arhivare

Cunoscand nevoia voastra pentru un spatiu de depozitare incapator, Mobila-Comanda.com va pune la dispozitie modele de bibliorafturi si dulapuri pentru arhivare in care va puteti depozita cat mai multe documente.

Mobilierul este realizat din PAL melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite sunt alese cu grija din gama celor mai bune produse pentru a va oferi o durabilitate indelungata.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila biblioraft Raul
 Institutiile in care se depun documente au nevoie  de un mobilier ideal pentru stocarea acestora. Design-eri nostri va pot ajuta cu idei si sugestii in achizitionarea pe comanda a celor mai ideale piese de mobilier. Compartimentarea dulapurilor este realizata incat sa va puteti stoca cu usurinta bibliorafturile. Dimensiunile mobilei este realizata conform spatiului alocat. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila biblioraft Tedi
Pentru un birou complet mobilat, curat, ordonat si mobilat cu mobila de calitate puteti viziona siteul nostru Mobila-Comanda.com iar biroul dumneavoastra va arata impecabil. Dulapurile de arhivare sunt unele din cele mai importante piese din incapere, acestea fiind necesare in mentinerea ordini din birou. Compartimentat cu spatii diferite dosarele si bibliorafturile vor fi asezate in ordine avand acces mult mai usor la ele. Lucrate din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, dulapurile de arhivare sunt rezistente si durabile un timp foarte indelungat. Dimensiunile, finisajele, accesoriile si formele pot fi realizate in functie de preferinte. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Biblioraft Trend
Lucrand intr-un domeniu cu multe documente aveti nevoie de un mobilier adecvat depozitari acestora. Biblioraftul Trend va ofera posibilitatea de a va putea pastra toate documente in ordine si la vedere. Mobila este realizata din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: picioare metalice, manere metalice, balamale fgv import Italia, sticla transparenta. Compartimentarea biblioraftului este realizata incat toate documente se vor incadra cu usurinta pe polite. Designului mobilei poate fi incadrat in in orice spatiu de birou sau institutie publica.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Biblioraft 01
Rafinamentul mobilierului si durabilitatea consta in faptul ca fiecare parte a corpului de mobila a fost lucrata manual. Liniile curate cu care au fost executate corpurile mobilei vor aduce un design deosebit spatiului in care este montat. Bibloraftul este realizat la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm.  Finisajul, accesoriile si dimensiunile sunt realizate in functie de preferintele dumneavoastra.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 02
Dulapul pentru dosare este realizat din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Realizam la comanda orice tip de dulapuri pentru birouri, bibliorafturi, rollboxuri, dulapuri depozitare. Mobila personalizata va aduce avantajul in folosul dumneavoastra pentru ca aveti posibilitatea de a va alege dimensiunile, culorile si formele asa cum va doriti.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Biblioraft 03
Realizam mobila la comanda diverse tipuri de dulapuri pentru arhivare iar compartimentarea mobilierului este realizata incat toate bibliorafturile si documentele sa fie pastrate in ordine. Cu ajutorul dulapurilor de arhivare documentele vor avea intotdeauna locul lor. Dimensiunile si finisajele acestor dulapuri se pot realiza la comanda in functie de spatiul pe care il detineti. Mobilierul din imaginea atasata este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile sunt din material metalic import Austria si Italia.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Arhivare 04
Producem la comanda orice tip de mobilier din pal melaminat si mdf disponibil in diferite dimensiuni si culori. Accesoriile sunt alese din gama produselor de calitate superioara marca blum import Austria. Dulapurile de arhivare sunt piese de mobilier necesare in cadrul oricarei societati ce detine informatii stocate in dosare. Spatiul din interiorul dulapurilor sunt realizate conform dimensiunilor bibliorafturilor.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 05
Nevoile spatiului de stocare este din ce in ce mai mare atunci cand strangem teancuri de bibliorafturi si nu stim pe unde sa le asezam. Cu ajutorul mobilei personalizate beneficiem de un spatiu de stocare foarte generos. Dimensiunile, finisajul, formele si accesoriile folosite in realizarea dulapurilor de arhivare se stabilesc conform cerintelor clientului.Dulapul de arhivare 05 este realizat din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, incuietori metalice, balamale Blum import Austria.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 06
Colectia de bibliorafturi pot include diferite compartimentari necesare documentelor pe care doriti sa le stocati. Dimensiunile si formele acestora le puteti stabili in functie de spatiul pe care il detineti. Materialul folosit in realizarea mobilei poate pal melaminat si mdf de diferite dimensiuni si culori.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 07
Mobilier executat la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm. Spatiile create sunt ideale pentru bibliorafturi. Daca aveti in plan un proiect de mobila pentru arhivare si nu sunteti sigur ca ati inclus tot ce este necesar, un designer al companiei noastre va poate ajuta in realizarea unui proiect perfect. Dupa stabilirea tuturor detaliilor, produsele dorite vor fi realizate si livrate intr-un timp favorabil atat clientului cat si producatorului.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 08
Mobilierul este realizat din pa melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite sunt din material metalic marca blum import Austria. Dimensiunile, culorile si formele mobilei pot fi stabilite in functie de spatiul si dorintele dumneavoastra.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 09
Avand nevoie de cat mai mult spatiu de depozitare, in showroom-ul nostru online veti gasi modele de bibliorafturi si dulapuri pentru arhivare, potrivite cerintelor dumneavoastra. Mobilierul este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 10
Mobila de arhivare ideala pentru depozitarea bibliorafturilor sau a dosarelor. Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: rame aluminiu, geam transparent, balamale blum pentru geam import Austria, manere metalice, glisiere fgv import Italia, balamale FGV import Italia. Mobilierul este realizat din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele prin sisteme speciale. Dimensiunile acestui mobilier pot fi modificate in functie de spatiul pe care il detineti.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 11
Ansamblul de mobila compus din bibliorafturi si masa de consiliu este potrivit pentru orice spatiu de lucru. Mobilierul este realizat din pal melaminat si mdf de 18mm, finisaj wenge in combinatie cu crem, prevazut cu cant abs de 0,4mm. Masa de consiliu este realizata din blat mdf si picioare din pal melaminat, iar pe mijlocul mesei este montat un geam incastrabil pentru un design deosebit.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Arhivare 12
Compania noastra realizeaza la comanda orice tip de mobila in scop comercial sau casnic. Liniile curate cu care sunt lucrate piesele de mobila ofera institutiei dumneavoastra un design contemporan si plin de stralucire.Dulap de arhivare realizat din pal melaminat de 18mm, finisaj calvados, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite sunt alese cu grija din gama celor mai bune produse pentru a va oferi o durabilitate indelungata.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019