Dulapuri Google

Dulapuri

Dulapuri

Pentru ca mobila este cel mai important accesoriu dintr-o locuinta, alegeti mobilierul potrivit de la Mobila-Comanda.com. Dulap realizat la comanda din PAL melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Detaliile de executie al mobilierului se stabilesc in functie de amplasament si functionalitate, la fata locului, adaptandu-se necesitatilor clientului.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Dulap Filipa
Configurarea individuala a mobilierului va permite asamblarea perfecta in spatiul dorit. Indiferent daca sunteti in cautarea unui dulap simplu sau a unui dressing, calitatea lucrari va fi asigurata prin design-ul personalizat al mobilierului. Ideea de a ne achizitiona mobila la comanda este cea mai practica si relaxantai solutie. Consultanti nostri va ofera servicii gratuite astfel veti avea mai mult timp pentru dumneavoastra si cei dragi.  Dulapurile cu usi clasice necesita un spatiu mai generos de deschidere fata de cele cu usi culisante. Usile pot fi realizate din diferite tiputi de materiale precum: sticla, oglinda, pal melmainat lucios sau mdf.  Compartimentarea dulapului se realizeaza in functie de necesitatile dumneavoastra de depozitare. Politele mobile sunt sustinute ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap usi glisante Horia
Orice copil are nevoie atat de un spatiu de depozitat jucariile cat si de stocarea hainutelor. Dulapul cu usi glisante Horia este o varianta de mobilier ce va ofera spatii variate de depozitare. Spatiul din spatele usilor este compartimentat cu polite si bari de haine. Partea de dulap cu sertare si polite ofera un design placut intregului dulap. Culorile, formele, compartimentarea si dimensiunile, pot fi modificate. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, oglinda. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap usi culisante Creta
Cu toti ne dorim ca tot ce ne inconjoara sa aiba un loc al sau, fie ele chiar si piesele vestimentare. Dulapul cu usi culisante este solutia potrivita. Realizat din compartimentari diferite va ofera posibilitatea de a va stoca cat mai multe lucruri. Politele exterioare au un design placut si puteti pastra pe ele diferite obiecte. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm, accesorii metalice, sisteme de culisare din aluminiu, oglinda. Dimensiunile, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Alessis
Dulapurile sunt piese de mobilier nesecare in orice locuinta, acestea putand fi realizate pe diferite dimensiuni, modele si culori. Pentru ca ne dorim sa va oferim calitate si garantie produselor, materialele folosite in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Usa din sticla a dulapului va ofera un design unic si placut in locuinta. Fiecare piesa de mobila pe care o doriti in locuinta dumneavoastra poate fi realizata pe comanda de Mobila-Comanda.com ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dulap
Mobila de hol este o piesa de mobila importanta in orice locuinta. Compartimentarea variata a dulapului va permite stocarea diferitelor lucrurilor. Materialul folosit in realizarea dulapului de hol este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile, culorile si accesoriile pot fi modificate la cererea clintului. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap la comanda
Avand un spatiu generos in locuinta puteti comanda un mobilier pe masura spatiului. Cu dulapul la comanda toate piesele vestimentare si lucrurile dorite vor fi puse in ordine. Compartimentarea mobilei de dormitor este realizata din polite mobile si bari pentru umerase. Politele pot fi mutate in functie de dimensiunea spatiului dorit.  Nuanta palului alb va ofera luminozitate si un design placut in locuinta. Materialul este pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile sunt: manere metalice, suporti de polite metalici, balamale metalice fgv/Italia,  bari de haine metalice ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Larisa
Mobilierul Larisa este ideal pentru a va pastra lucrurile in ordine. Mobila este realizata din PAL malaminat de 18mm, prevazuta cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite la mobilier sunt din material metalic marca Blum import Austria. Liniile curate cu care sunt realizate piesele de mobila aduc stralucire in orice locuinta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Roberta
Mobilier realizat la comanda din PAL melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice incastrabile, sistem de culisare metalic, sina culisare metalica, oglinda, balamale Blum import Austria, manere metalice, glisiere FGV import Italia. Dulapul Roberta va ofera un spatiu variat pentru stocarea lucrurilor. In showroom-ul nostru online veti gasi modele de dulapuri potrivite in orice locuinta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Alin
Mobilier realizat la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, bara metalica fi 25, flanse metalice, balamale Blum import Austria, oglinda. Dimensiunile mobilierului sunt realizate in functie de spatiul de care dispuneti. Mobila are un spatiu variat pentru orice tip de obiecte vestimentare sau lucruri pe care doriti sa le stocati. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Teo
Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile mobilierului sunt realizate in functie de spatiul pe care il alocati. In magazinul nostru online veti gasi modele de dulapuri din care va puteti inspira pentrru a va crea propriul model personalizat. Dulapurile sunt ideale in orice locuinta acestea putand fi incastrabile in nise. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Madalina
Dulapurile pentru hol sunt realizate in forme si dimensiuni diferite. Mobila personalizata este obiectul principal al companiei noastre, de acea designeri nostri va pot ajuta in realizarea proiectelor de mobila potrivite oricarui spatiu din locuinta. Materialele din care se pot executa piesele de mobila este: pal melaminat si mdf de diferite dimensiuni dar mai ales culori. Dulapul din imaginea atasata este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, iar accesoriile sunt din material metalic de calitate superioara. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Khile
Mobilier realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, finisaj fag, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accecorii: manere matalice, picioare metalice, balamale FGV import Italia, suporti de polite metalici, bara fi 25. Avand un spatiu in locuinta pe care nu il puteati mobila cu un dulap realizat in serie, designeri nostri va pot ajuta in proiectarea unui dulap conform spatiului alocat.  Compartimentarea este realizata in diferite compartimentari permitandu-va stocarea diferitelor obiecte. Bara de fi 25 montata cu flanse metalice este foarte ideala pentru pastrarea lucrurilor pe umerase. Confortul dumneavoastra sta in mainile noastre.. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Paloma
Dulapul Paloma este un dulap executat la comanda din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, picioare metalice, balamale FGV import Italia, agatatori metalice. Mobilierul este realizat fara carcasa iar politele sunt prinse in perete cu suporti metalici speciali. Montarea politelor direct pe perete o puteti face atunci cind nu exista sufient spatiu in interiorul dulpului.Partea de jos a dulapului este ideala pentru stocarea masini de spalat aceasta fiind mascata de usile dulapului. Usile au fost montate pe asa numitele lonjeroane ce se aplica pe perete atunci cand corpul nu are pereti laterali. Mobila-Comanda.com iti mobileaza casa asa cum va doriti.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Miky
Mobilier realizat din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite la mobilier sunt: balamale blum, manere metalice, oglinzi, glisiere blum, bara de fi 25, suporti de polite metalici. Mobila poate fi realizata in functie de preferintele si nevoile fiecarei persoane. Partea de jos a mobilei sunt realizate cu sertare utile pentru stocarea diferitelor lucruri. Sistemul de culisare al sertarelor sunt din metal marca blum oferindu-va o culisare perfecta. In partea de sus a dulapului va puteti stoca obiecte mai voluminoase. Cu noi casa prinde viata Mobila-comanda.com. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dulap Geo
Dulap realizat din PAL melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, bara fi 25, picioare metalice, polite metalice. Politele metalice sunt ideale pentru stocarea incaltamintei. Rafinamentul cu care sunt lucrate piesele de mobila aduc stralucire in orice locuinta. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019