Cum sa alegi scaune de bar pentru bucatarie Google

Cum sa alegi scaune de bar pentru bucatarie

 

Ai un bar in bucatarie si vrei sa cumperi niste scaune care sa arate grozav.Sunt multe lucruri la care trebuie sa te gandesti inainte sa pleci pur si simplu si sa achizitionezi ceva ce arata grozav. Cat de inalt este barul? Ce invelis vrei sa aibe? Cat scaune de bar vor incapea la barul tau?Este important sa cumperi cat si pentru functionalitate dar si pentru aspect.

 

 

 

 

Instructiuni

 

 

Cauta materiale care sunt usor de curatat. O sa aibe parte de multa uzura si rupere, si din moment ce sunt in bucatarie, bauturi si alimente vor fi varsate cel mai probabil pe ele ocazional.

 

 

 

Determina inaltimea scaunelor de care o sa ai nevoie.Diferite tipuri de baruri sunt la inaltimi diferite. Nu trebuie sa fie un scaun care sa fie la fel de inalt ca barul.Masoara distanta de la podea pana la partea inferioara a barului. Daca ai un bar inalt de 150 cm, atunci ai nevoie ca scaunul tau sa fie inalt de 50 de cm.

 

 

 

Afla numarul de scaune de bar care incap in bucatarie. Ar trebui sa masori in jur de 60 de cm din centrul unui scaun pana la centrul altui scaun. Imparte lungimea barului tau cu 30 pentru a determina cate scaune de bar vor incapea. Ia in considerare usile si caile de acces. 

 

 

Alege materialul din care vor fi facute scaunele de bar. Poti opta pentru scaune din lemn, sau un look mai modern sau contemporan, poti alege  scaune din aluminiu sau scaune din otel acoperite. Scaunele de bar din lemn sunt disponibile intr-o gama mare de finisaje, dar pot fi mai greu de intretinut decat scaunele din metal. Scaunele din otel sau cele din fier, pot fi mai robuste dar sunt mai grele ca cele din aluminiu.

 

 

 

Decide asupra caracteristicilor. Vrei scaune fara spatar? Scaune de bar cu cotiere?Scaune de bar care se rotesc?Fiecare isi poate avea locul lui.Folositi scaune fara spatar care se potrivesc sub bar si care pot fi inlaturate usor atunci cand nu sunt folosite. Scaunele de bar cu spatar sau brate vor avea nevoie de mai mult spatiu si pot fi bagate sub tejghea. Scaunele pivotante vor mentine podeaua dvs. de la zgarieturi deoarece permit oamenilor sa se roteasca in loc sa impinga scaunul pe podea. Uita-te pentru huse captusite pentru scaune pentru un plus de comfort.

 
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019