Alegerea rafturilor si a unui cabinet de stocare Google

Alegerea rafturilor si a unui cabinet de stocare

 

Cabinetul potrivit de stocare sau unitatea de raft va face mai usoara depozitarea si recuperarea bunurilor depozitatea si a rechizitelor. Alegerea unui cabinet potrivit de stocare sau a unei unitati de raft depinde de marimea si greutatea materialului care il depozitezi. Cabinetele de stocare su unitatile de raft au pret care variaza intre 400lei si poate ajunge pana la 4000lei. Cu cat e mai extravagant (stejar solid pentru o zona executiva) si mai puternic ( otel greu cu sistem de blocare a usilor) cu atat vei plati mai mult.

 

 

Cabinetele de stocare

 

Cabinetele de stocare sunt practic unitati de rafturi inchise. Au laturi si una sau mai multe usi. Poti achizitiona gata facute sau pot fi facute in interiorul celorlalte bucati de mobila de birou pentru un aspect si sentiment integrat. Daca securitatea este o problema, un cabinet de stocare mai puternic cu lacat de otel greu va fi necesar. Daca abia incepi un birou, cabinete bugetare pot fi achizitionate in jur de 400 de lei.

 

 

Unitatile de raft

 

Unitatile de raft au o deschidere frontala si de obicei se deschid in lateral si in spate. Aceste sunt folosite pentru acces frecvent de catre angajatii tai pentru a depozita si a recupera materiale. In plus, unitatile de raft pot fi o solutie de cost mai redus pentru depozitarea pe termen lung a materialelor in camerele din spate sau zone de depozitare separate.

 

 

Criteriile de selectie

 

Pentru a selecta solutiile potrivite pentru biroul tau urmeaza pasii urmatori:

 

Realizeaza o lista cu materialele care ai nevoie sa le depozitezi

Noteaza daca materialul este mic sau mare(marimea cabinetului/raftului); grele sau usoare

Decide daca accesul o sa fie frecvent sau pe termen lung(raft deschis, cabinet raft inchis)

Determina unde in birou va fi localizat fiecare unitate astfel incat biroul dvs. Sa functioneze cel mai eficient si unitatea sa se potriveasca cu decorul biroului.

 

 

Mobila-Comanda va invita sa vizualizati catalogul nostru de dulapuri arhivare

Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019