Dormitoare la comanda

Solutii personalizate dupa necesitatile si dorintele tale

Camere de copii, de tineret sau matrimoniale, toate vor arata mult mai bine cu mobila de dormitor la comanda. Aceasta este realizata exact dupa dimensiunile disponibile si personalizata dupa dorintele tale. La noi poti gasi solutii diversificate pentru dormitoare la comanda. Lucram numai cu materiale si accesorii de calitate si onoram comenzi in Bucuresti, Ilfov, Constanta si nu numai.

Dormitoare la comanda - beneficii si avantaje

Dormitorul matrimonial trebuie sa fie o oaza de relaxare, cel pentru copii un loc confortabil, sigur si dragut, iar cel pentru tineret un spatiu perfect functional, modern si intim. Cu dormitoare la comanda este usor sa le mobilezi corespunzator pe oricare dintre acestea si, totodata, sa te incadrezi in spatiul disponibil.

Iata de ce poate fi mai convenabil sa iei in considerare aceste tipuri de mobilier:

  • Vor fi lucrate cu materialele alese de tine si vor arata exact asa cum iti doresti.
  • Dormitoarele la comanda pentru copii pot fi realizate cu paturi suprapuse, incadrate sau incastrate in dulapuri. Astfel, se obtin ansambluri dragute, unice si atractive, pe care nu le poti gasi in niciun magazin.
  • Daca vei opta pentru dormitoare la comanda ai scapat de orele lungi de cautari prin magazine cu ruleta in mana, dar si de grija transportului si a montajului! Mobilierul va fi realizat exact dupa dimensiunile disponibile in camera si va fi livrat si montat la tine acasa.
  • Vei putea sa alegi exact finisajele, culorile si designul dorit. De asemenea, poti configura dormitorul cu piesele de care ai nevoie, fara a fi nevoit sa cumperi noptiere sau comode de care, poate, nu ai nevoie.
  • Poti opta pentru mese rabatabile, birouri sau paturi incastrate in dulapuri, dressinguri proiectate pentru nise cu usi glisante si multe alte solutii care cresc functionalitatea si eficientia spatiilor disponibile, chiar si a celor limitate.

Vrei un dormitor la comanda in Bucuresti? Cere o oferta!

De ce suntem partenerul perfect pentru a-ti furniza dormitoare la comanda

Daca iti doresti sa maximizezi confortul camerei de dormit si, totodata, sa folosesti cat mai bine spatiul astfel inca sa nu fie aglomerat cu piese de mobilier, trebuie sa iei in considerare modelele de dormitoare la comanda pe care le realizam. Iata ce ne recomanda ca fiind partenerul de care ai nevoie:

  • Pentru ca vrei sa putem garanta rezistenta si durabilitatea mobilierului realizat, lucram numai cu materiale si accesori de calitate, provenite din import din Italia, Austria sau Germania.
  • Ne vom ocupa de toate etapele implicate de realizarea unui dormitor la comanda: masuratori la fata locului, proiectare (daca ai o schita vom tine cont de ea), realizare mobilier, transport si montaj.
  • Onoram comenzi si asiguram transport si montaj in toate sectoarele din Bucuresti, in judetul Ilfov, Constanta si nu numai.
  • Avem experienta in domeniu si, de peste 13 ani de cand realizam dormitoare la comanda, am strans un portofoliu bogat de produse si de clienti multumiti.
  • Termenul de realizare a comenzilor variaza intre 7 si 21 de zile, in functie de complexitate, de cerinte speciale, de volum si dimensiuni.
  • Iti garantam unicitatea si durabilitatea pieselor de mobilier comandate la noi.
  • Preturile sunt corecte si ofera un raport avantajos fata de calitate.
  • Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, pasionati de ceea ce fac si capabili sa realizeze chiar si cele mai complexe proiecte de dormitoare la comanda.
  • Pentru ca nu vrem sa lasam loc pentru defecte si nereguli, ne vom ocupa cu maxima atentie de toate detaliile si finisajele.
  • Suntem mereu la curent cu solutiile moderne si tinem pasul cu tehnica de ultima generatie si trendurile modei.

Dormitoare la comanda pentru copii

Cand vine vorba despre dormitoare la comanda pentru copii, creativitatea si imaginatia sunt puse la lucru pentru a realiza cele mai atractive, mai sigure si mai confortabile sisteme. Cei mici au nevoie de un spatiu in care sa se simta in siguranta si in care sa se retraga bucurosi pentru a dormi, a se juca sau a studia. De aceea, dormitoarele pentru ei trebuie realizate cu multa atentie.

Provocarea este si mai mare daca se doresc dormitoare la comanda pentru doi sau trei copii. Aici este nevoie de paturi suprapuse, inteligent intercalate si combinate cu celelalte piese de mobilier (etajere, dulapuri, birou, loc de joaca, etc) pentru a folosi cat mai eficient spatiul disponibil. In plus, copiii au nevoie de locuri de depozitare pentru hainute si jucarii usor accesibile.

Deloc in ultimul rand, dormitoarele la comanda pentru copii trebuie sa fie cat mai solide si mai stabile si sa aiba margini bine finisate care sa elimine riscurile de ranire si de accidente.

Dormitoare la comanda cu dressing

Tinerii si adultii care aleg sa apeleze la noi pentru mobila de dormitoare la comanda cu dressing isi doresc, de fapt, o camera cat mai aerisita si mai spatioasa. Ei aleg sa renunte la sifonier si la comoda si se orienteaza catre un dressing cu usi glisante, care se poate incadra intr-o nisa si care le ofera spatii generoase de depozitare fara a ocupa mult loc.

Dressingul dintr-un dormitor la comanda este realizat exact dupa dimensiunile disponibile, compartimentat in functie de necesitati, iar usile pot fi dotate cu oglinzi care vor creste senzatia de spatiu si vor intensifica lumina. De aceea, acest tip de dormitor pentru adulti si tineri devine din ce in ce mai popular. In oferta noastra de dormitoare la comanda cu dressing vei putea gasi mai multe modele care pot fi reproduse dupa dimensiunile de care dispune locuinta ta.

Vrei un dormitor la comanda in Bucuresti? Cere o oferta!

Dormitoare la comanda pentru tineret

Ansamblurile de dormitoare la comanda pentru tineret sunt formate din pat, dulapuri pentru haine, etajere pentru carti, comoda, masa de studiu si, daca se doreste, si un dressing. Sunt realizate din materiale de calitate si accesorii din import si se incadreaza perfect in spatiul disponibil.

 

Este genul de mobilier care trebuie sa fie modern, practic si functional si sa eficientizeze cat mai bine spatiul. Pentru camerele mici se pot proiecta dormitoare la comanda pentru tineret cu paturi sau birouri incadrate in mobilier si cu etajere suspendate. Mobilierul este realizate dupa schita clientului sau dupa un proiect conceput de noi in urma masuratorilor.

Dormitoare la comanda pret

Calculul de pret pentru dormitoare la comanda este gratuit. Acesta se va realiza riguros in functie de dimensiuni, de corpuri, de materiale, accesorii si cerinte speciale.

Prin urmare, daca vrei sa stii cat costa unul dintre modelele de dormitoare la comanda pe care le putem realiza, va trebui sa ne contactezi si sa ne furnizezi mai multe informatii.

Odata ce ne-ai dat toate datele si stim exact ce vrei, va fi usor sa calculam pretul si vom reveni in cel mai scurt timp cu raspunsul.

Vrei un dormitor la comanda in Bucuresti? Cere o oferta!

Vrei dormitoare la comanda? Contacteaza-ne!

Indiferent daca vrei un calcul de pret sau vrei sa plasezi o comanda, nu ezita sa ne contactezi! Ne poti suna la oricare dintre numerele 0722.173.936 sau 0722.376.705. Daca preferi comunicarea in scris, ne poti trimite un mesaj la adresa de email office@mobila-comanda.com si in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre agentii nostri.

De asemenea, daca vrei sa ne cunoastem si sa discutam fata in fata despre proiectul tau de dormitoare la comanda, ne poti gasi de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00 la sediul firmei de pe strada Str. Heliade Intre Vii nr. 3-5, Bucuresti.