10 Sfaturi in alegerea unei mobile noi in dormitor Google

10 Sfaturi in alegerea unei mobile noi in dormitor

Achizitionarea de mobila noua intr-un dormitor ar trebui bazata pe cateva motive. Trebuie sa alegeti pentru a va atinge scopurile. Aici sunt cateva sfaturi pentru a va ajuta.

 

 

1 Al cui e dormitorul ?

Cui ii apartine dormitorul la care lucrezi? Mobilierul pentru adulti este total diferit fara de mobilierul pentru adolescenti. Intre timp, copiii au nevoie de un materiale specifice, de proiectare, si de asemenea de finisare. Fii specific si nu lua in general.

 

 

2 Dimensiunea camerei

Aveti nevoie de a masura dimensiunea camerei, spatiile disponibile, si zonele libere pentru a va deplasa in jurul ei, pentru a intra si a iesi din camera.

 

 

3 Dimensiunea mobilierului

Aceasta include, de asemenea, de planificare in locul in care vreti sa le plasati. Daca aveti deja un loc anume, acesta trebuie sa fie masurat si ca mobila se va potrivi perfect

 

 

4 Materialele

Ce material vrei sa ai? Este solid? Materialul va influenta aspectul, performanta, durabilitatea si de asemenea cum arata. Lemnul este intotdeauna alegerea preferata, dar exista intotdeauna alternative agreabile.

 

5 Utilizarea mobilierului 

Trebuie sa fi specific in privinta utilizarii mobilierului ales. Pastrarea dormitorului ingrijit este o idee buna, asadar asigurativa ca are mult spatiu de stocare pe care iti poti tine lucrurile.

 

 

6 Culoare, design si stil

Uita-te la stilul dormitorului tau. Dupa te poti hotari ce culoarea ar fi mai potrivita pentru noul tau mobilier. Proiectarea si stilul trebuie sa corespunda de asemenea conceptului de baza pentru a arata frumos.

7 Pretul

Mobila noua nu trebuie sa fie neaparata de brand daca aveti un buget limitat. Poti cumpara produse si la mana a doua. Cu toate acestea puteti negocia mereu, cereti reduceri speciale pentru un element nou.

8 Calitate si Garantie

Alege ceva din material frumos, finisaje excelente, durabilitate si incredere, de asemenea. Verificati daca acesta are garantie. Nu uitati sa cereti cardul de garantie si sa il pastrati

9 Potrivit ?

 

Mobila potrivita arata fabulos. Totusi, pentru a fi mai flexibila, mobila de sine statatoare este de preferat. Aceasta va permite sa schimbati aranjamentul mobilei cand te-ai plictisit. 

 

10 Gata sau personalizate ?

Aceasta depinde de nevoile dumneavoastra. Mobilierul personalizat mobila la comanda este perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Cu toate acestea, in cazul in care nevoile dumneavoastra nu sunt foarte diferite, mobilierul gata este mai rapid de obtinut si de a il avea. Acum, definirea nevoilor dumneavoastra si folosirea sfaturilor pentru a obtine elemente potrivite. Nu uitati sa verificati, durabilitatea, calitatea si garantia. Alegerea perfecta da un aspect diferit pentru un dormitor. Mobila-Comanda va invita sa vizualizati mobila pentru dormitoare copii si dormitoare tineret .

Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2019