Caracteristici:     Coltar de bucatarie realizat din PAL melaminat gri deschis de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Tapiteria folosita la mobilier este piele ecologica de culoare rosie. Mobilierul poate fi realizat pe diferite dimensiuni in functie de spatiul pe care il alocati.

Fiecare bucatarie este unica in felul ei  iar piesele de mobila realizate pe comanda pot fi adaptate cu usurinta spatiului detinut de dumneavoastra.

Forma mobilei poate fi creata tinand cont de spatiul unde doriti asamblarea acestuia. Nu conteaza ce tip de mobila de bucatarie detineti in locuinta, bancile sau coltarele cu dimensiuni variate va ofera locuri atractive atat pentru oaspeti cat si pentru dumneavoastra. Imbinand  bancile cu o tapieterie eleganta rezulta un design personalizat.  

Sezuturile si spatarele pot fi tapitate in intregime sau pot fi create pernute cu locuri comode. Optiunile variate de prelucrare a materialelor va ofera cele mai calitative produse de mobila.

Pentru carcasa materialul poate fi ales dintr-o gama variata de culori precum: ocean, fantezie, negru, verde, gri, stejar, nuc, wenghe, alb, oxid, fag trufe si multe alte nuante ce va pot fi prezentate de consultant nostri. Tapiteria si ea parte importanta  din mobilier este disponibila in variante precum stofa, piele naturala sau piele ecologica in diferite nuante.

Sezuturile cu exceptia corpului de colt sunt prevazute cu ladite ce va ofera un spatiu de stocare destul de generos pentru depozitare.  Accesul la acest spatiu este posibil prin ridicarea  sezuturilor ce sunt montate cu balamale Starax metalice. Laditele pot fi realizate pe toata inaltimea coltarului sau pot fi facute pe jumatatea inaltimi acestuia. Optiunea de compartimentare a mobilei ramane la atitudinea dumneavoastra.

In completarea intregului ansamblu din bucatarie pot fi realizate pe comanda mese de bucatarie din blaturi termorezistente sau pal melaminat de diferite dimensiuni.

Compania noastra ofera servicii Gratuite precum Consultanta, Montaj si Transport

 

Coltar Bucatarie Rose

  • Product Code: Coltar Bucatarie Rose
  • Availability: In Stock
Contact