Birouri Operationale Google

Birouri Operationale

Birouri Operationale

Pentru achizitionarea unui mobilier de birou va recomandam sa tineti cont de numarul angajatilor care vor imparti aceasi incapere si necesitatile acestora de depozitare.

Daca aveti nevoie de un mobilier de birou operational cu forme speciale si dimensiuni atipice, vom executa mobila la comanda conform dorintelor dumneavoastra. Scopul nostru este optimizarea spatiului de lucru intr-o viziune eleganta si solida.Nu ezita si comanda de la Mobila-Comanda.com.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Birou Operational BI02
Rafinamentul cu care sunt lucrate piesele pentru birou va aduce biroului un design calduros si primitor. Mobilier pentru birou este realizat la comanda din material pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile biroului operational sunt realizate in functie de spatiul pe care il detineti. Finisajul si formele mobilei pot fi modificate la comanda fiecarui client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Nina
Intotdeauna exista o solutie eficienta pentru cerintele complexe intre mobila de birou pentru acasa si cea de la birou. Designeri nostri va pot ajuta in gasirea solutiilor perfecte pentru a va crea mobila de birou potrivita locatiei unde doriti sa o aplasati. Birourile combina cele mai recente evolutii trend cu un design contemporan si elemente functionale ce sunt de folos personalului dumneavoastra. Alegand modelul de birou BI20 veti beneficia de o calitate superioara a produselor si un spatiu de lucru generos. Pentru spatiile de birou sau de afaceri se pot gasii solutii complete imbunatatite cu piese de lucru personalizate. In magazinul nostru online veti gasi modele de birouri personalizate potrivite in orice spatiu. Birourile pentru munca in echipa necesita un spatiu generos incat p..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila de birou operational
Planificand un spatiu de birou va trebui sa planificati si proiectul mobilierului, insa acest aspect este foarte simplu cu Mobila-Comanda.com ce va poate ajuta cu proiectul si realizarea mobilei. Materialele folosite sunt de calitate superioara ce va ofera un produs finit de calitate. Designul birourilor va incanta cu usurinta personalul dar si clienti acetora. Mobila este realizata din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dimensiunile, formele, materialele si accesoriile pot fi alese in totalitate de dumneavoastra.  ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobilier Birou Oparational BI03
Birou operational executat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Birourile pot fi realizate in combinatie cu rollboxuri, dulapuri sau bibliorafturi de diferite dimensiuni. Bibiloraftul realizat in combinatie cu birouril este foarte util pentru dosarelor dosarelor.  Usile pot fi realizate cu deschidere normala sau pot fi montate pe sisteme de culisare, oferinduva posibilitatea folosiri spatiului la maxim. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI01
Birourile operationale sunt piese de mobilier cu mare importanta in institutiile in care se lucreaza in echipe sau cu publicul. Dessignul si formele mobilierului vor avea un impact vizibil placut clientilor, ce ii vor face sa revina cu placere. Materilul folosit in realizarea mobilierului este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Blatul biroului este sustinut pe picioare metalice iar forma acestora poate fi inlocuita cu succes de alte modele. Formele si dimensiunile biroului sunt realizate in funtie de spatiul alocat acestuia. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI04
Biroul operational este realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Rollboxurile sunt ideale pentru stocarea diferitelor obiecte folosite in timpul serviciului. Dimensiunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul pe care il detineti. Acest tip de birou este ideal pentru munca in echipa. Puteti lucra alaturi de colegi fara sa va incomodati uni pe alti, pentru aceasta au fost realizate panourile despartitoare ce sunt sunt realizate din material pal melaminat de 18mm, iar culoarea materialului poate fi orice alta nuanta doriti. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI05
Birourile operationale sunt ideale si necesare in spatiile destinate lucrului cu publicul. Spatiul oferit de blatul acestor birouri va ofera posibilitatea de a va exupune documentele in perfecta ordine. Liniile curate cu care sunt lucrate piesele de mobila aduc stralucire si rafinament biroului dumneavoastra. Biroul Operational BI05 este realizat la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou BI06
Birourile operationale sunt necesare si utile pentru munca in echipa. Ele pot fi realizate in diferite forme si cu diferite dimensiuni. Cel mai potrivit model de birou operational este cel in litera "L", aceta oferindu-va spatiu de lucru generos. Mobilierul se realizeaza la comanda si nu este disponibil in dimensiuni standard. Biroul operational este realizat din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesoriile folosite sunt din material metalic import Italia si Austria.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI07
Combinatia mobilierului pentru birou poate fi facuta cu diferite piese importante in stocarea documentelor. Bibliorafturile sunt realizate pe dimensiunile dosarelor pentru a putea fi stocate cu usurinta. Mobila de birou realizata din pal melaminate de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si cant pvc. Accesorii: picioruse metalice, manere metalice, glisiere fgv import Italia.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI08
Daca aveti nevoie de un mobilier de birou operational cu forme speciale si dimensiuni atipice, vom executa mobila la comanda conform dorintelor dumneavoastra. Mobilierul este executat din pal melaminat de 18mm finisaj negru prevazut cu cant abs de 0,4mm si cant pvc. Accesorii: manere metalice, suporti de polite metalici, balamale Blum import Austria. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou BI09
Pentru achizitionarea unui mobilier de birou este nevoie sa tineti cont de numarul angajatilor care vor imparti aceasi incapere si necesitatile acestora de stocare. Biroul operational BI09 va ofera un spatiu de lucru generos i un design stralucitor. Mobilierul este executat din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, glisiere blum import Austria, picioare metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI10
Un punct de lucru bine consolidat cu un spatiu pentru desfasurarea activitati intr-un mod comunicativ si bine aerisit, necesita un mobilier de calitate pentru a completa designul spatiului. Mobilierul este realizat din pal melamina de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm, 2mm si cant pvc. Accesorii: manere metalice, glisiere fgv import Italia, picioruse metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI11
Liniile curate cu care piesele de mobila pentru birou sunt inzestrate va dovedi clientilor si chiar angajatilor ca pentru dumneavoastra calitatea si rafinamentul tuturor obiectelor ce va inconjoara conteaza foarte mult. Dimensiunile mobilei de birou sunt realizate la cererea clientului in functie de dimensiunile spatiului pe care il detineti. Mobilierul este realizat din pal melamina de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou BI12
Tot ce tine de mobila si va inconjoara intr-un birou, este realizat cu multa grija si atentie ca valoarea acestuia sa fie vizibila cat mai mult timp. Blatul biroului are o latime considerabila permitandu-va un spatiu de lucru adecvat munci pe care o prestati. Mobilier de birou realizata din pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm. Dulapul ce intregeste mobila de birou este ideal pentru depozitarea dosarelor. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Birou Operational BI13
Cu modelul acestui birou clienti dumneavoastra vor fi incantati de noi intalniri. Culorile inchise cu care sunt realizate piesele de mobilier pentru birou, wenge, negru, stejar ferrara aduc seriozitate si rafinamet in cadrul companiei pe care o conduceti. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm prevazut cu cant abs de si 2mm si cant pvc. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2017