Mobila Dormitor Google

Mobila Dormitor

Mobila Dormitor

 Schimbati nota clasica de dormitor sau cea romantica, cu forme minimaliste sau geometrice, si va veti simti mult mai bine si mai comod. Camera poate fi amenajata in tonurile care va reprezinta, redate prin jocuri de linii perpendiculare sau paralele.

Cu mobila de dormitor la comanda aveti posibilitatea de a jongla cu corpurile mobilierului asa cum doriti, acestea incadrandu-se perfect in spatiul disponibil, iar asocierea dintre materiale PAL melaminat, MDF sau PAL lucios va oferi dormitorului dumneavoastra amenajarea perfecta.

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Dormitor Priscila
Mobila de dormitor realizata pe comanda in din materoal pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile mobilierului sunt stabilite conform spatiului alocat. Comaprtimentarea dressing-ului este realizata conform dorintelor dumneavoastra. Saltea patului este sustinuta pe somniera metalica, practia si utila in aerisirea saltelei dar va si ofera un confort inegalabil.  Va asteptam pentru a va realiza cele mai bune piese de mobila.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Ramona
Mobila de dormitor este esenta oricarui camin conjugal. Realizarea mobilei pe comanda va poate include orice detaliu dorit de dumneavoastra incat design-ul final sa fie cel dorit. Ansamblul de mobila poate fi destul de variat in functie de dorintele si necesitatile fiecaruia dintre noi. Materialul folosit in realizarea mobilei de dormitor este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Pentru ca ne dorim cu toti sa beneficiem de calitate si rafinament puteti apela cu incredere la Mobila-Comanda.com ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila dormitor Dublu
Inovatia in productia de mobilier este foarte variata in functie de cerintele clientilor. Spatiile apartamentelor stim cu toi ca nu sunt intotdeauna foarte generoase, iar oameni au nevoie de spatii pentru depozitare. Dormitorul Dublu este una din posibilitatile de a va mobila dormitorul si de a avea spatiul necesar depozitari dar si de spatiu de miscare. Paturile sunt rabatabile, iar camera va ramane libera dupa ridicarea acestora. Compartimentarea dulapurilor este una variata, incat fiecare lucru sa isi aiba locul lui.  Materialul folosit in realizarea ansamblului, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Paturile pot fi realizate duble sau single, in functie de necesitatile dumneavoastra. Oferim transport si montaj gratuit prec..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Miruna
Cu toti ne dorim in dormitor un mobilier in care sa ne putem relaxa si odihni dupa o zi de munca. In general patul este piesa de rezistenta a dormitorului oferind-une confortul de care avem nevoie. Desigur ca si celelalte piese de mobila au o importanta deosebita, prin compartimentarile variate ne putem pastra cu usurinta ordine in incapere. Design-ul deosebit al mobilei va ofera stralucire si rafinament in locuinta. Materialul folosit in realizarea mobilei de dormitor este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si din aluminiu, tapiterie piele ecologica. Dimensiunile, finisajele, accesoriile si formele pot fi modificate in functie dorintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Dormitor de calitate Riana
Credeti ca aveti tot ce va doriti in dormitor? La Mobila-Comanda.com veti gasi sute de modele de mobila ce se pot potrivi perfect in locuinta dumneavoastra. Mobila de dormitor este realizata conform spatiului din dormitor. Folosind materiale de calitate superioara si accesorii pe masura, ansamblul de mobila va fi pe masura asteptarilor dumneavoastra.  Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, compartimentarea, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferinte.   Oferim Trnsport si Montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobilier Tapitat
Ne cele mai multe ori in dormitor avem mici accidente lovind-une de marginile patului! Insa solutia ideala este un pat tapitat si aceste mici probleme vor disparea. Avand o textura moale si un design deosebit, intreg patul va ofera confort si relaxarein orice moment al zilei.  Mobila de dormitor poate fi asortata cu diferse piese de mobilier utile oricarei persoane.  Biroul si politele din dormitor sunt de mare folos celor care iti doresc sa tina la vedere diverse lucruri dar si sa lucreze in liniste acasa.  Patul este realizat din cadru pal melaminat de 18mm, tapiterie piele ecologica. Caracteristicile mobilierului pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila alb si negru
Materiale de calitate, design unic si dimensiuni variate, pot fi gasite in orice mobila de dormitor realizata pe comanda de Mobila-Comanda.com Ansamblu de mobila poate fi realizat doar la comanda conform criteriilor stabilite de fiecare client in parte. Materialul folosit la mobilier este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Fiecare corp de mobila va ofera spatii variate de depozitare, astfel incat inpermanenta veti avea ordine printre in dormitor.   ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Hansa
Confort si relaxare, intr-un ansamblu de mobila realizat pe comanda, ce se poate incadra cu usurinta in orice locuinta. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. Detaliile tehnice ale mobilei pot fi modificate in functie de preferintele fiecarui client. Compartimentarea dulapului va ofera spatii variate de depozitare.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Starex
Uneori ne dorim ceva unic si personalizat! De acea Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobila pentru intreaga locuinta. Folosind materiale si accesorii de calitate, veti benficia de cele mai bune produse de mobila. Patul Starex va ofera confor, buna dispozitie si un somn linistit. Formele, dimensiunile, accesoriile, culorile, pot fi modifcate cu usurinta in functie de dorintele fiecaruia dintre noi.  Oferim transport si montaj gratuit in Bucuresti si imprejurimi ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Eduard
Cel mai indicat loc unde puteti lua un pui de somn, este dormitorul in care se afla cel mai relaxant si confortabil pat. Acesta poate fi realizat cu somniera clasica sau rabatabila, oferind-uva tot-odata si un spatiu generos de stocare, dar si o aerisire adecvata saltelei. De asemenea in completarea tabloului de a avea un dormitor complet mobilat cu un design unic si piese de mobilier necesare nevoilor personale, se pot realiza noptiere, comode si dressinguri cu spatii de stocare variate. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Casia
Daca aveti in locuinta o camera pe care nu stiti cum sa o tranformati, desgneri companiei noastre va pot ajuta cu sugestii si idei oricarui stil de viata. Mobilierul elegant si perfect functional se va putea incadra in spatiul alocat fiind util tuturor celor dragi. Imbinand utilul cu placutul fiecare piesa de mobila va fi realizata cu multa dragoste si atentie. Pasiunea de a crea noi modele de mobila ne face ca totul sa iasa cum va doriti. Pesele ce compun intregul ansamblu de mobila Casia pot fi modifcate in functie de preferintele dvs. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Bucuresti
Sfaturi si informatii despre mobila unui dormitor le gasiti in paginile site-ului nostru. Ideile unei mobile de dormitor complet include: pat dublu, noptiere stanga dreapta, comoda si dressing.  Dorind sa aveti un spatiu generos de stocare paturile cu somniera rabatabila va ofera posibilitatea de a va depozita cat mai multe lucruri voluminoase. Dressingul poate fi compartimentat in diferite moduri incat toata vestimentatia sa fie pusa in ordine. Materialul folosit in realizarea mobilei este de pal melaminat de 18mm si accesorii metalice de calitate superioara, oferindu-va garantie si calitate produse.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Liana
Mobila de dormitor este un strict necesar oricarei persoane. Fie ca este compusa din mai multe elemente sau mai putine cu obila-Comanda.com confortul si calitatea vor fi egale. Paturile matrimoniale pot fi realizate in diferite forme si marimi in functie de preferinte si spatiu. Pentru a va proteja salteaua si a beneficia de o aerisire potrivita sunt folosite sominere metalice foarte practice si utile. Compartimentarea dressingului  la stocarea vestimentatiei dar si diferitelor lucruri mai voluminoase. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila dormitor Orlando
Dormitorul este locul unde dormim si ne relaxam, insa de cele mai multe ori oameni isi transforma dormitoarele in dressinguri. Solutia optima de a avea o incapere cu un mobilier necesar confortului dumneavoastra este combinatia de diferite piese de mobila, asezate potrivit in spatii potrivite. Dormitorul Orlando este compus din, dressing, pat dublu, polite suspendate. Acest ansamblu de mobila poate fi realizat din diferite piese de mobila pentru a se potrivi dorintelor dumneavoastra. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Dormitor Nero
Pentru a indeplini dorintele dumneavoastra de a beneficia de un mobilier de dormitor care sa fie confortabil, functionabil si cu un design deosebit, folosim in productia mobilei doar materiale de cea mai buna calitate incat produsele finite sa corespunda conform cereri clientului. Armonia unui pat dublu se potriveste perfect in preajma unui dressing dar si a unei comode. Mobila de dormitor Nero este realizata din corprui modulare ce sunt aranjate in dormitor dupa placul dumneavoastra. Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm.   Materialele, dimensiunile, culorile si accesoriile mobilei pot fi modificate in functie de cererea clientului. Pretul se calculeaza in functie de criteriile stabilite de client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2017