Mobila Bucatarie Google

Mobila Bucatarie

Mobila Bucatarie

Bucataria reprezinta locul unde ne petrecem cel mai mult timp, de aceea este bine sa facem alegerea potrivita in achizitionarea mobilierului de bucatarie. Mobila-Comanda.com va mobileaza bucataria asa cum va doriti.

Mobila de bucatarie din PAL melaminat de 18mm cu cant ABS de 0,4mm si 2mm, si MDF infoliat, cu materialele si accesorii de calitate marca BLUM Austria, EGGER si FGV Italia. Suna, convinge-te, comanda !

Arată: Listă / Tabel
Arată:
Aranjează după:
Mobila Bucatarie Petru
Mobila de bucatarie este un accesoriu necesar oricarei locuinte. Realizata in culori si forme diferite, mobila poate fi adaptata cu usurinta in orice spatiu alocat. Materialele foliste in realizare bucatariei, este pal melaminat de 18mm, bat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Corpurile sunt individuale, astfel incat le puteti asambla cum va doriti. Caracteristicile mobilei de bucatarie pot fi stabilite conform criteriilor stabilite de dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Flavius
Un design unic si inegalabil, se poate gasi in mobila de bucatarie Flavius, realizata pe comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Impreuna cu mobila se poate realiza si masa de bucatarie intregind astfel stralucirea si rafinamentul intregi camere. Mobila este realizata din corpuri modulare ce sunt compartimentate cu spatii variate de stocare. Electrocasnicele pot fi usor de asezat in bucatarie, prin realizarea de corpuri cu dimensiunile acestora. Dimensiunile, formele, culorile, accesoriile si restul detaliilor pot fi modificate la cererea dumneavoastra. Oferim transport si montaj gratuit   ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Bucatarie Constanta
In functie de spatiul disponibil in bucatarie, mobila poate fi configurata pe dimensiunile spatiului. Materialele folosite in realizarea mobilei,este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. Dimensiunile, formele, culorile si blatul poate fi modificat in functie de preferintele dumneavoastra. Compartimentarea poate fi configurata astfel incat sa va puteti depozita lucruri de diferite dimensiuni. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Anais
Mobila de bucatarie poate fi realizata in diferite forme si dimensiuni, in functie de spatiul alocat. Bucataria Anais este o mobila ce poate ajustata incat sa poata fi montata in orice spatiu. Corpurile modulare gazduiesc diferite aparate elecrocasnice utile in orice locuinta. Ansamblul de mobila este realizat in forma de "L"  intr-un spatiu destul de generos. Materialul folosit este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 38mm. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila Bucatarie Pe Colt
Bucataria este camera in care o gospodina isi petrece cel mai mult timp. Cu ajutorul mobilei de bucatarie pe colt va puteti pastra lucrurile in ordine, detineti un blat de lucru generos si compartimentari diferite. Formele, culorile, accesoriile si materialele pot fi diferite in functie de preferintele dumneavoastra. Bucataria pe colt este un avantaj atunci cand doresti sa mobilezi cu usurinta un colt al camerei.  Materialul folosit in realizarea mobilei este pal melaminat de 18mm, accesorii metalice. Oferim transport si montaj Gratuit ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Corea
Bucatariile sunt sufletul casei. De acea fiecare gospodina isi amenajeaza bucataria in functie de personalitatea sa. Bucatiile sunt relizate din corpuri modulare ce sunt imbinate intre ele in functie de preferintele dumneavoastra. Electrocasnicele pot fi usor montate cu usurinta in mobilier, adaptandu-se perfect in bucatarie. Materialul utilizat in realizarea mobilei, poate fi pal melaminat si mdf, iar blatul poate fi din material termorezistent sau marmura. Mobila de bucatarie Corea este realizata pe comanda din pal melaminat lucios de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Iolanda
Bucatariile moderne au un spatiu foarte generos in care se pot asambla diferite corpuri de mobila, insa nu acelasi spatiu il ofera si bucatariile mai vechi. Dar nu trebui sa va faceti griji! La Mobila-Comanda.com beneficiati de consultanta gratuita si sute de modele de mobila ce pot fi personalizate pentru locuinta dumneavoastra. Folosim in realizarea mobilei materiale si accesorii de calitate superioara, precum MDF, PAL, Blaturi termorezistente, blaturi de granit, lucioase, mate, vopsite, superlucioase etc., disponibile intr-o gama varita de culori. Mobila de bucatarie Iolanda este realizata din pal melaminat lucios de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat granit, accesorii metalice. Dimensiunile si formele sunt realizate conform spatiului disponibil.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila bucatarie Cornel
Nu foarte generoasa, dar cu un aspect impecabil si ideal in orice bucatarie de dimensiuni mai mici. Compartimentarea fiecarui corp de mobila va ofera un spatiu variat de stocare pentru diferite lucruri dorite de dumneavoastra.    Materialul folosit pentru realizarea mobilei, este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice si blat termorezistent de 38mm. Culorile vii ale materialului va ofera aspectul de luminozitate si caldura in bucatarie. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila bucatarie Bria
Mobila de bucatarie este cea mai importanta piesa de mobila din locuinta pentru o gospodina. Dorind un spatiu de lucru generos si spatiu variat de depozitare, toate aceste dorinte le puteti gasi cu usurinta in mobila Bria. Realizata din culori calde si asortata cu un blat neutru, design-ul acesteia este cat se poate de deosebit. Materialul folosit la mobila este pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile, formele, culorile si accesoriile pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila bucatarie Davio
Mobila de bucatarie realizata la comanda din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Dimensiunile mobilei sunt stabilite in functie de spatiul alocat in bucatarie. Corpurile superioare sunt sustinute in perete prin sisteme speciale de prindere. Compartimentarea corpurilor va ofera posibilitatea de a va stoca cat mai multe lucruri si obiecte. ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Mobila Bucatarie Liana
Mobila de bucatarie realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, blat termorezistent de 38mm, accesorii metalice. Corpurile mobilei va ofera spatii variate de depozitare ideale in stocarea diferitelor lucruri si obiecte. Orice spatiu din locuinta poate fi mobila cu usurinta cu mobila facuta pe comanda. Dimensiunile mobilei sunt stabilite de ficare cleint in parte in functie de spatiul pe care doriti sa il mobilati. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Eliza
Compania noastra va pune la dispozitie un designer care va poate ajuta in proiectarea mobilei de bucatarie asa cum doriti. Liniile curate cu care sunt lucrate piesele de mobilier va ofera stralucire si rafinament in locuinta. Compartimentarea corpurilor mobilei de bucatarie sunt realizate in functie de obiectele pe care le stocati. Caracteristicile mobilei sunt stabilite in functie de preferintele fiecarui client. Mobilier din pal melaminat de 18mm prevauzta cu cant ABS de 0,4mm si 2mm. Accesorii: manere metalice, picioare plastic dur, plinta din plastic, balamale Blum import Austria, glisiere fgv import Italia, rame aluminiu cu geam sablat.     Dimeniunile mobilei sunt realizate in functie de spatiul din locuinta dumneavoastra. Dimensiunile, accesoriile, materia..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Clasica
Dorinta noastra atunci cand dorim sa ne comandam o mobila nou este ca produsul finit sa fie de calitate si cu un design placut. Mobila-Comanda.com realizeaza la comanda orice tip de mobila potrivita in orice spatiu din locuinta. Folosind materiale si accesorii de calitate si cea mai mica piesa de mobila va fi perfecta. Mobila de bucatarie Clasica este realizata din pal melaminat de 18mm, prevazut cu cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice, blat termorezistent de 28mm. Corpurile mobilei sunt realizate individual si imbinate intre ele prin sisteme speciale de prindere.  Dimensiunile, formele, si accesoriile pot fi modificate dupa placul fiecarui client. ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila bucatarie Polina
Bucataria este pe zi ce trece centrul locuintei. Aici ne petrecem diminetile impreuna cu familia si tot aici ne intalnim si seara unde servim cele mai delicioase mancaruri. Diferenta in aceasta camera o face mobila de bucatarie ce este o piesa nelipsita pentru orice gospodina. Lucrata cu linii finii si multa atentie, utilata cu electrocasnice si mici aparate folosite zi de zi, va ofera tot confortul pe care il meritati. Alegerea fronturilor, materialului dar si a blatului pentru bucatarie trebui sa fie compatibile, fiind elemente princilape in estetica generala a mobilei.  ..
1,00 RON
Fără TVA: 1,00 RON
Mobila Bucatarie Keo
Daca preferati un design rustic sau unul clasic, in magazin ul nostru online veti gasi zeci de modele de mobila ce va pot reprezenta. De asemenea orice model de mobila poate fi modificat cu usurinta si adaptat cerintelor dumneavoastra. Mobilierul de bucatarie este fiecarei gospodine. Corpuri ce contin compartimentari  variate, blat cu un spatiu generos de lucru si un design unic, sunt componenetele unei bucatarii personalizate dupa placul dumneavoastra. Materialul folosit la mobilier este pal melaminat de 18mm, cant abs de 0,4mm si 2mm, accesorii metalice.       ..
0,00 RON
Fără TVA: 0,00 RON
Toate drepturile rezervate.
Mobila-Comanda © 2017